.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2007-2008 » Stiinta - Pandurii, declaratii, interviuri
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 12:55 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Stiinta - Pandurii, declaratii, interviuri
MesajMesaj postat: Fri Feb 29, 2008 7:02 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

«PUTEM CÂŞTIGA DETAŞAT!»

Oficialul oltenilor spune că Dorel Stoica nu poate fi scos ţap ispăşitor după eşecul cu CFR Cluj

Managerul general al Universităţii, Ilie Balaci, consideră că alb-albaştrii nu au cum să nu câştige lupta cu Pandurii Tg. Jiu, de duminică după-amiază, duel ce are loc la ora 14, pe arena “Extensiv”, din parcul “Nicolae Romanescu”. “Între Universitatea şi Pandurii au fost mari diferenţe în prima etapă. Gorjenii au fost învinşi categoric, iar noi ne-am bătut singuri! Dacă băieţii vor juca la fel ca la Cluj, vor câştiga detaşat acest meci. Va fi un rezultat fără emoţii, fără drept de apel în favoarea Ştiinţei”, a afirmat fosta glorie. Vorbind despre greşelile făcute de olteni în disputa cu CFR, Balaci a considerat că trebuie să-i ia apărarea căpitanului Dorel Stoica: “Dorel nu e de condamnat. Hai să fim corecţi, faza de apărare începe cu atacantul, iar cea de atac - cu pasa de la portar, aşa că, dacă restul şi-ar fi făcut treaba, nu se mai ajungea în situaţia ca Stoica să comită acele erori. În plus, Dorel este un jucător de valoare şi doreşte să se autodepăşească mereu, ca şi ceilalţi fotbalişti, şi este normal, când vrei prea mult, să greşeşti. Sunt însă ferm convins că Stoica va evolua bine şi ne va ajuta foarte mult, pentru că o prestaţie mai slabă nu îi scade deloc din potenţial. Veţi vedea că ambiţia pe care o are şi valoarea sa vor fi decisive în următoarele partide.” Managerul oltenilor a dorit totodată să le transmită elevilor lui Nicolo Napoli că “trebuie să fie mai determinaţi, mai agresivi, dar în sensul bun, nu cum a făcut Dănănae când a primit roşu. Oricum, Dănănae a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale, păcat că a cedat şi l-a apucat nebunia după acel gol trei primit de Universitatea şi la care a participat şi el”.

«Ce patron este Condescu?»
Fostul mare fotbalist al Universităţii, în prezent ocupant al funcţiei de manager general al alb-albaştrilor, a dorit să-i transmită ceva şi “prietenului” său de la Pandurii Tg. Jiu, Marin Condescu, având, înaintea jocului din tur, un schimb de replici cu acesta. “Care patron? Condescu nu e patron! Conduce echipa. Şi pe vremuri erau sindicalişti care conduceau, iar atunci erau membri marcanţi ai partidului, dar ce să mai... Şi acum este cam acelaşi lucru!” - au fost vorbele cu care Balaci l-a înţepat pe preşedintele gorjenilor.

de Mario MORCOV, Editie Speciala

«UNIVERSITATEA ARE PRIMA ŞANSĂ»

Fost antrenor la Ştiinţa şi Pandurii, «Geană» spune că va fi suporterul craiovenilor

Reporter: După ce ai stat pe banca gorjenilor la cele patru derbiuri ale Olteniei de până acum, trei în campionat şi unul în Cupă, cum caracterizezi meciul de duminică?
Eugen Neagoe: După părerea mea, Universitatea are prima şansă. Atuurile? În primul rând este o echipă mai omogenă, majoritatea jucătorilor evoluează de doi - trei ani împreună. Apoi nu va fi de neglijat aportul publicului, sunt convins că stadionul va fi plin, în ciuda înfrângerii de la Cluj. Şi, nu în ultimul rând, valoarea lotului, pe care eu îl consider puţin mai valoros.

Să înţeleg că nu te-au impresionat jucătorii străini de la Pandurii…
Mi-au făcut aceeaşi impresie pe care, probabil, ţi-au făcut-o şi ţie. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar nu m-au încântat. A fost însă doar un meci, pot să mă înşel, doar timpul va decide dacă a fost inspirată sau nu această schimbare radicală la nivelul lotului. Poate nu au prins o zi prea bună, cine ştie…

Crezi că este un handicap abordarea returului cu un antrenor străin şi atâţia fotbalişti noi?
Este foarte greu pentru mai mulţi jucători ca în scurt timp să capete o coeziune, să formeze anumite relaţii de joc, chiar dacă sunt valoroşi. Este dificilă acomodarea cu ţara, cu campionatul, atât pentru fotbalişti, cât şi pentru antrenor.

Dacă ai fi rămas la Pandurii, ai fi fost de acord cu transformările de acolo?
Eu nu aş fi procedat la o asemenea schimbare în iarna aceasta. Era un lot solid, ar mai fi trebuit aduşi doi - trei jucători pentru a-l completa şi a-i putea suplini pe cei indisponibili. În tur mi-au lipsit mult Păcurar, Vasilache sau Adrian Popescu.

Până acum a existat un echilibru evident în cele patru meciuri dintre Universitatea şi Pandurii, crezi că şi din cauza orgoliilor sau doar datorită valorii apropiate a loturilor?
Este adevărat, au fost nişte meciuri echilibrate, poate au fost şi orgolii, dar ele nu trebuie exacerbate. A fost un egal la Caracal, într-o partidă extrem de spectaculoasă. Apoi, alb-albaştrii au câştigat la Târgu Jiu, după un meci pe care noi l-am început bine, dar, odată cu primul gol al lor, am cedat. În sfârşit, în acest sezon am câştigat de două ori contra lor. Cred că atuul nostru a fost faptul că eu îi ştiam foarte bine pe craioveni.

Cum ai abordat derbiurile Olteniei şi pe ce ai insistat săptămâna premergătoare disputării lor?
Am pregătit temeinic confruntările cu Ştiinţa, care, sub comanda lui Florin Cioroianu, juca foarte bine pe contraatac, şi am acordat atenţie specială jucătorilor ofensivi, în special lui Costea şi Dina, care erau atunci în mare formă. Nu ştiu ce s-a întâmplat apoi cu Dina, deoarece are calităţi bune şi sper să revină.

Cum ţi s-a părut Universitatea la Cluj?
Nu poţi pretinde multe sau nu te poţi declara mulţumit după un meci pierdut cu 4-1, chiar dacă evoluţia a fost bună pe alocuri. Trebuie uitat însă rapid această partidă, nu pot fi condamnaţi anumiţi jucători pentru nişte greşeli care se pot întâmpla, mai ales că urmează altele mai importante.

Ţinând cont că experienţa ta la Pandurii este destul de recentă, cui vei face galerie duminică?
Voi merge la meci şi voi fi suporterul Universităţii. Am fost atâta timp legat de această echipă, sentimentele nu se pot schimba peste noapte. Am lucrat foarte bine la Târgu Jiu şi, cât timp am fost acolo, m-am înţeles bine cu conducerea şi am apărat interesele clubului. Dar duminică voi ţine cu Ştiinţa.

După părerea mea, Universitatea are prima şansă. Atuurile? În primul rând este o echipă mai omogenă, majoritatea jucătorilor evoluează de doi - trei ani împreună. Apoi nu va fi de neglijat aportul publicului, sunt convins că stadionul va fi plin, în ciuda înfrângerii de la Cluj. Şi, nu în ultimul rând, valoarea lotului, pe care eu îl consider puţin mai valoros. Eugen Neagoe

Editie Speciala
Stiinta - Pandurii, declaratii, interviuri
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2007-2008
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO