.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2007-2008 » Stiinta - Poli Iasi: opinii inainte si dupa meci Du-te la pagina Precedentul  1, 2
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon May 12, 2008 6:00 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Iasiul?
Castigam
77%
 77%  [ 7 ]
Egal
11%
 11%  [ 1 ]
Pierdem
11%
 11%  [ 1 ]
Total Voturi : 9

MesajMesaj postat: Fri Dec 14, 2007 5:16 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

22854 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1278
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Stiinta wrote:
alin_cv wrote:
poate ca uneori are dreptate,dar prea vede doar partea goala a paharului si sufera de prea multa scenarita.

Inseamna ca lui john_balace o sa-i fie mereu sete si poate ajunge scenarist de forta prin hollywood... happy

Acuma trebuie facuta si o distinctie intre a critica clubul in ansamblul sau (sau, mai rau, brandul si ce a insemnat Stiinta in trecut) si a critica anumite persoane din cadrul acestuia.
In plus, in functie de temperament, varsta, etc fiecare se raporteaza diferit la ceea ce se intampla cu Universitatea in prezent si vede in consecinta partea plina sau cealalta a paharului...

Revenind la meciul cu Iasiul si oamenii din club, nu prea pricep meditatia lui Miti despre cum nu va retrograda...Iasiul. Sa mediteze mai adanc la cum scapam de mediocritate mai bine. Rolling Eyes

Mi se pare normal ca cei care au vazut marile meciuri si marea echipa a Stiintei sa fie suparati, cand vad cum clubul se degradeaza pe zi ce trece si k la carma lui se afla niste oameni nepriceputi.
Eu nu-l condamn pe john!!!! Are dreptate!!

Last edited by BigBrother on Sat Dec 15, 2007 2:04 am
MesajMesaj postat: Sat Dec 15, 2007 1:31 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

13929 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje366

alin_cv wrote:
prea multe rautatzi la adresa Universitatii Craiova pe acest forum,in special postarile lui balace,care sunt tendentzioase si pline de venin la adresa clubului si care ma duc cu gandul ca este un fan anti universitatea craiova.Credetzi ca eu nu sufar,nu plang cand vad ca echipa este invinsa si nu merge asa cum i-mi doresc?

Mai Aline,

Nu stiu unde erai tu, dar in sezonul 1982-83 eu eram pe Central si ma bucuram de cea mai buna echipa din istoria Romaniei, echipa de amatori dintr-o tara saraca, care invingea echipe cu campioni mondiali!!! Si o facea numai din talent si iubirea noastra a celor din tribune!! Echipa a fost mai buna decat Steaua'86, castigatoare a Cupei Campionilor!!

Sa nu-l confundam pe Raj cu Universitatea Craiova si nici cu spiritul Craiovei Maxima!! Raj, e un vataf trecator, care incearca sa-si faca un ban, precum nen-so dinel, o sa vezi, ca vine si ziua vanzarilor masive!
Nu stiu ce varsta ai, dar acuzatiile tale de mesaje "tendentioase si pline de venin" mi-aduc aminte de vremuri demult uitate, cam de acelasi vremuri cand Stiinta era un nume si nu o bascalie!! Mania ta proletara ma ingrijoreaza si ma face sa ma intreb care sunt cu adevarat motivele acuzatiilor?? Poate confuzia ca Raj si Universitatea Craiova sunt de fapt o entitate indestructibila? Daca da, atunci, crede-ma, cum am spus mai sus, Raj va pleca cum au plecat si ceilalti care au venit cu fanfara si au plecat in huiduielile multimii. N-avem noroc, din pacate! Dar, sunt convins ca va veni si vremea noastra, cand vem redeveni un club european, cu o conducere europeana! Suporteriii sunt deja acolo, echipa intarzie sa vina!

Altfel, numai bine, si succes la tema de meditatie pe care ti-am propus-o: dualitate sau unitate in relatia Raj-Stiinta Craiova!!

Cheers, John

Lion Respect Respect
MesajMesaj postat: Sat Dec 15, 2007 11:15 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

131951 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5130

Victorie dificila, dar o victorie meritata: 2-1.
De apreciat darzenia alor nostri.
Raman, totusi, multe semne de intrebare, mai ales ca jocul prestat ramane unul de calitate modesta...

Una peste alta, o iarna un pic mai linistita pentru noi, dar pana a lupta pentru primele locuri e cale lunga, pe care, repet, nu cred ca lotul actual poate s-o parcurga.
MesajMesaj postat: Sat Dec 15, 2007 11:21 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

13929 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje366

Glontul a sters ochelarii de soare!!

Victorie grea...Nea Popica era sa-l faca pe Picolo!!

Urmeaza o vacanta in care Raj trebuie sa contrazica ce am scris despre el prin:

- aducerea unui antrenor, ca Picolo Napoli e sub Cioroianu, un pic mai bun ca Stanga..

- conducere profesionesta, asta inseamna si implicare minima a bouaveanului

-transferuri pentru posturile deficitare: portar rezerva, 2 fundasi centrali, mijlocas coordonator, un varf care si inscrie (ca d-ailalti avem..)

Hai sa pariem ca nici una din aceste schimbari logice nu se vor intampla, din simplul motiv ca Raj n-are nici bani,nici minte si nici interes sa faca o echipa mare, chinuitul la retrogradare e maximum maximorum a ceea ce poate!!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sun Dec 16, 2007 3:08 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

131951 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5130

GREU, DAR MERITAT
STIINTA - POLI IASI 1-0

Stadion "Ion Oblemenco", spectatori 1 500

Au marcat: Mitchell ('73), Rose ('81) / Cernoch ('44)

Universitatea: Bornescu - Dănănae, D. Stoica, Mitchell, Rose - A. Ionescu (’54 Luţu), Săceanu (’21 Gărgălie), Bărboianu, Wobay - Costea I, Baird (’46 Tănasă)
Antrenor: Nicolo Napoli

Universitatea a castigat un meci greu, adunand trei puncte pretioase. Adversarul a aratat aceeasi darzenie din confruntarile ultimilor ani, dovedindu-se o nuca tare. Pe un teren inghetat, calitatea jocului a fost in suferinta.
Stiinta a dominat cea mai mare parte a jocului, dar cu aceeasi lipsa de claritate cu care ne-am obisnuit. Ocaziile au fost destul de putine, remarcand sutul din 16 m al lui Wobay, aparat in doi timpi de Branet si o buna angajare in careu a lui Baird, dar australianul a alunecat in momentul preluarii. Cu putin inainte de pauza, ieseanul A. Ilie patrunde decis pana la linia de fund, centreaza bine si Cernoch, nestingherit de vreunul din aparatorii nostri reia cu capul in plasa (vezi golul). Repriza a doua ne gaseste cu un jucator in plus (Milea fusese eliminat in min. 45) si cu un plus de decizie in joc. Stiinta a dominat cu insistenta si a reusit egalarea in min. 70, dar reusita lui Dananae a fost anulata de semnalizarea eronata a tusierului (vezi faza). Dupa doar trei minute, Mitchell reia din careul mic o centrare excelenta a lui Barboianu si restabileste egalitatea.
Presam in continuare si reusim golul victoriei la o faza incinsa, mingea sutata in bara de Rose fiind reluata tot de el care inscrie cu un sut violent din 6 m lateral stanga. Incercarile oaspetilor de a egala nu au avut succes, mai mult, Wobay a avut o sansa buna, dar a preferat o pasa in lateral unui sut pe poarta.
Cele trei puncte sunt un castig evident, dar ramane impresia ca actualul lot nu poate mai mult decat o mentinere, si aceasta cu emotii, pe undeva in plutonul primei divizii.
Iarna ne va arata daca vor fi schimbari de fond sau vom ramane la nivelul ineficient al declaratiilor zgomotoase.
MesajMesaj postat: Sun Dec 16, 2007 5:37 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

13929 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje366

Stiinta wrote:
GREU, DAR MERITAT
...Cele trei puncte sunt un castig evident, dar ramane impresia ca actualul lot nu poate mai mult decat o mentinere, si aceasta cu emotii, pe undeva in plutonul primei divizii.
Iarna ne va arata daca vor fi schimbari de fond sau vom ramane la nivelul ineficient al declaratiilor zgomotoase.

Eu nu mai cred in Santa..Raj nu va cumpara fotbalisti, ci poate bucatari de pe internet...Cu lotul actual, numai cu bafta sau cumparare de puncte ne putem mentine. Celelate echipe se vor intari, vezi U Cluj, cooperativa, arbitrii sunt impotriva lui Raj, asa ca...

Tare as vrea sa ma insel si sa se intample un miracol, dar Raj a fost consistent in nepriceperea sa in ultimii 3 ani. Ce l-ar putea schimba de data asta??

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sun Dec 16, 2007 11:40 am
Raspunde cu citat
mirel28
Suporter
Suporter

1601 Lei grei
Items

Aderat19 Aug 2007
Mesaje48

De ce nu l-o fi luat pe Popa antrenor nu stiu ca oricum e mai ieftin ca macaronarul si face si treaba cu bani putini.Cred ca daca ar avea un lot cat de cat Popa ar face furori in div A.Lui Napoli trebuie sa-i aduca jucatori de valoare altfel nu se escurca.Am auzit ca vrea sa faca mare curatenie sa dea toate gunoaiele afara.Dupa parerea mea cred ca mai mult de 7-8 jucatori nu ar trebui sa ramana in lot.Titulari nu vd decat 4-5.
Despre meci cred ca afost o victorie muncita si meritata si s-a vazut inca o data ca trebuie sa avem grija la arbitrii.Este laudabil ca baietii au dat totul pe teren, atat cat au ei.Despre golul iasului unde era "internationalul" Stoica?
Unde zicea Miti ca-l transfera? Banana Jump

Lion
MesajMesaj postat: Sun Dec 16, 2007 2:15 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Mai John, tu ai ceva cu Adi dar, eu unul personal, cred ca omul e bine intentionat insa, din pacate, nu stie prea multe despre industria fotbalului.
Sincer nu cred ca vrea doar sa faca bani de pe spinarea Craiovei (bineinteles ca trebuie sa scoti si bani ca totusi e o afacere), ci vrea sa facs si echipa si daca stau sa ma gandesc bine ar avea cu ce dar la Craiova, de la revolutie incoace tot timpul au existat factori interni (ca de exemplu cearta intre fotbalisti, chiar si blaturi la nivel de conducere, autoritati) care au impiedicat echipa sa arate ce stie cu adevarat.
Eu cnsider ca cel putin 7 jucatori din echipa actuala au valoare mare si daca Napoli va sti sa ii stranga langa el si sa aleaga un lider care sa aiba ceva de spus (aici eu l-as mentina pe Costea), ar putea reusi sa faca o echipa cu adevarat frumoasa. E clar ca trebue o rezerva de portar si vre-o 2-3 fundasi, asa cum spui tu, dar sunt convins ca si problemele astea or sa se rezolve in timp. Poate nu chair in iarna dar in timp or sa se rezolve.

Numa' bine!
MesajMesaj postat: Sun Dec 16, 2007 8:59 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

13929 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje366

ukeloo wrote:
Mai John, tu ai ceva cu Adi dar, eu unul personal, cred ca omul e bine intentionat insa, din pacate, nu stie prea multe despre industria fotbalului.
Sincer nu cred ca vrea doar sa faca bani de pe spinarea Craiovei (bineinteles ca trebuie sa scoti si bani ca totusi e o afacere), ci vrea sa facs si echipa si daca stau sa ma gandesc bine ar avea cu ce dar la Craiova, de la revolutie incoace tot timpul au existat factori interni (ca de exemplu cearta intre fotbalisti, chiar si blaturi la nivel de conducere, autoritati) care au impiedicat echipa sa arate ce stie cu adevarat.
Eu cnsider ca cel putin 7 jucatori din echipa actuala au valoare mare si daca Napoli va sti sa ii stranga langa el si sa aleaga un lider care sa aiba ceva de spus (aici eu l-as mentina pe Costea), ar putea reusi sa faca o echipa cu adevarat frumoasa. E clar ca trebue o rezerva de portar si vre-o 2-3 fundasi, asa cum spui tu, dar sunt convins ca si problemele astea or sa se rezolve in timp. Poate nu chair in iarna dar in timp or sa se rezolve.

Numa' bine!

Ukeloo,

Tare as vrea sa scriu ceva de bine de Raj, dar nu-mi da ocazia!! N-am nimic cu el, din partea mea, sa fie sanatos, si sa-i mai creasca o pereche de ochelari, poate chiar de marca!! Ceea ce e frustrant e ca de ani buni destinele Stiintei sunt pe mana unor grobieni, unii cu intentii rele (netoiu, dinel) altii,poate doar slabi de minte, ca prezentul bouavean! Rezulatele, in schimb sunt aceleasi: CATASTROFALE! Vorba aia, "sa te feresti de omul rau si de omul prost", rezultatul final e acelasi, iar prostia nu trebuie privita ca o scuza!!

Sub domnia lui Raj, Stiinta a ajuns un fel de gluma a campionatului. Nu vad nici un club care creeaza mai multa ilaritate decat al nostru, prin declaratii si actiuni, un fel de pacalici ai fotbalului mioritic! Declaratii bombastice, neacoperite de fape, schimbari aproape lunare de antrenori (vorba vine antrenori), lupta cu adversari mai mult sau mai putini imaginari, lipsa totala de profesionalism in managememtul clubului, etc.
Raj nu a fost strain nici de retrogradarea Stiintei, nu uita cumparaea de o zi a clubului, cand mai era in Liga 1, a relizat ca nu are bani, apoi a batut palma cu dinel, care a vandut pe bucati. Neavand bani sa ia echipa cu jucatori, Raj a cumparat doar emblema (care si aia gurile rele spun ca e tot a lui dinel,Raj fiind un simplu aghiotant).

Echipe fara trecut, dar cu un management acceptabil, precum Vaslui, Urziceni sau Mioveni sunt peste Stiinta, cu mult.Sa nu mai amintesc de CFR. Sa nu fim orbiti de propaganda mititeleasca, de promisiunile lipsite de acoperire sau scuzele puerile! Omul n-are nici bani, nici pricepere! Tragedia e insa lipsa de alternative, tabara cealalta fiind tot una de grobieni(Solomon & Co), asta e marea problema!

Numaiprintr-un miracol nu retrogradam! Liga e mai echilibrata, mai puternica, toti aduc jucatori, cooperativa se regrupeaza (vezi UTA castigand la Mioveni). Intre timp Raj, ce-mi face: vrea sa-l vanda pe Stoica, daca tot avem cea mai slaba aparare din Liga 1 (cele mai multe infrangeri). Ca antrenor a adus un inocent din Italia C2, practic Liga a 5-a! In ultimul an au fost pe piata antrenori foarte buni, ca Dorinel, Dan Petrescu, Sorinel Cartu. Micul Dicator a facut incercari perdante!! Nici Dinel, vrand sa retrogradeze echipa, nu putea face mai "bine"!!! Exact ceea ce scriam la inceput: rautatea si prostia duc cater aceleasi rezultate!!

In rest numai de bine, si sa speram ca in vre-o cinci ani suntem in Europa fotbalistica! Ca acum suntem in Bouaveni, un fel de Kazakstan al Romaniei! Istoria nu ne-o poate lua nimeni, dar si prezentul bouavean va face parte din istoria stiintei!! Trist,, nu?!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sun Dec 16, 2007 9:08 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

13929 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje366

mirel28 wrote:
De ce nu l-o fi luat pe Popa antrenor nu stiu ca oricum e mai ieftin ca macaronarul si face si treaba cu bani putini.Cred ca daca ar avea un lot cat de cat Popa ar face furori in div A.Lui Napoli trebuie sa-i aduca jucatori de valoare altfel nu se escurca.Am auzit ca vrea sa faca mare curatenie sa dea toate gunoaiele afara.Dupa parerea mea cred ca mai mult de 7-8 jucatori nu ar trebui sa ramana in lot.Titulari nu vd decat 4-5.
Despre meci cred ca afost o victorie muncita si meritata si s-a vazut inca o data ca trebuie sa avem grija la arbitrii.Este laudabil ca baietii au dat totul pe teren, atat cat au ei.Despre golul iasului unde era "internationalul" Stoica?
Unde zicea Miti ca-l transfera? Banana Jump

Lion

Mirel a pus punctul pe i!! Asta e adevarul, avem maximum 7-8 jucatori de liga 1, si asta cu bunavointa!! Bornescu, Stoica, Ionescu,Costea si poate Tanase, Mitchell, Prepelita(cu mari retineri), Rose si Wobey. Cam atat, restul nici rezerve n-au loc la echipele de Liga 1! Banica, Dananae, Ciuca, Gargalie, Saceanu,Stoianoff, Baird, Lutu Dina, ar putea sa-si gaseasca un loc la cluburi de mijloc din Liga a 2-a! Iar in primele 6 echipedin Liga 1 numai Costea si Bornescu are avea loc, Stoica daca-si revine! Cam putin pentru a justifica declaratiile bomastice din August cand ne inscriam candidatua la titlu!!!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Mon Dec 17, 2007 8:40 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8252 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje285
Locatiechicago, usa

de acord cu john balace si mirel28. nu avem echipa. asta-i adevaru. si o sa avem emotii.