.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2007-2008 » Stiinta - Poli Timisoara: opinii inainte si dupa meci
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Aug 30, 2008 4:44 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Timisoara?
Victorie
42%
 42%  [ 3 ]
Egal
42%
 42%  [ 3 ]
Infrangere
14%
 14%  [ 1 ]
Total Voturi : 7

Stiinta - Poli Timisoara: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Sun Oct 28, 2007 6:35 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Miercuri intalnim Poli Timisoara, echipa aflata pe podium si care a reusit un 1-1 la dinamo. In primavara am castigat la un scor zdrobitor (5-1), dar in ultimii ani, am cam pierdut acasa in fata banatenilor (de regula cu 0-1).
Cum situatia noastra e departe de a fi roza, iar urmatoarele intalniri sunt cu dinamo si steaua, miza partidei cu Poli e cu atat mai mare.
O victorie ar cantari enorm in economia clasamentului.
MesajMesaj postat: Sun Oct 28, 2007 6:53 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

24520 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1329
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Merg pe un egal, desi va fi foarte greu de obtinut. Voi merge la meci, fiindca saptamana aceasta voi fi in Craiova.
Va fi greu acest meci.....dk nu ne trezim kt mai rpd, va fi vai si-amar de noi!! Sad(
Re: Stiinta - Poli Timisoara: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Sun Oct 28, 2007 6:05 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

15920 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje414

Stiinta wrote:
Miercuri intalnim Poli Timisoara, echipa aflata pe podium si care a reusit un 1-1 la dinamo. In primavara am castigat la un scor zdrobitor (5-1), dar in ultimii ani, am cam pierdut acasa in fata banatenilor (de regula cu 0-1).
Cum situatia noastra e departe de a fi roza, iar urmatoarele intalniri sunt cu dinamo si steaua, miza partidei cu Poli e cu atat mai mare.
O victorie ar cantari enorm in economia clasamentului.

Prin prizma investitiilor, seriozitatii, lotului, conducerii suntem net inferiori. Pe hirtie singura necunoscuta e la cate goluri pierdem...

Mingea fiind rotunda, avem un 5% sanse la un rezultat surpriza...Cred ca se vor marca goluri, un 0-0 e exclus...

Realitatea e ca fara 6-6 jucatori si un antrenor serios suntem in Liga2!! Si timpul nu e de partea noastra..

Respect Lion Respect Lion
MesajMesaj postat: Mon Oct 29, 2007 10:19 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKöln

cel mai probabil rezultat e o infrangere! dar cu putin noroc putem scoate un egal. poate ar trebui sa jucam mai defensiv, sa ii surprindem pe contraatac...alta solutie nu vad... Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Tue Oct 30, 2007 5:02 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Meciul cu Poli se va juca miercuri de la ora 20:30 si va fi transmis de Antena1.

Andrei Ionescu nu va juca nici cu Timisoara si nici cu dinamo acuzand o intindere la coapsa.

De la oaspeti vor lipsi Alexa, Canu si Pantilimon.
MesajMesaj postat: Tue Oct 30, 2007 1:44 pm
Raspunde cu citat
mancini
Suporter
Suporter

777 Lei grei
Items

Aderat25 Jul 2006
Mesaje26
Locatiesibiu

Greu,trebuie sa strangem randurile...astfel ne prinde iarna desculti!
MesajMesaj postat: Tue Oct 30, 2007 7:48 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
manager
manager

9301 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje352

Eu zic ca asta o sa fie un meci frumos mai ales ca Poli nu este o echipa care sa se apere. Putem castiga si cred ca batem cu 3-2
MesajMesaj postat: Wed Oct 31, 2007 11:29 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Victorie foarte importanta acest 2-1!
MesajMesaj postat: Wed Oct 31, 2007 11:32 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Extraordinar!! Bravo baieti! Jump Excitement
MesajMesaj postat: Thu Nov 01, 2007 6:02 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

STIINTA - POLI TIMISOARA 2-1 (1-0)

Stadion "Ion Oblemenco", spectatori circa 5000

Au marcat: Costea ('10), Baird ('78 ) / Bucur ('71)

Universitatea: Bornescu - Dănănae, D. Stoica, Mitchell, Rose - Bărboianu, Săceanu, Prepeliţă (’69 Gărgălie), Velcovici - Costea I (’73 Wobay), C. Tănasă (’62 Baird)
Antrenor: Nicolo Napoli

Cartonas rosu: Barboianu ('67)

Universitatea Craiova a reusit o frumoasa victorie in fata unei echipe neinvinse in campionat, Poli Timisoara. Un succes cu atat mai important cu cat am evoluat cu un om mai putin din min. 67 (Barboianu) si am trecut peste socul egalarii survenite foarte rapid dupa eliminare.
Dupa o ratare importanta a lui Karamian ('3), Costea a reusit o faza de mare efect incheiata cu un sut splendid la coltul lung. Acelasi Costea a repetat faza cateva minute mai tarziu dar a fost jenat fara ca arbitrul sa acorde penalty. Pana la finalul primei reprize Prepelita si Karamian (sut in transversala) au avut bune ocazii.
Repriza a doua a mai adus doua goluri. Mai intai egalarea timisoreana prin Bucur ('71) cu un sut frumos din afara careului mare. Apoi o combinatie a nou intratilor Wobay (centrare) si Baird (reluare cu capul) care a stabilit scorul final ('78 ).
O faza neobisnuita s-a petrecut in ultimele secvente ale meciului, cand arbitrul Craciunescu l-a bruscat pe Velcovici, lovindu-l cu capul in fata!
Sa salutam prima victorie a tehnicianului italina Napoli pe banca Stiintei, dar sa nu uitam ca meciul urmator, de sambata are o incarcatura speciala si o noua victorie ar insemna enorm.
MesajMesaj postat: Thu Nov 01, 2007 10:19 am
Raspunde cu citat
ukeloo
manager
manager

9301 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje352

Am jucat in sfarsit niste fotbal. In afara de o faza fixa la inceputul meciului in care apararea noastra a cam visat, si de inca una la final, pot sa spun ca am facut mari progrse la acest capitol fata de meciul cu Otelul cand au fost toate periculoase (e si meritul lui Bornescu pe langa cel al apararii).
Cum spuneam ceva timp inainte si acum m-am convins de tot: Costea e scula de fotbalist si parerea mea e ca daca in locul lui Saceanu juca Dorel la mijloc si Ciuca in aparare, am fi pus mult mai multe probleme.
Oricum consider ca mijclocul si-a facut pert total foarte bine datoria, cu precadere la inceputul reprizei secunde.
Cat despre Napoli nu pot sa nu remarc inspiratia sa la schimbari: practic Wobey a fost cel care a obtinu lovoitura libera de la golul 2 (desi sincer nu cred ca a fost fault), tot el a executat si celalat nou introdus Baird nu stiu de unde a scos lovitura aia de cap dar i-a ieist. Nu cred ca ar fi putut multi sa reia cum a reluat el.
Una peste alta se simte o imbunatatire considerabila in joc si o ambitie mult mai mare ca pana acum.
Bravo baieti!
Sa o tineti tot asa si cu catelusii.
MesajMesaj postat: Thu Nov 01, 2007 10:57 am
Raspunde cu citat
mirel28
Suporter
Suporter

1601 Lei grei
Items

Aderat19 Aug 2007
Mesaje48

Bravo stiinta atii obtinut o victorie mare mai ales ca arbitrul afot clar de partea lor si ii impingea tot peste noi.Despre penalty nu mai vorbesc.Cat despre Napoli se pare ca vede unele lucruri,de exempluCiuca este deficitar in jocul aerian si la viteza(e cam durduliu) fiind tinut pe banca.Fara el apararea a fost mai sigura.Iar postul lui Costea este clar de al doilea varf ceva in genul ce joaca Mutu la nationala.Bravo baieti. Fireworks Fireworks Excitement running dog Rockets Flag
MesajMesaj postat: Thu Nov 01, 2007 1:03 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKöln