.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07 » Stiinta - Steaua: opinii inainte si dupa meci Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Aug 30, 2008 5:10 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Steaua?
Castigam
27%
 27%  [ 3 ]
Egal
54%
 54%  [ 6 ]
Pierdem
18%
 18%  [ 2 ]
Total Voturi : 11

Stiinta - Steaua: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Mon Dec 04, 2006 3:44 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Ultimul meci al acestui an ne aduce in fata un adversar foarte incomod: echipa campioana en-titre, Steaua.
Dupa victoria scapata printre degete la Vaslui se pune mai mult problema refacerii psihice a jucatorilor si mobilizarea acestora pentru un ultim efort.
O victorie ar sterge din prea multele, din pacate, impresii neplacute produse pe propriul teren.
Daca Steaua mai doreste sa spere la titlu, trebuie sa castige.
Pentru o iarna mai linistita, Universitatea trebuie sa castige.
Greu de dat un pronostic. Teoretic oaspetii sunt favoriti. Ramane ca baietii nostri sa infirme teoria si sa ne aduca un cadou frumos de Mos Craciun...
MesajMesaj postat: Mon Dec 04, 2006 12:26 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

Ar fi cazul ca castigam daca mai vrem public in tribune la meciurile urmatoare! Inca 2 sau 3 puncte pe minus la adevar cred ca ne-ar ingreuna destul de rau situatia!
MesajMesaj postat: Mon Dec 04, 2006 6:33 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
manager
manager

9301 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje352

Ii batem pe astia ca nu stiu fotbal!
MesajMesaj postat: Mon Dec 04, 2006 7:30 pm
Raspunde cu citat
marmota
Suporter
Suporter

386 Lei grei
Items

Aderat04 Dec 2006
Mesaje11

Ca "lider" de galerie ar fi trebui sa postez chestii mai incurajatoare si argumente mult mai solide pentru presupusa voastra victorie nu crezi?
Si sincer..nu stiu pe ce anume te bazezi cand spui ca "nu stiu" fotbal...?

si..in final mai spun..bine ca a postat un suporter, un "lider" de galerie si un suporter al unei echipe adverse ca sa aveti un forum...altfel..facea moderatorul monolog!

Wink
MesajMesaj postat: Mon Dec 04, 2006 7:40 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

marmota wrote:
Ca "lider" de galerie ar fi trebui sa postez chestii mai incurajatoare si argumente mult mai solide pentru presupusa voastra victorie nu crezi?
Si sincer..nu stiu pe ce anume te bazezi cand spui ca "nu stiu" fotbal...?

si..in final mai spun..bine ca a postat un suporter, un "lider" de galerie si un suporter al unei echipe adverse ca sa aveti un forum...altfel..facea moderatorul monolog!

Wink

Fiecare are dreptul la opinie, noi cu crizele de orgoliu voi, stelistii cu povara aparitiei si crizei de identitate.

cat despre monologuri, cunosti si tu expresia kantiana: si marmota... happy
MesajMesaj postat: Mon Dec 04, 2006 7:43 pm
Raspunde cu citat
marmota
Suporter
Suporter

386 Lei grei
Items

Aderat04 Dec 2006
Mesaje11

Expresia pare a fi mai mult o politica de marketing si macar o doza de originalitate tb sa ai cand dai o replica.
Sunt de acord cu ceea ce ai scris insa..eu cerusem niste lamuriri, nicidecum nu ii spuneam ca nu are dreptul la o parere!
Apreciez ca ii iei apararea insa se poate apara si singur..zic eu...nu am intrebat nimic nelalocul lui si nu cred sa fi spus ceva deranjant!

Multumesc!

Last edited by marmota on Mon Dec 04, 2006 7:58 pm
MesajMesaj postat: Mon Dec 04, 2006 7:49 pm
Raspunde cu citat
sezione ultras
Suporter
Suporter

26 Lei grei
Items

Aderat04 Dec 2006
Mesaje1
Locatiein peluza

marmota wrote:
Expresia pare a fi mai mult o politica de marketing si macar o doza de originalitate tb sa ai cand dai o replica.
Sunt de acord cu ceea ce ai scris insa..eu cerusem niste lamuriri, nicidecum nu ii spuneam ca nu are dreptul la o parere!
Apreciez ca ii iei apararea insa se poate apara si singur..zic eu...nu am intrebat nimic nelalocul lui si nu cred sa fi spus ceva deranjat!
Multumesc!

bravo! colega!!!!!!!! Beer Chug
MesajMesaj postat: Mon Dec 04, 2006 7:58 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Nu i-am luat apararea lui ukeloo, se descurca singur, ci ideii in sine, prin care fiecare poate sa-si formuleze un pdv asa cum crede de cuviinta (fara a jigni pe ceilalti si fara expresii mai putin ortodoxe)...

N-ai spus ceva deranjant (cred ca ti-a scapat un n din viteza) doar o remarca un pic rautacioasa, de aceea am simtit nevoia unei replici benigne...
MesajMesaj postat: Mon Dec 04, 2006 8:02 pm
Raspunde cu citat
marmota
Suporter
Suporter

386 Lei grei
Items

Aderat04 Dec 2006
Mesaje11

Eroarea mea a fost corectata o data cu postul tau, stai linistit ca am grija la vocabularul adoptat...nu am sesizat la timp deoarece am vrut sa citesc un pic regulamentul sa vad daca ma incadrez in limitele acceptate!

Inca ceva...termenul folosit de tine este unul medical ..ar fi dragutz sa inlocuiesti benign cu altceva! Inteleg ca vrei sa iti arati superioritatea prin vocabular dar totusi nu este cazul sa exagerezi..uite ce iese!

PS: poate faci o minune sa apara sub avatarul meu "suporter echipa diferita"..ce zici? simt ca nu ma incadrez in peisaj..no offense! Very Happy
MesajMesaj postat: Mon Dec 04, 2006 8:09 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

marmota wrote:
Eroarea mea a fost corectata o data cu postul tau, stai linistit ca am grija la vocabularu adoptat...nu am sesizat la timp deoarece am vrut sa citesc un pic regulamentul sa vad daca ma incadrez in limitele acceptate!

PS: poate faci o minune sa apara sub avatarul meu "suporter echipa diferita"..ce zici? simt ca nu ma incadrez in peisaj..no offense! Very Happy

Nici o ofensa si adevarat, chiar nu se incadreaza in peisaj...dar poti edita singura profilul, cum bine stii...
MesajMesaj postat: Mon Dec 04, 2006 8:13 pm
Raspunde cu citat
marmota
Suporter
Suporter

386 Lei grei
Items

Aderat04 Dec 2006
Mesaje11

Nu este nevoie sa ma citezi, imi dau seama ca mie mi te adresezi deoarece forumul pare pustiu Razz

Iar la faza cu grabitul..cred ca de data asta tu te-ai grabit..si..nu ti-a scapat o litera..ti-a scapat esentialul..eu ma refeream la ce apare corelat cu numarul de posturi..de exemplu pana intr-un anumit numar de posturi mie o sa imi apara statusul de suporter...lucru care nu poate fi editat de un simplu user! Wink
MesajMesaj postat: Mon Dec 04, 2006 8:24 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Poate ar fi bine sa incerci o opinie privind ce crezi ca face steaua duminica, pentru ca acest fapt te-a adus aici, din cate banuiesc.
Criticatul e mai usor ca scarpinatul in cazul unora si s-ar putea intelege ca ti se potriveste si tie.

ps Da, am crezut ca te referi la semnatura, eroarea mea...oricum, semnatura nu se incadreaza in peisaj deoarece nu este adevarata, cel putin in contextul acestui forum.
Daca acest forum este atat de pustiu cum spui, s-ar putea intelege ca ale voastre nici nu exista?...ma rog, este unul facut de gazeta rosie, in cazul in care nu stiai...
MesajMesaj postat: Mon Dec 04, 2006 8:33 pm
Raspunde cu citat
marmota
Suporter
Suporter

386 Lei grei
Items

Aderat04 Dec 2006
Mesaje11

Pronosticul meu pentru aceasta partida este 1-2 si presupun ca de la noi vor inscrie genialul Thereau care a demonstrat ca are clasa si Victoras Iacob daca va fi introdus pe teren, in caz contrar al doilea gol va fi inscris tot de Thereau sau Vali Badea.
Va fi un meci greu de ambele parti acum pe final si la pauza cred ca va fi 1-1!
Sper sa nu existe accide