.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Arhiva » Stiinta - Steaua, opinii Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 22, 2008 6:45 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Steaua?
Castigam
66%
 66%  [ 6 ]
Egal
33%
 33%  [ 3 ]
Pierdem
0%
 0%  [ 0 ]
Total Voturi : 9

Stiinta - Steaua, opinii
MesajMesaj postat: Thu Apr 14, 2005 4:41 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

Vine meciul cu Steaua. Duminica seara, in jurul orei 22 o sa stim daca mai putem spera sa evadam din zona retrogradarii.
Traditia ultimelor meciuri jucate la Craiova ne da sperante, ca si prima victorie reusita in aceasta primavara (chiar daca fara bucuria calificarii in finiala Cupei).
Eu zic ca vom castiga cu 1-0.
Re: Stiinta - Steaua, oponii
MesajMesaj postat: Thu Apr 14, 2005 5:27 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Stiinta wrote:
Vine meciul cu Steaua. Duminica seara, in jurul orei 22 o sa stim daca mai putem spera sa evadam din zona retrogradarii.
Traditia ultimelor meciuri jucate la Craiova ne da sperante, ca si prima victorie reusita in aceasta primavara (chiar daca fara bucuria calificarii in finiala Cupei).

Eu o sa stiu mai devreme, pe la 14:00 Razz

Si eu zic la fel, castigam cu 1-0 sau poate cu 2-1...Daca dau aia un gol, noi dam 2 Smile
Re: Stiinta - Steaua, oponii
MesajMesaj postat: Thu Apr 14, 2005 3:25 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vārsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

TitanGirl wrote:
Stiinta wrote:

Eu o sa stiu mai devreme, pe la 14:00 Razz

Si eu zic la fel, castigam cu 1-0 sau poate cu 2-1...Daca dau aia un gol, noi dam 2 Smile

daca dau aia primii gol noi ne-am kk pe noi. e f. important sa nu primim gol chiar daca va fi 0-0 pana in min 80.
MesajMesaj postat: Thu Apr 14, 2005 3:35 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vārsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

mai e si o alta intrebare: daca pierdem cu steaua pleaca dinel?

si cine vine? cea mai sumbra varianta ar fi cu netoiu angry fara ca jigodia sa fie front man. probabil va aparea un .....interpus. si din cate am auzit giga popescu nu s-ar baga.
MesajMesaj postat: Thu Apr 14, 2005 4:44 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

stiti de ce spune ca a fi medic dermatolog este cel mai bine? deoarece pacientul nici nu se vindeca nici nu iti moare...ei, dinel asta e ca o..boala de piele...nu ne omoara dar nici nu ne ..lasa..

Asa e, daca dau aia primii gol, greu de crezut ca o sa avem puterea sa intoarcem scorul..dar ar fi cazul noi sa castigam primul meci in retur iar stelistii sa-l piarda pe primul.. MrGreen

Pe de alta parte s-a anuntat intrarea libera la meci..mi se pare ca suna neprofesional si chiar denota o lipsa de respect fata de suporteri intr-un fel...dar poate vad eu gresit lucrurile..
MesajMesaj postat: Thu Apr 14, 2005 9:52 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Stiinta wrote:
stiti de ce spune ca a fi medic dermatolog este cel mai bine? deoarece pacientul nici nu se vindeca nici nu iti moare...ei, dinel asta e ca o..boala de piele...nu ne omoara dar nici nu ne ..lasa..

Asa e, daca dau aia primii gol, greu de crezut ca o sa avem puterea sa intoarcem scorul..dar ar fi cazul noi sa castigam primul meci in retur iar stelistii sa-l piarda pe primul.. MrGreen

Pe de alta parte s-a anuntat intrarea libera la meci..mi se pare ca suna neprofesional si chiar denota o lipsa de respect fata de suporteri intr-un fel...dar poate vad eu gresit lucrurile..

O sa batem toate echipele din Bucuresti, si la noi acasa si in deplasare Smile

Si mie mi se pare ca intrarea libera e ceva neprofesional...
MesajMesaj postat: Thu Apr 14, 2005 11:11 pm
Raspunde cu citat
adi_craioveanu
manager
manager

-58 Lei grei
Items

Aderat16 Mar 2005
Mesaje350
Locatieg.enescu

TitanGirl wrote:

Si mie mi se pare ca intrarea libera e ceva neprofesional...

si mie
la meciul cu farul nu au fost 26000 de spectatori si totusi portile erau inchise.
sa vina iar toti taranii, sa-i injure pe juc si cand joaca asa cat de cat...
tot de ei e naspa da asta e. macar 20000 sa fi pus biletu ca nu e suma mare sau chiar 10000, ca sa vina numai cei care vor nu toti care trec prin zona
Re: Stiinta - Steaua, opinii
MesajMesaj postat: Thu Apr 14, 2005 11:55 pm
Raspunde cu citat
Adrian
Presedinte de club
Presedinte de club

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje583
LocatieBucuresti

Stiinta wrote:

Traditia ultimilor ani spune ca Steaua a luat de la Craiova un punct in ultimii 6 ani. happy
Re: Stiinta - Steaua, opinii
MesajMesaj postat: Fri Apr 15, 2005 12:13 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Adrian wrote:
Stiinta wrote:

Traditia ultimilor ani spune ca Steaua a luat de la Craiova un punct in ultimii 6 ani. happy

Ete fleosc! happy
MesajMesaj postat: Fri Apr 15, 2005 12:57 am
Raspunde cu citat
adi_craioveanu
manager
manager

-58 Lei grei
Items

Aderat16 Mar 2005
Mesaje350
Locatieg.enescu

steaua a fost printre putinele echipe care au venit la craiova sa atace.
pna acuma nu prea le-a iesit.
sa speram ca nici acuma.
MesajMesaj postat: Fri Apr 15, 2005 1:18 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

doar un punct in 6 ani spune mult...si in bine si in mai putin bine...statistica asta afurisita.. Wall
MesajMesaj postat: Fri Apr 15, 2005 8:54 am
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

Stiinta wrote:
doar un punct in 6 ani spune mult...si in bine si in mai putin bine...statistica asta afurisita.. Wall

Nu te certa cu tin-e , Batem.
2........zero..........in-teles.
MesajMesaj postat: Fri Apr 15, 2005 2:51 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin