Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem cu Steaua? |
| Castigam |
|
66% |
[ 6 ] |
| Egal |
|
33% |
[ 3 ] |
| Pierdem |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Voturi : 9 |
|
 | Stiinta - Steaua, opinii |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5222 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Vine meciul cu Steaua. Duminica seara, in jurul orei 22 o sa stim daca mai putem spera sa evadam din zona retrogradarii.
Traditia ultimelor meciuri jucate la Craiova ne da sperante, ca si prima victorie reusita in aceasta primavara (chiar daca fara bucuria calificarii in finiala Cupei).
Eu zic ca vom castiga cu 1-0. |
|
|
|
|
 | Re: Stiinta - Steaua, oponii |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Vine meciul cu Steaua. Duminica seara, in jurul orei 22 o sa stim daca mai putem spera sa evadam din zona retrogradarii.
Traditia ultimelor meciuri jucate la Craiova ne da sperante, ca si prima victorie reusita in aceasta primavara (chiar daca fara bucuria calificarii in finiala Cupei).
Eu o sa stiu mai devreme, pe la 14:00
Si eu zic la fel, castigam cu 1-0 sau poate cu 2-1...Daca dau aia un gol, noi dam 2  |
|
|
|
|
 | Re: Stiinta - Steaua, oponii |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vārsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| TitanGirl wrote: | | Stiinta wrote: | Vine meciul cu Steaua. Duminica seara, in jurul orei 22 o sa stim daca mai putem spera sa evadam din zona retrogradarii.
Eu o sa stiu mai devreme, pe la 14:00
Si eu zic la fel, castigam cu 1-0 sau poate cu 2-1...Daca dau aia un gol, noi dam 2  |
daca dau aia primii gol noi ne-am kk pe noi. e f. important sa nu primim gol chiar daca va fi 0-0 pana in min 80. |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vārsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
mai e si o alta intrebare: daca pierdem cu steaua pleaca dinel?
si cine vine? cea mai sumbra varianta ar fi cu netoiu fara ca jigodia sa fie front man. probabil va aparea un .....interpus. si din cate am auzit giga popescu nu s-ar baga. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
stiti de ce spune ca a fi medic dermatolog este cel mai bine? deoarece pacientul nici nu se vindeca nici nu iti moare...ei, dinel asta e ca o..boala de piele...nu ne omoara dar nici nu ne ..lasa..
Asa e, daca dau aia primii gol, greu de crezut ca o sa avem puterea sa intoarcem scorul..dar ar fi cazul noi sa castigam primul meci in retur iar stelistii sa-l piarda pe primul..
Pe de alta parte s-a anuntat intrarea libera la meci..mi se pare ca suna neprofesional si chiar denota o lipsa de respect fata de suporteri intr-un fel...dar poate vad eu gresit lucrurile.. |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | stiti de ce spune ca a fi medic dermatolog este cel mai bine? deoarece pacientul nici nu se vindeca nici nu iti moare...ei, dinel asta e ca o..boala de piele...nu ne omoara dar nici nu ne ..lasa..
Asa e, daca dau aia primii gol, greu de crezut ca o sa avem puterea sa intoarcem scorul..dar ar fi cazul noi sa castigam primul meci in retur iar stelistii sa-l piarda pe primul..
Pe de alta parte s-a anuntat intrarea libera la meci..mi se pare ca suna neprofesional si chiar denota o lipsa de respect fata de suporteri intr-un fel...dar poate vad eu gresit lucrurile.. |
O sa batem toate echipele din Bucuresti, si la noi acasa si in deplasare
Si mie mi se pare ca intrarea libera e ceva neprofesional... |
|
|
|
|
 | |  |
|
adi_craioveanu
|
| manager |

|
-58 Lei grei
Items |
| Aderat | 16 Mar 2005 | | Mesaje | 350 | | Locatie | g.enescu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| TitanGirl wrote: |
Si mie mi se pare ca intrarea libera e ceva neprofesional... |
si mie
la meciul cu farul nu au fost 26000 de spectatori si totusi portile erau inchise.
sa vina iar toti taranii, sa-i injure pe juc si cand joaca asa cat de cat...
tot de ei e naspa da asta e. macar 20000 sa fi pus biletu ca nu e suma mare sau chiar 10000, ca sa vina numai cei care vor nu toti care trec prin zona |
|
|
|
|
 | Re: Stiinta - Steaua, opinii |  |
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Vine meciul cu Steaua. Duminica seara, in jurul orei 22 o sa stim daca mai putem spera sa evadam din zona retrogradarii.
Traditia ultimilor ani spune ca Steaua a luat de la Craiova un punct in ultimii 6 ani.  |
|
|
|
|
 | Re: Stiinta - Steaua, opinii |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Adrian wrote: | | Stiinta wrote: | Vine meciul cu Steaua. Duminica seara, in jurul orei 22 o sa stim daca mai putem spera sa evadam din zona retrogradarii.
Traditia ultimilor ani spune ca Steaua a luat de la Craiova un punct in ultimii 6 ani.  |
Ete fleosc!  |
|
|
|
|
|
adi_craioveanu
|
| manager |

|
-58 Lei grei
Items |
| Aderat | 16 Mar 2005 | | Mesaje | 350 | | Locatie | g.enescu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
steaua a fost printre putinele echipe care au venit la craiova sa atace.
pna acuma nu prea le-a iesit.
sa speram ca nici acuma. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
doar un punct in 6 ani spune mult...si in bine si in mai putin bine...statistica asta afurisita..  |
|
|
|
|
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | doar un punct in 6 ani spune mult...si in bine si in mai putin bine...statistica asta afurisita..  |
Nu te certa cu tin-e , Batem.
2........zero..........in-teles. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |
 | | | | | |