Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Stiinta - stiri |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| In sferturile Cupei Romaniei, Stiinta va intalni pe FC Arges Pitesti. Meciul tur pe 10 noiembrie, ora 14 la Craiova, returul pe 1 decembrie, ora 12. |
|
Last edited by Stiinta on Mon Jan 02, 2006 5:29 pm |
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Plesan, o etapa suspendare, va lipsi la partida de la Alba Iulia.
Bastina si Stoianof, accidentati, vor lipsi in finalul de tur. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Mutica si-a reziliat contractul cu Stiinta. |
|
|
|
|
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
bluescorpion
|
| Lider galerie |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 321 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Info -> Componenţii echipei Oţelul ameninţă că nu vor intra pe teren în partida cu Universitatea Craiova, care va avea loc, sîmbătă, în etapa a 15-a, dacă nu le vor fi achitate restanţele financiare. |
|
|
|
|
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Macar de-ar face-o! Scapa si Sorin de suspiciunea de blat!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
bluescorpion
|
| Lider galerie |

|
0 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Info -> Comisia de Apel a FRF a respins memoriile depuse de jucătorii Adrian Mihalcea şi Cosmin Moţi, care solicitaseră reducerea sancţiunilor primite, miercuri, din partea Comisiei de Disciplină.
Mihalcea şi Moţi fuseseră suspendaţi cîte două etape şi amendaţi cu 400, respectiv 85 de euro, pentru incidentele petrecute la finalul meciului Universitatea Craiova - Dinamo, din cadrul etapei a XIV-a a Diviziei A "Burger".
Memoriul clubului Universitatea Craiova, al cărui stadion fusese suspendat pentru o etapă, a fost de asemenea respins de Comisia de Apel prezidată de Anton Pandrea.
Vicepreşedintele Comisiei de Apel, Iosif Urs, a declarat la finalul şedinţei că s-a pus chiar problema măririi suspendărilor celor doi jucători. "Ne gîndeam chiar să mergem pînă la opt etape de suspendare, dar, ţinînd cont că întreg incidentul a fost provocat de o persoană din afară, am decis să păstrăm sancţiunile date de Comisia de Disciplină", a afirmat Urs. Vicepreşedintele Comisiei de Apel a menţionat că va sesiza Comisia Centrală a Arbitrilor în legătură cu eroarea centralului Sorin Corpodean: "Vom sesiza CCA pentru că arbitrul a făcut un raport incomplet. Loviturile jucătorilor Mihalcea şi Moţi nu sunt precizate în raport şi aşa ceva nu este normal".
La ieşirea de la Comisia de Apel, Adrian Mihalcea a spus că nu înţelege de ce a fost suspendat: "Eram de acord cu amenda, pe care o să o plătesc cît de curînd, dar nu ştiu dacă se impunea o suspendare aşa de mare. Credeam că pînă la urmă se va ajunge la o înţelegere, dar cei din comisie au spus că gestul meu este incalificabil. Nu mi se pare normal ce se întîmplă, pentru că eu îmi doresc să joc". |
|
|
|
|
 | |  |
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Mie mi se par corecte suspendarile, poate Mihalcea merita mai mult!! Si nu pentru ca e catzel, ci pentru ca a intrat ... ca tzaranu' cu talpile intr-un om, iar faptul ca ala avea sau nu locul acolo nu e o scuza. |
|
|
|
|
|
bluescorpion
|
| Lider galerie |

|
0 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Info -> Staicu, obligat sa isi faca bagajele
Tensiunea a atins cote maxime la Craiova. Reprezentantii Primariei locale, suparati ca Dinel Staicu nu a cedat echipa decat pe jumatate, au declarat sambata ca Staicu are doua variante. Ori se tine de cuvant si cedeaza gratis clubul, numele si jucatorii pentru doi ani si jumatate, asa cum a promis fara sa stipuleze si in acte, ori isi face bagajele cu tot cu echipa, iar Primaria va aduce un alt club la Craiova, probabil pe FC National.
onlinesport |
|
|
|
|
|
bluescorpion
|
| Lider galerie |

|
0 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Info -> 14:30 - Gigi Becali: "Acum o ora am renuntat la Plesan"
Gigi Becali a declarat ca a renuntat la transferul lui Mihaita Plesan:"Acum o ora am renuntat la Mihaita Plesan. Am incercat sa iau legatura cu el, dar nu mi-a raspuns la telefon. Dupa cite am inteles nu vrea sa vina la Steaua, iar eu nu am de gind sa stau de vorba cu oameni neseriosi."
Pro Sport |
|
|
|
|
 | |  |
|
bluescorpion
|
| Lider galerie |

|
0 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Info -> Plesan: „Oricum nu aveam de gînd să mă duc la Steaua”
Jucătorul echipei Universitatea Craiova, Mihăiţă Pleşan, a declarat, miercuri, că nu intenţiona să se transfere la Steaua, transmite coresponentul MEDIAFAX. "Nu este mare pierdere pentru mine, pentru că oricum nu aveam de gînd să mă duc la Steaua", a declarat Pleşan. Preşedintele executiv Mihai Stoica a declarat, miercuri, că nu crede că Mihăiţă Pleşan s-ar fi integrat la Steaua Bucureşti, deoarece la echipa "roş-albastră" sînt jucători cu personalitate şi caracter. Surse din cadrul grupării oltene sustin că pe adresa clubului au mai sosit două oferte de la FC Nurnberg şi Beşiktaş pentru Pleşan.
Intalnire Badea - suporteri
Managerul Universităţii Craiova, Pavel Badea, s-a întîlnit cu o parte a liderilor galeriei oltene. Pavel Badea le-a prezentat suporterilor planurile pentru returul ediţiei de campionat 2004/2005. Managerul Universităţii le-a spus suporterilor că, dacă Mihăiţă Pleşan va fi transferat şi nu vor fi aduşi doi sau trei jucători de valoare, atunci va renunţa la conducerea tehnică a echipei pînă la începerea returului. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Reunirea lotului va avea loc pe 10 ianuarie.
Dupa vizita medicala va urma un prim stagiu de pregatire la Sinaia, apoi se va pleca in Antalya, in perioada 28 ianuarie – 10 februarie.
In intervalul 30 ianuarie – 5 februarie, Universitatea va participa la "Arcadia Belek Cup", la care si-au mai anuntat prezenta Slavia Praga, Lokomotiv Plovdiv, VfB Stuttgart, Vojvodina Novi Sad si Buchenon. In perioada ramasa pana la revenirea in tara, oltenii ar mai putea intalni pe Samsung Blue Wings sI Karpaty Lvov.
Nu se stie daca vom intalni primele garnituri ale formatiilor mentionate sau... |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Completari la programul Stiintei (din ESO)
"Programul de pregătire al Universităţii din această iarnă:
10 – 17 ianuarie: antrenamente în Craiova (12 - 14 – vizita medicală)
17 – 23 ianuarie: cantonament la Predeal
23 – 26 ianuarie: antrenamente în Craiova
28 ianuarie – 12 februarie: turneu de pregătire în Antalya
12 februarie – 5 martie: pregătire în ţară şi partide amicale" |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |