Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem cu Urziceniul? |
| Castigam
|
|
71% |
[ 5 ] |
| Egal
|
|
14% |
[ 1 ] |
| Pierdem |
|
14% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 7 |
|
 | Stiinta - Urziceni: opinii inainte si dupa meci From 15 Apr 2007 to 21 Apr 2007 (included) |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Asta toamna, partida cu Urziceni a reprezentat prima aparitie ca antrenor principal al Universitatii pentru Stefan Stoica. Si prima victorie in deplasare in actuala editie, dupa o serie negativa care ne plasase la coada clasamentului.
Din pacate, meciul cu urzicile ne regaseste din nou intr-o situatie delicata, la doar doua puncte de primul loc retrogradabil (in cazul in care Ceahlaul va castiga, cum pare normal, meciul cu Jiul).
Zece partide fara victorie, un punct din ultimele patru jocuri. Fara victorie pe propriul teren din noiembrie trecut (1-0 cu Farul).
Joc slab, jucatori suspendati, antrenor ce pare tot mai nesigur, patron care sare dintr-o extrema in alta. Cam acesta ar fi tabloul actual.
Revin Bornescu si Rose, ba chiar se pare ca va fi rechemat si A. Ionescu, desi, fara jocuri in picioare, nu stiu cat va putea conta acesta in joc.
Urziceniul nu este o echipa formidabila si poate fi invinsa. In B ne-au batut de doua ori cu acelasi scor (1-0). Acum va fi momentul sa le raspundem cu aceeasi moneda. Mai ales ca nu ne mai putem pemrite pasi gresiti.
Cred ca vom castiga cu 2-0 si ca va marca si Woobay. |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24227 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1320 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Citat: | | Urziceniul nu este o echipa formidabila si poate fi invinsa. |
Sunt de acord ca nu sunt o echipa f buna, insa, am vazut meciul cu Poli Timisoara, castigat cu 2-0 de Urziceni. Este o echipa pragmatica, nu joaca f spectaculos, dar fructifica f bine ocaziile care apar. Si mai sunt buni si la fazele fixe; au un jucator care executa f bine, si anume Bogdan Stancu!!
Dar cred in acelasi timp ca pt noi o victorie este vitala si cred ca vom castiga. Daca la meciul cu Otelul nu aveam sanse, acum sunt sigur ca vom juca mult mai bine si norcul va fi de partea noastra, mai ales ca jucam acasa si echipa va trebui sa se prezinte altfel!!
Cred ca vom bate 2-0!! |
|
|
|
|
 | |  |
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 348 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | | Citat: | | Urziceniul nu este o echipa formidabila si poate fi invinsa. |
au un jucator care executa f bine, si anume Bogdan Stancu!!
|
Si noi il avem pe Bornescu in poarta .
Eu merg pe 1-0 pt noi |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Vor absenta de la noi D. Stoica si Mittchell, suspendati. Dananae este accidentat si nu este sigur ca va fi recuperat pana sambata.
Revin Bornescu si Rose si, cum se stie, a fost rechemat Andrei Ionescu la prima echipa. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22398 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1085 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
au cam trecut timpurile in care Bornescu putea decide singur meciurile! Trebuie sa ne bazam si pe restul echipei! NE TREBUIE O VICTORIE SA NE REVENIM DIN LETARGIA in care ne aflam! fact este ca atacantii nu nimeresc poarta! nici mijlocasii nu prea produc faze de gol. Eu vad buba in atac si la mijloc. daca avem posesia balonului, linia defensiva ar fi scutita de probleme! macar acasa , ca in deplasare nu pretind sa facem noi meciurile, acum in situatia dificila in care suntem! eu mi-as dori o victorie, dar parca vad un scor alb....  |
|
|
|
|
|
Triplefleosc
|
| Suporter infocat |

|
3303 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jul 2006 | | Mesaje | 120 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Victorie utila ca oxigenul, dar inca nu risc un pronostic.  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24227 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1320 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Intalnim o echipa pe care putem sa o batem. Cum am m-ai spus intr-un mesaj anterior, Urziceniul este o echipa care sta la cutie si fructifica f bine ocaziile pe care le are. Acuma nu ramane decat sa ne rugam ca baietii nostri sa prinda o zi buna, sa se daruiasca mult mai mult decat la precedentele meciuri si victoria va fi a noastra. Vom fi pe stadion si ii vom incuraja asa cum trebuie, iar ei trebuie sa ne readuca zambetul pe buze. Forza Stiinta!!! |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
inca mai sunt optimist asa ca merg si eu tot pe un 2-0. nu prea imi dau seama cine o sa dea golurile acestea doua, dar raman la 2-0  |
|
|
|
|
|
ANGELO
|
| Suporter |

|
912 Lei grei
Items |
| Aderat | 07 Mar 2007 | | Mesaje | 26 | | Locatie | drobeta turnu severin |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| eu sper sa nu luam bataie . dar cred ca avem nevoie de 3 puncte ca de aer , pt ca "pinalty" isi rezolva lucrurile cum stie el mai bine si noi o sa iesim rau daca il lasam sa fac ala jocurile. FORZA STIINTA . OLTENIA IS NOT IN ROMANIA. SEVERINUL ESTE ALATURI DE VOI SI VOM FII SI SAMBATA LA MECI . PLECAM 5 MASINI . HAI CRAIOVA . |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Sper ca baietii nostri sa se concentreze pe meciul cu Urziceniul si sa nu fie distrasi de acuzele lui Cristescu care suspecteaza de aranjamanet partida Poli Timisoara - Ceahlaul. |
|
|
|
|
|
Triplefleosc
|
| Suporter infocat |

|
3303 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jul 2006 | | Mesaje | 120 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Iarasi incep aranjamentele? Trebuie sa nu mai ne uitam in ograda altora si sa muncim ca totul depinde de noi. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |