.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07 » Stiinta - Urziceni: opinii inainte si dupa meci Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 20, 2008 2:14 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Urziceniul?
Castigam
71%
 71%  [ 5 ]
Egal
14%
 14%  [ 1 ]
Pierdem
14%
 14%  [ 1 ]
Total Voturi : 7

Stiinta - Urziceni: opinii inainte si dupa meci
From 15 Apr 2007 to 21 Apr 2007 (included)
MesajMesaj postat: Sun Apr 15, 2007 3:50 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134518 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5196

Asta toamna, partida cu Urziceni a reprezentat prima aparitie ca antrenor principal al Universitatii pentru Stefan Stoica. Si prima victorie in deplasare in actuala editie, dupa o serie negativa care ne plasase la coada clasamentului.
Din pacate, meciul cu urzicile ne regaseste din nou intr-o situatie delicata, la doar doua puncte de primul loc retrogradabil (in cazul in care Ceahlaul va castiga, cum pare normal, meciul cu Jiul).
Zece partide fara victorie, un punct din ultimele patru jocuri. Fara victorie pe propriul teren din noiembrie trecut (1-0 cu Farul).
Joc slab, jucatori suspendati, antrenor ce pare tot mai nesigur, patron care sare dintr-o extrema in alta. Cam acesta ar fi tabloul actual.
Revin Bornescu si Rose, ba chiar se pare ca va fi rechemat si A. Ionescu, desi, fara jocuri in picioare, nu stiu cat va putea conta acesta in joc.
Urziceniul nu este o echipa formidabila si poate fi invinsa. In B ne-au batut de doua ori cu acelasi scor (1-0). Acum va fi momentul sa le raspundem cu aceeasi moneda. Mai ales ca nu ne mai putem pemrite pasi gresiti.
Cred ca vom castiga cu 2-0 si ca va marca si Woobay.
MesajMesaj postat: Sun Apr 15, 2007 7:36 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

24227 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1320
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Citat:
Urziceniul nu este o echipa formidabila si poate fi invinsa.

Sunt de acord ca nu sunt o echipa f buna, insa, am vazut meciul cu Poli Timisoara, castigat cu 2-0 de Urziceni. Este o echipa pragmatica, nu joaca f spectaculos, dar fructifica f bine ocaziile care apar. Si mai sunt buni si la fazele fixe; au un jucator care executa f bine, si anume Bogdan Stancu!!
Dar cred in acelasi timp ca pt noi o victorie este vitala si cred ca vom castiga. Daca la meciul cu Otelul nu aveam sanse, acum sunt sigur ca vom juca mult mai bine si norcul va fi de partea noastra, mai ales ca jucam acasa si echipa va trebui sa se prezinte altfel!!
Cred ca vom bate 2-0!!
MesajMesaj postat: Thu Apr 19, 2007 4:44 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

BigBrother wrote:
Citat:
Urziceniul nu este o echipa formidabila si poate fi invinsa.

au un jucator care executa f bine, si anume Bogdan Stancu!!

Si noi il avem pe Bornescu in poarta MrGreen.

Eu merg pe 1-0 pt noi
MesajMesaj postat: Thu Apr 19, 2007 6:35 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134518 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5196

Vor absenta de la noi D. Stoica si Mittchell, suspendati. Dananae este accidentat si nu este sigur ca va fi recuperat pana sambata.
Revin Bornescu si Rose si, cum se stie, a fost rechemat Andrei Ionescu la prima echipa.
MesajMesaj postat: Thu Apr 19, 2007 7:12 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22398 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1085
LocatieKöln

au cam trecut timpurile in care Bornescu putea decide singur meciurile! Trebuie sa ne bazam si pe restul echipei! NE TREBUIE O VICTORIE SA NE REVENIM DIN LETARGIA in care ne aflam! fact este ca atacantii nu nimeresc poarta! nici mijlocasii nu prea produc faze de gol. Eu vad buba in atac si la mijloc. daca avem posesia balonului, linia defensiva ar fi scutita de probleme! macar acasa , ca in deplasare nu pretind sa facem noi meciurile, acum in situatia dificila in care suntem! eu mi-as dori o victorie, dar parca vad un scor alb.... Sad
MesajMesaj postat: Thu Apr 19, 2007 10:06 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Victorie utila ca oxigenul, dar inca nu risc un pronostic. Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Fri Apr 20, 2007 1:38 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

24227 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1320
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Intalnim o echipa pe care putem sa o batem. Cum am m-ai spus intr-un mesaj anterior, Urziceniul este o echipa care sta la cutie si fructifica f bine ocaziile pe care le are. Acuma nu ramane decat sa ne rugam ca baietii nostri sa prinda o zi buna, sa se daruiasca mult mai mult decat la precedentele meciuri si victoria va fi a noastra. Vom fi pe stadion si ii vom incuraja asa cum trebuie, iar ei trebuie sa ne readuca zambetul pe buze. Forza Stiinta!!!
MesajMesaj postat: Fri Apr 20, 2007 11:43 am
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

inca mai sunt optimist asa ca merg si eu tot pe un 2-0. nu prea imi dau seama cine o sa dea golurile acestea doua, dar raman la 2-0 happy
MesajMesaj postat: Fri Apr 20, 2007 11:49 am
Raspunde cu citat
ANGELO
Suporter
Suporter

912 Lei grei
Items

Aderat07 Mar 2007
Mesaje26
Locatiedrobeta turnu severin

eu sper sa nu luam bataie . dar cred ca avem nevoie de 3 puncte ca de aer , pt ca "pinalty" isi rezolva lucrurile cum stie el mai bine si noi o sa iesim rau daca il lasam sa fac ala jocurile. FORZA STIINTA . OLTENIA IS NOT IN ROMANIA. SEVERINUL ESTE ALATURI DE VOI SI VOM FII SI SAMBATA LA MECI . PLECAM 5 MASINI . HAI CRAIOVA .
MesajMesaj postat: Fri Apr 20, 2007 4:08 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134518 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5196

Sper ca baietii nostri sa se concentreze pe meciul cu Urziceniul si sa nu fie distrasi de acuzele lui Cristescu care suspecteaza de aranjamanet partida Poli Timisoara - Ceahlaul.
MesajMesaj postat: Fri Apr 20, 2007 7:36 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Iarasi incep aranjamentele? Trebuie sa nu mai ne uitam in ograda altora si sa muncim ca totul depinde de noi.
MesajMesaj postat: Sat Apr 21, 2007 3:44 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134518 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5196

In Pollul din prima pagina:
39 voturi au mers pe victoria Universitatii
6 au vazut un egal