.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07 » Stiinta - UTA: opinii inainte si dupa meci
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Jul 04, 2008 10:07 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu UTA
Castigam
100%
 100%  [ 8 ]
Egal
0%
 0%  [ 0 ]
Pierdem
0%
 0%  [ 0 ]
Total Voturi : 8

Stiinta - UTA: opinii inainte si dupa meci
From 20 May 2007 to 22 May 2007 (included)
MesajMesaj postat: Mon May 21, 2007 5:25 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

Cum frful si lpful sunt tare grabite sa termine acest campionat, miercuri, 23 mai, se trage linia.
Jucam cu UTA, o echipa ce a reusit sa se mentina in prima liga si sa castige derbiul vestului, in fata Timisoarei.
Noi venim dupa o remiza pe litoral.
Va lipsi Baird, eliminat, vor reveni Mitchell, Gargalie si, probabil, Costea si Njock.
Logic, ar trebui sa castigam. Ramane sa o si facem
Sper intr-un 2-0.
MesajMesaj postat: Mon May 21, 2007 1:12 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vārsta: 20

23725 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1306
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

In tur ne-au batut aiurea cu un gol pe final....
Vreau neaparat sa-i batem pe aradeni si in plus e ultimul meci acasa si trebuie sa incheiem sezonul frumos, cu o victorie. Am incredere k jucatorii ne vor face o surpriza frumoasa!! Wink) Forza Stiinta!!
MesajMesaj postat: Mon May 21, 2007 3:56 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

Din cate se pare UTA va avea vreo sapte absenti, doi accidentati, unul invoit (Pascovici) si patru suspendati.
In conditiile acestea, daca Jiul i-a batut cu 2-0 ar fi loc si pentru noi sa mai atenuam din golaverajul negativ ce-l avem (-5). Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Mon May 21, 2007 8:52 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

E timpul pentru o mica statistica Smile

S-au jucat 19 meciuri la Craiova dintre care am castigat 17 si am remizat 2. Acasa noi nu avem nici o infrangere in fata aradenilor!
Ultima noastra victorie dateaza din 14 Iun 1995 cand i-am batut cu 10-3 !!!
MesajMesaj postat: Mon May 21, 2007 9:40 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

Stiinta wrote:
Din cate se pare UTA va avea vreo sapte absenti, doi accidentati, unul invoit (Pascovici) si patru suspendati.
In conditiile acestea, daca Jiul i-a batut cu 2-0 ar fi loc si pentru noi sa mai atenuam din golaverajul negativ ce-l avem (-5). Rolling Eyes

Va fi un joc de vacanta! Rezervele vor alerga mai bine ca titularii! Eu pronostichez un 2-0!

In alta ordine de idei, iata care sunt urgentele la club, in opinia mea:

- conducere profesionesta, management serios (toata structura sub Miti trebuie schimbata). Sugestii pentru conducere: Gica Popescu, Gica Craioveanu, Ilie Balaci. Conducerea de marketing si business trebuie sa fie formata din tehnicieni, profesionisti, nu fosti fotbalisti sau nepoti de-ai lui Miti! Pana si Jiji a inteles ca nu poate sa mai lucreze cu nepotii, era sa-l faca MM-ul..Sugestie pentru antrenor: Dorinel Munteanu, Zenga, Alesanco.

- stadion, conditii de antrenament, ca suntem ca la liga 2

- satelit, liga 2 sau 3 cel mai rau caz, sa aiba unde sa joace rezervele. Sugestie: Caracal!

- lot cu dubluri pe posturi! Urgent si minimum: portar, fundas central, mijlocas de banda dreapta. N-ar strica un inchizator si inca un fundas central.
MesajMesaj postat: Tue May 22, 2007 3:23 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

Intrarea va fi libera la meciul cu UTA.
Totusi, Costea si Njock nu vor juca, e drept, din motive diferite.
Arbitrii: Robert Dumitru, care va fi ajutat de asistenţii Sorin Caia (Timişoara) şi Bogdan Velicu (Bucureşti). Rezervă va fi Florin Ghimbăşan din Braşov, iar observatori Mircea Cezar Ionescu (Bucureşti) şi Cornel Sorescu (Piteşti).

ps john, pe GP nu cred ca-l intereseaza sa faca pereche cu Mititelu, iar Balaci si Craioveanu nu stiu ce calitati manageriale au in acest moment. In plus, Ilie nu cred ca se potriveste cu Miti, amandoi sunt orgoliosi nevoie mare.
Despre antrenor, se stie ca ramane Cioroianu.
Despre alte transferuri, se pare ca Miti vrea atacanti si numai atacanti, ii vrea fie pe Apetri fie pe Gurita si cam atat.
MesajMesaj postat: Tue May 22, 2007 5:14 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

Stiinta wrote:
Intrarea va fi libera la meciul cu UTA.
Totusi, Costea si Njock nu vor juca, e drept, din motive diferite.
Arbitrii: Robert Dumitru, care va fi ajutat de asistenţii Sorin Caia (Timişoara) şi Bogdan Velicu (Bucureşti). Rezervă va fi Florin Ghimbăşan din Braşov, iar observatori Mircea Cezar Ionescu (Bucureşti) şi Cornel Sorescu (Piteşti).

ps john, pe GP nu cred ca-l intereseaza sa faca pereche cu Mititelu, iar Balaci si Craioveanu nu stiu ce calitati manageriale au in acest moment. In plus, Ilie nu cred ca se potriveste cu Miti, amandoi sunt orgoliosi nevoie mare.
Despre antrenor, se stie ca ramane Cioroianu.
Despre alte transferuri, se pare ca Miti vrea atacanti si numai atacanti, ii vrea fie pe Apetri fie pe Gurita si cam atat.

Ma intreb cum putem concura cu departamentalii, CFR Cluj si Timisoara fara o structura cat de cat serioasa? Sau ne vom bucura din nou de scaparea de retrogradare la sfarsitul campionatului urmator? Miti va fi sub presiune sa livreze performanta! Suporterii si-au pierdut rabdarea in promisiuni!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Tue May 22, 2007 5:52 am
Raspunde cu citat
Ady7zu
Suporter
Suporter

869 Lei grei
Items

Aderat28 Apr 2007
Mesaje93
LocatieDragasani

Eu cred k o sa-i batem cu 1-0 Very Happy shi le vom da gol in ultimele minute(ca sa ii ofticam shi pe ei) Wink MrGreen

Hai forza Craiova!!! Respect Lion
MesajMesaj postat: Tue May 22, 2007 6:50 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

john balace wrote:

Ma intreb cum putem concura cu departamentalii, CFR Cluj si Timisoara fara o structura cat de cat serioasa? Sau ne vom bucura din nou de scaparea de retrogradare la sfarsitul campionatului urmator? Miti va fi sub presiune sa livreze performanta! Suporterii si-au pierdut rabdarea in promisiuni!

Pai in ultimii ani asta am facut. Ne-am multumit cu locuri de toata jena. Miti nu poate sa livreze ceva ce nu stie cum se obtine. E clar ca nu are o viziune manageriala si e obisnuit cu glazurile pe gogosi.
MesajMesaj postat: Wed May 23, 2007 6:07 pm
Raspunde cu citat
Ady7zu
Suporter
Suporter

869 Lei grei
Items

Aderat28 Apr 2007
Mesaje93
LocatieDragasani

Craiova conduce in I-a repriza cu 2-0 Jump Jump Jump ............si joaca bine,se cunoaste ca UTA este o echipa mult mai slaba decat noi!!! MrGreen
Hai Craiova cu inca 2 goluri repriza a II-a Wink Very Happy !!!

Hai forza CRAIOVA !!! Lion Respect
Rumble Director Scary Rumble
Blue Joy Excitement Wave Excitement 1 Fireworks Flag
Fireworks Excitement 1 Wave Flag Blue Joy
Knight Wave Knight Excitement Excitement 1
Jump Jump Jump Lion Jump Jump Jump
Respect
MesajMesaj postat: Thu May 24, 2007 5:22 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

DIN NOU VICTORIE: STIINTA - UTA 2-1 (2-1)

Stadion "Ion Oblemenco"; 15 000 spectatori
Au marcat: Rose ('6, '16) / Mihut ('21)

UNIVERSITATEA: Bornescu - Ciuca ('46 Garla), D. Stoica, Mitchell - Dananae, Gargalie, Saceanu, Velcovici ('46 Gangioveanu), Rose - Wobay, Dina ('90 Busu)
Antrenor: Florin Cioroianu

Un final de sezon reusit, incununat cu o victorie mai clara decat o arata scorul. Universitatea a controlat cu autoritate partida si se putea detasa la un scor mai substantial. Inceputul a fost spectaculos, australianul Rose inscriind de doua ori in primul sfert de ora. Prima oara in min. 6, cu un sut din voleu, cu stangul la coltul lung (vezi golul) si apoi in min. 16 la o minge aruncata inspre careul aradean, i-a luat fata unui fundas si l-a executat cu sange rece pe Hutan. Oaspetii au ripostat prin Mihut, care a reluat din careul mic, reducand scorul (min. 21). Acesta a fost si scorul final, desi baietii nostri au avut destule oportunitati de a desprinde, indeosebi in mitanul secund.
Universitatea incheie aceasta editie de campionat pe locul 9, o pozitie la mijlocul classmentului. Perioadele nefaste au alternat cu cele pozitive si putem spune ca ne-am clasat destul de aproape de realitatea aratata in teren. Experienta acumulata in primul esalon, atat de lotul de jucatori cat si de conducerea clubului, speram sa dea roade mai bogate in noul campionat. Va fi foarte greu de atacat primele pozitii, mai ales in contextul in care structurile cladite in jurul cluburilor militare par de nezdruncinat. Optimismul insa ne poarta gandul spre un viitor care sa semene cu un trecut glorios, ce ne-a rasfatat cu izbanzi de neuitat.
Hai Craiova! Hai Stiinta
MesajMesaj postat: Fri May 25, 2007 3:33 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

Stiinta wrote:
DIN NOU VICTORIE: STIINTA - UTA 2-1 (2-1)

... Va fi foarte greu de atacat primele pozitii, mai ales in contextul in care structurile cladite in jurul cluburilor militare par de nezdruncinat. Optimismul insa ne poarta gandul spre un viitor care sa semene cu un trecut glorios, ce ne-a rasfatat cu izbanzi de neuitat.
Hai Craiova! Hai Stiinta

De acord cu structurile! Uite Timisoara n-a izbandit, cu toate milioanele bagate! Clujul a stricat planurile celor 3 departamentale, cu investitii imense si multa seriozitate! Ce sanse putem avea noi, la conducerea de 3 lei si un mititel?

Sper sa fim macar o echipa solida de pluton, asteptand ziua izbavirii, cand vom avea conducere si structuri profesioniste! Se poate si mai rau, gen Mititelu vinde tot, ca var'so dinel!

Asteptam si speram! Forza Stiinta!

Respect Lion Respect