.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2007-2008 » Stiinta - Vaslui: opinii inainte si dupa meci
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri May 09, 2008 11:46 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Vasluiul?
Victorie
50%
 50%  [ 2 ]
Egal
50%
 50%  [ 2 ]
Esec
0%
 0%  [ 0 ]
Total Voturi : 4

Stiinta - Vaslui: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Fri Mar 21, 2008 1:25 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

131951 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5130

Nu prea este timp de respiro si iata-ne din nou in fata unui adversar tenace. Victoria de la Arad trebuie dublata si de una in fata unei echipe care, desi de putin timp pe rpima scena, deja emite pretentii la primele locuri. Sa nu uitam ca, in afara Timisoarei, nu prea am luat puncte de la echipele din partea superioara a clasamentului.
Meciul este greu, inca nu am reusit sa castigam niciuna din cele trei confruntari anterioare (doua egaluri si un esec).
Sincer, mi-e teama de acest meci si de ruperea de realitate a jucatorilor si tehnicienilor (conducerea pare in alta lume de mai multa vreme) dupa succesul de la Arad.
Va fi foarte greu sa castigam, dar cu atat mai apreciata va fi victoria.
MesajMesaj postat: Fri Mar 21, 2008 10:25 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Eu zic ca deja baietii joaca acum cu o mai mare liniste si implicit lejeritate. Consider ca o sa fie un meci de calitate, placut ochiului si cu multe goluri. Mizez pe un 3-2 pentru noi.
MesajMesaj postat: Sat Mar 22, 2008 9:05 am
Raspunde cu citat
gac200076
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 31

20708 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1034
LocatieKöln

cu vaslui ne-am tot incurcat pina acum. e o echipa puternica! cel putin a facut show etapa trecuta cu poli! noi trebuie sa jucam bine si sa nu ne mai permitem gafe in aparare! bine ca revine Mitchell! in rest e f important sa jucam linistiti, nu stam sub presiune prea mare. putem bate, dar si un egal e posibil! dar din punctul meu de vedere parca vad cafacem egal!
MesajMesaj postat: Sat Mar 22, 2008 1:26 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

22789 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1276
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Va fi un meci f greu....si cred ca va fi f disputat.
Mizez pe baietii nostri k vor juca f bine, in nota ultimelor meciuri si vor confirma k trec printr-o perioada f buna.

Mi-as dori ca si in tribune sa fie o atmosfera placuta, sa nu se mai repete gesturile huliganilor din galerie, din meciul cu rapiduletzu. Astia sunt anti-craiova....n-au nicio treaba cu echipa....li s-a cerut de f multe ori, prin crainicul stadionului, sa inceteze cu gesturi kre ar putea aduce sanctiuni clubului, insa au ignorat total aceste rugaminti.....e regretabil ce se intampla!!

Vor face un meci bun, de asta sunt sigur. Dk va fi si un rezultat favorabil, cu atat mai bine, insa nu ar fi un capat d tara, dk am pierde.
Forza Stiinta!!

ps: Haideti sa strangem randurile si sa ne incurajam echipa....au nevoie de aportul nostru si trebuie sa le fim alaturi!!!
MesajMesaj postat: Sat Mar 22, 2008 2:34 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

131951 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5130

Si eu subscriu unui egal, desi victoria ar fi foarte de dorit daca dorim sa demonstram ca avem potential de a ataca primele locuri in sezonul urmator...
MesajMesaj postat: Sat Mar 22, 2008 6:54 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

13785 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje362

Stiinta wrote:
Si eu subscriu unui egal, desi victoria ar fi foarte de dorit daca dorim sa demonstram ca avem potential de a ataca primele locuri in sezonul urmator...

Cum scriam, acest meci este un examen de maturitate, o victorie ar confirma ca cele cateva jocuri bune n-au fost un foc de paie. Totul va fi decis de cat va gafa apararea, fundasii Tom si Jerry pot decide meciul.
Nu anticipez o victorie, tocmai din cauza apararii subtiri. Nu m-ar mira un egal, dar sper sa n-am dreptate si Napoli sa demonstreze ca l-am botezat pe nedrept Picolino!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sat Mar 22, 2008 6:58 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

13785 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje362

BigBrother wrote:
Va fi un meci f greu....si cred ca va fi f disputat.
Mizez pe baietii nostri k vor juca f bine, in nota ultimelor meciuri si vor confirma k trec printr-o perioada f buna.

Mi-as dori ca si in tribune sa fie o atmosfera placuta, sa nu se mai repete gesturile huliganilor din galerie, din meciul cu rapiduletzu. Astia sunt anti-craiova....n-au nicio treaba cu echipa....li s-a cerut de f multe ori, prin crainicul stadionului, sa inceteze cu gesturi kre ar putea aduce sanctiuni clubului, insa au ignorat total aceste rugaminti.....e regretabil ce se intampla!!

Vor face un meci bun, de asta sunt sigur. Dk va fi si un rezultat favorabil, cu atat mai bine, insa nu ar fi un capat d tara, dk am pierde.
Forza Stiinta!!

ps: Haideti sa strangem randurile si sa ne incurajam echipa....au nevoie de aportul nostru si trebuie sa le fim alaturi!!!

Sper sa nu le dam motive de suspendare a terenului, ca acum Stiinta are avertizare pentru turbulentele de la meciul cu Rapid.
Totul e sa nu ne suspende terenul, in pregatirea joclui cu Jiji. Nu m-ar mira a suspendare de teren si multi jucatori suspendati pentru meciul cu oile. Fecali a arvunit deja campionatul! Oierul a reusit sa faca din steaua o echipa la fel de detestabil ca dinamo. dinamo avea clar locul intai, in fata stelei, la categoria cea mai detestata echipa.Acum se lupta din greu pentru suprematie!!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sat Mar 22, 2008 8:15 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

131951 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5130

john balace wrote:
Oierul a reusit sa faca din steaua o echipa la fel de detestabil ca dinamo. dinamo avea clar locul intai, in fata stelei, la categoria cea mai detestata echipa.Acum se lupta din greu pentru suprematie!!

Respect Lion Respect

Total de acord, stelutza a devenit o echipa greu de suportat...
O singura remarca mi-as permite...oierul este doar continuatorul celui care a inceput sa transforme stelutza in ceea ce continua sa fie acuma...respectivul individ (fizician de "renume mondial" ca si chimista de ma-sa), dupa parerea mea, prin hrebe si alti flacai veseli plus o federeatie, liga si o media impanata cu stelisti, continua sa traga sforile la acest club...oierul este acel sarac cu duhul scos in fata de o camarila care face si desface (alaturi de aceea de la dinamo, cu "tacutul" calculatorist badea, nastase 4 case, si alti trepadusi de la m.i.) totul in fotbal si intr-o buna masura in intreaga societate romana...
MesajMesaj postat: Sun Mar 23, 2008 12:33 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

22789 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1276
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Aveti perfecta dreptate. Toate jocurile sunt facute pt steaua.
Nu m-ar mira k cfr sa piarda locul 1, iar steaua sa-i ia locul, la fel cum s-a intamplat anul trecut, knd berbecali a luptat pt locul 2, cu toate mijloace pe care le-a avut la indemana.
O sa ajunga, sa plece cu duba jandarmilor de la stadion, asa cum o fac cateii.

2 echipe de ratati....in frunte cu cnducatrii lor!!!!!!!!
MesajMesaj postat: Sun Mar 23, 2008 6:03 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

13785 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje362

Victorie meritata dupa o a doua repriza foarte buna! Nicolo a dovedit ca, totusi, stie in ale antrenoratului, facand din Stiinta o echipa ce joaca pe poarta si care si inscrie! Intradevar suntem 100% dependenti de Costea la finalizare, Baird fiind un luptator foarte bun, iar Tanase e mai mult accidentat.

Una peste alata, cu inca 4 puncte suntem in afara pericolului retrogradarii!

Sper ca Raj sa nu-l vanda pe Costea la vara, in conditiile in care nu poate transfera!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Mon Mar 24, 2008 12:46 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

131951 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5130

COSTEA, DECISIV: STIINTA - VASLUI 2-1 (1-1)

Au marcat: F. Costea ('45, '89)/ S. Frunza ('23)

Universitatea Craiova: Bornescu - Dananae, D. Stoica, Mitchell, Rose - Prepelita, Dilevski (C. Tanasa '46, Lutu '50), A. Ionescu - Wobay, Fl. Costea (Saceanu '90+2) - 17 Baird.
Antrenor: Nicolo Napoli

Universitatea reuseste o victorie pretioasa in fata unui adversar foarte tenace. Este primul succes in fata vasluienilor. Cele trei puncte ne consolideaza pozitia in zona mediana a clasamentului si avem senzatia unei repetitii a evolutiei din sezonul trecut, in care am avut un final de retur foarte bun.
Baietii nostri au trecut peste socul golului de generic reusit de Frunza, care a sutat fara sperante pentru Bornescu ('23). Ei au trecut la carma jocului si, dupa o buna ocazie a lui Costea ('43), acelasi jucator va relua sub bara transversala o minge respinsa de portarul advers ('45).
Repriza secunda am dominat-o cu si mai multa autoritate, dar suturile de la distanta ale lui A. Ionescu, Baird sau Dananae nu au modificat tabela.
In penultimul minut de joc, acelasi Costea profita de o eroare a defensivei oaspete si inscrie din apropierea cel de al 11-lea sau gol in actuala editie.
O victorie muncita si meritata, pentru care jucatorii si antrenorii merita felicitari.
MesajMesaj postat: Mon Mar 24, 2008 8:34 am
Raspunde cu citat
gac200076
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 31

20708 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1034
LocatieKöln

john balace wrote:
Victorie meritata dupa o a doua repriza foarte buna! Nicolo a dovedit ca, totusi, stie in ale antrenoratului, facand din Stiinta o echipa ce joaca pe poarta si care si inscrie! Intradevar suntem 100% dependenti de Costea la finalizare, Baird fiind un luptator foarte bun, iar Tanase e mai mult accidentat.

Una peste alata, cu inca 4 puncte suntem in afara pericolului retrogradarii!

Sper ca Raj sa nu-l vanda pe Costea la vara, in conditiile in care nu poate transfera!

Respect Lion Respect

dupa ce il facusi pe napoli cu ou si cu otet vad ca te-ai mai linistit john! Wink
eu am zis din start ca napoli e un tip ok.