Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | STIRI SITE |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Album Foto
Aveti posibilitatea sa participati la alcatuirea Albumului Foto al Forumului. Acesta poate fi accesat din panoul de Navigare. Aveti doua optiuni:
1. Album Public - puteti uploada poze in categoriile listate (Universitatea Craiova, Legende si altele care vor mai apare pe parcurs). Puteti comenta o poza sau puteti sa o votati!
2. Galerie Personala - puteti sa va construiti galeria proprie cu poze de interes personal. Aceasta galerie este personala dar poate fi vizualizata de catre utilizatorii inregistrati!
*ATENTIE: Nu este permisa uploadarea pozelor cu continut obscen sau care incita la violenta! (Citeste Regulamentul! *
Jocuri Online
Am adaugat o sectiune cu jocuri online. Aceasta poate fi accesata in panoul de Navigare. Aveti facilitatea sa:
- jucati diverse jocuri;
- votati jocuri si sa va formati o lista de jocuri favorite
- puteti provoca un alt utilizator la o intrecre in cadrul unui anumite joc
- daca obtineti cel mai mare punctaj la un anumit joc, veti primi un Trofeu care va da rankul de Trophy Holder si va permita sa lasati un mesaj!
Momentan avem 28 de jocuri in baza de date, numarul lor urmand sa creasca!
Cartonas Albastru
In pagina mesajului, in dreapta langa QUOTE, se afla un cartonas albastru! Prin apasarea caruia puteti raporta mesajul respectiv moderatorilor in cazul in care il considerati ofensator sau considerati ca se abate de la Regulamentul |
|
Last edited by Stiinta on Sat Feb 10, 2007 6:29 pm |
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
O noua facilitate, puteti asculta cateva melodii indragite suporterilor in categoria MULTIMEDIA.
Aveti si posibilitatea de a face download, daca doriti.
Mai mult, puteti pune melodii, si eventual cu text, dand click pe butonul up song. Limita unei melodii este de 5 MB.
Am deschis si o categorie VIDEO, pentru scurte inregistrari cu Universitatea (tot cu limita 5 MB). Acestea trebuiesc downloadate pentru a putea fi vizionate, evident. Altfel, puteti asculta doar comentariul pe site. Deocamdata am pus 2 minute din meciul Universitatea - Bordeaux. Si voi puteti pune inregistrari.
In sfarsit, gasiti si cateva "intamplari" povestite de inegalabilul Amza Pellea si un gol "anuntat" de regretatul Sebi Domozina.
Puteti nota inregistrarile si sa faceti comentarii.
Va stept cu sugestii in cadrul acestei categorii multimedia.
Pot face exceptii daca aveti melodii sau inregistrari peste limita 5 MB care sunt deosebite. Ma anuntati si pot mari limita pentru uploadul respectiv. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pentru amatorii de jocuri, au fost adaugate 39 de "bucati" noi.
Bafta la castigat trofee! |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vārsta: 20 |
24227 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1320 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Citat: | | Pentru amatorii de jocuri, au fost adaugate 39 de "bucati" noi. |
** Marfa!! cand ma plictisesc mai bag un joc...aveam la un moment dat cele mai multe trofee.  ... Pazea ca vin !!!!
| Citat: | O noua facilitate, puteti asculta cateva melodii indragite suporterilor in categoria MULTIMEDIA.
Aveti si posibilitatea de a face download, daca doriti.
Mai mult, puteti pune melodii, si eventual cu text, dand click pe butonul up song. Limita unei melodii este de 5 MB.
Am deschis si o categorie VIDEO, pentru scurte inregistrari cu Universitatea (tot cu limita 5 MB). Acestea trebuiesc downloadate pentru a putea fi vizionate, evident. Altfel, puteti asculta doar comentariul pe site. Deocamdata am pus 2 minute din meciul Universitatea - Bordeaux. Si voi puteti pune inregistrari. |
** Am creat si eu un subiect cu inregistrari, dar nu s-a ingramadit nimeni sa uploadeze. Cand o sa fac calculatorul o sa pun si inregistrari pt ca am o gramada.
PS: Bafta all !!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
BigBrother, te astept sa pui inregistrari.
Precizez ca numai adminul poate deschide categorii...deci, daca doriti o categorie anume, imi spuneti..de ex, BB, pot face o categorie numita BigBrother, in care sa-ti pui inregistrarile tale..
Cum am spus, veniti cu sugestii, nu numai privind multimedia..este un topic special pentru asta. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Clipurile video pot fi vizionate direct pe site. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am introdus calendare in forum.
Astfel, cel mai vizibil este acela din partea stanga, situat sub linkuri. Dand click peste orice zi, vor fi afisate toate mesajele postate in ziua respectiva. De asemenea, puteti sa mergeti si spre lunile precedente (sau care urmeaza), dand clik pe sageata respectiva.
In meniul Navigare, este de asemenea un Calendar. Click-ul va va duce la evenimentele din luna respectiva, evenimente care sunt introduse o data cu deschiderea unui topic de catre moderatori sau admin. Plimband mouse-ul peste respectivele evenimente (de ex, este trecut CM de handbal fete intre 5-18 dec, iar pe 10-11 dec este etapa concursului de Pronosticuri) va apare si un fragment din postarea topicului respectiv.
In sfarsit, un alt Calendar se afla si in partea din dreapta sus (deasupra Vezi mesajele de la ultima vizita, etc.). Este asemanator cu acela din Navigare, doar ca dand click pe el vor apare doar sase zile si nu toata luna. |
|
|
|
|
 | |  |
|
doroftei
|
| Moderator |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 33 | | Locatie | Craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am pus 3 noi facilitati pe forum:
CHAT: Am scos camera de chat veche si am inlocuit-o cu una noua! Ea poate fi accesata din navigare sau din tabelul din josul paginii, sub CINE ESTE ONLINE, in coloana din stanga!
Acest chat este recomandat deoarece camera de chat va aparea cu setarile alese de noi si nu va aparea pe aceeasi pagina, cu marimi care strica buna vizualizare! Atentie totusi, daca aveti POP-UP BLOCKERS !
Avantaje: 'Chat room-ul' are un design mai atractiv si este mai accesibil tuturor! Si vizitatorii o pot accesa/posta! Cand intrati in chat, va veti afla in camera principala! Camera principala este camera site-ului! In coloana din dreapta sus, este o lista a utilizatorilor online in acel moment! Puteti scrie atat in camera principala cat si in privat (dublu click pe un utilizator si veti putea vorbi NUMAI cu el). Sub lista utilizatorilor, se afla o lista cu diferite camere! Acele camere sunt publice, si nu apartin site-ului!
UPLOADAREA IMAGINILOR: Cand vreti sa postati un mesaj (fie un topic sau un raspuns la un topic) veti observa ca sub casuta in care introduceti textul se afla un link: UPLOADEAZA IMAGINE! Un pop-up va aparea (aveti grija la pop-up blockere)! Dati click pe browse, alegeti imaginea de pe calculator sau introduceti linkul imaginii de pe internet si dati click pe UPLOAD! Codul imaginii va fi introdus automat in mesaj!
Avantaje: Puteti uploada imagini de pe calculatorul propriu! Nu este necesar sa fie o poza de pe internet! Pozele nu sunt salvate pe serverul siteului, ci pe un server neutru specializat in imagehosting!
POLL RAPID: Daca vreti sa adaugati un poll la mesaj, in loc sa introduceti o optiune si pe urma sa apasati pe UPLOAD, simplu dati enter si introduceti optiunea urmatoare pe alt rand!
Avantaje: Este mai eficient si simplu! |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mos Craciun a adus 41 de noi jocuri online... |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Mos Craciun a adus 41 de noi jocuri online... |
multumim!!
ma joc pana cand  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pai macar de sarbatori sa fim cu dispozitie de joaca...ca acusi vine returul, meciuri, nervi, alea, alea...
ps Avem aproximativ 140 de jocuri in acest moment. |
|
|
|
|
 | Magazin |  |
|
doroftei
|
| Moderator |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 33 | | Locatie | Craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am introdus inca doua facilitati care merg mana in mana!
CASH: Utilizatorii au posibilitatea de a strange bani prin postari:
1. Subiect - Deschiderea unui subiect nou
2. Raspuns - Un raspuns la un anume subiect
3. Caractere - Fiecare caracter (litera, cifra...) are o anumita valoare!
Dupa postarea unui mesaj veti vedea cati bani ati castigat!
Banii pot fi cheltuiti prin:
1.Magazin - Cel mai important dealtfel
2. Donare - Puteti dona bani unui utilizator pentru o postare buna sau ca doar ca sunteti generosi de fel.
MAGAZIN: Magazinul poate fi accesat la http://www.stiintacraiova.com/forum/shop.php sau din navigare. In magazin se afla (deocamdata) 3 departamente:
1. Efecte speciale - Aici puteti achizitiona diverse efecte.
Exemplu: Va puteti face numele sa sclipeasca o anumita culoare - sa lase o umbra
2. Semnaturi - Aici veti gasi semnaturi care le puteti pune sub postarea dvs.
Exemplu: Postarile utilizatorului Stiinta de mai sus.
3. Avataruri - O colectie de avataruri care, la fel ca si semnaturile, o data achizitionate pot fi introduse in postarile dvs.
Pentru a cumpara orice 'produs' din magazin, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa apasati pe linkul BUY din dreptul produsului respectiv. Produsele au preturi diferite iar momentan toate produsele sunt unice! Nu pot fi cumparate de 2 persoane diferite! Dupa 'tranzactie', va vor fi dedusi banii necesari achizitiei! |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |