.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> FOTBAL INTERN » Arhiva » Stiri Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 1:17 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Sun Apr 09, 2006 10:49 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

gac200076 wrote:
nu stiu de ce hagi se lasa batut asa de usor si demisioneaza de fiecare data cind nu-i iese ceva... Pai daca anu asta nu i-a iesit socoteala, de ce nu a incercat sa atace in campionatul viitor titlul cu Poli? Eu cred ca i se facu frica dindu-si seama ca intram si noi peste Poli in A! I se inmuiara picioarele, ce sa mai! MrGreen

Si iata ca dupa ce a vorbit cu gac, hagi, de rusine, a revenit asupra deciziei si in plus, a mai luat si nu stiu ce masuri...

Hagi revine cu măsuri drastice

După ce aseară îşi anunţase demisia, Gică Hagi a revenit asupra deciziei, în urma unei discuţii cu vicepreşedintele Emil Roşianu, directorul general Ion Crăciunescu şi membri ai galeriei

Aceştia l-au asigurat pe “rege” de toată susţinerea lor şi au insistat ca acesta să îşi continue activitatea la Timişoara. Şi jucătorii Mihăiţă Pleşan şi Silviu Bălace au participat la discuţii, cei doi fiind printre remarcaţii lui Hagi după primele meciuri ale returului.

Primele măsuri pe care le-a luat Hagi de la revenirea la echipă au fost excluderea din lot pe termen nedeterminat a lui Gabriel Caramarin şi Alin Stoica, pe motive disciplinare. Cei doi au fost trimişi la echipa a doua, însă cel mai probabil ei vor pleca de la echipă.

Sursa: Prosport
MesajMesaj postat: Sun Apr 09, 2006 11:31 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vrsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKln

Haosul de la poli imi aduce aminte de epoca lu dinel la noi! MrGreen
MesajMesaj postat: Mon Apr 17, 2006 3:45 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Hizo demis dupa esecul de acasa al pandurilor.
Cel mai probabil va fi instalat in locul sau Nae Ungureanu.
MesajMesaj postat: Mon Apr 17, 2006 4:01 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Stiinta wrote:

Am vazut ca presedintele de la Pandurii i-a amenintat pe jucatorii ca ii trimite la Motru...
MesajMesaj postat: Mon Apr 17, 2006 11:42 pm
Raspunde cu citat
duhu
Suporter
Suporter

865 Lei grei
Items

Aderat17 Apr 2006
Mesaje74
LocatieCraiova

Stiinta wrote:

si acel "probabil" a devenit cert. Ungureanu a fost pus antrenor la Tg. Jiu.
MesajMesaj postat: Thu May 04, 2006 10:51 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Sorin Cartu a fost demis de la FC Arges. Un lucru mai rar, de regula Sorinaccio plecand de unul singur, si cand trebuia si cand nu trebuia, de la conducera diferitelor echipe.
MesajMesaj postat: Tue May 16, 2006 3:37 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

O stire hilara, oarecum...Divizia A se va numi Liga I, dar nu ca asa vor federalii nostri, ci pentru ca o firma din Galati (sau Babadag, ma rog) a inregistrat la OSIM aceasta marca acum doi ani.
Intr-o tara normala ar fi cazut capete, la noi Nasu' si trupa de petrecareti o duc bine mersi in continuare...
MesajMesaj postat: Mon Jun 05, 2006 9:08 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Desi a retrogradat in C, UT Arad va juca in...Liga I!
Liberty Salonta va fuziona (sau cum s-o numi procesul) cu gruparea aradeana.
Eu zic ca este o stire buna, UTA fiind o echipa de traditie in fotbalul romanesc.
MesajMesaj postat: Sat Jun 10, 2006 2:11 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

* Continua acuzele reciproce intre echipa militara Steaua, proaspata campioana si perdanta Rapid, spre deliciul neutrilor dar mai ales a mediei romanesti, mereu amatoare de scandaluri ieftine. Unii-s oi altii-s boi, la nimenea ca la noi.
* Formatia din Trivale s-a inteles cu italianul Giuseppe Gianinni, care va antrena FC Arges in sezonul urmator.
* Alt antrenor italian, Bergodi a parasit insa o grupare romaneasca, FC National.
* Continua lupta dintre presedintele Nationalului, Iacov si seful Ligii de Fotbal, Dragomir. Motivul, o gaura de vreo 2,5 milioane dolari in bugetul bancarilor realizata in urma transferurilor dubioase ale mai multor jucatori de catre fostul presedinte, Iorgulescu cu complicitatea celor de la Liga. Sa speram ca Mitica ne va lasa in curand, spre un pic mai bine pentru fotbalul romanesc.
MesajMesaj postat: Tue Jun 13, 2006 6:33 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

* O Comitie Federala a interzis utilizarea de catre FCU Poli Timisoara (hibridul patronat de Balkan Petroleum) a palmaresului si emblemelor FC Poli Timisoara SA, asociatie ce apartine italianului Zambon. In fine, e treaba banatenilor sa descurce tevatura, dar pe cand FRF va interzice asa-ziselor cluburi profesioniste Steaua si Dinamo sa foloseasca palmaresul cluburilor comuniste...Steaua si Dinamo?
* Gheorghe Becali a adus in stana proprie trei jucatori de la echipele care i-au bucurat inimioara in ultima etapa, Drida (Jiul Petrosani), V. Badea si B. Panait (Vaslui).
* Cornel Dinu, pseudofilozoful general de brigada si delegat al clubului internelor, Dinamo, a ramas fara permis de conducere. A circulat si el putin baut noaptea prin Bucuresti si a mai si fugit un pic de politistii care doreau sa-i testeze alcoolemia. Pe alte meleaguri se pierd gradele, functia si onoarea nu un amarat de permis...
MesajMesaj postat: Thu Jun 15, 2006 12:47 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

* Daniel Niculae (Rapid) a semnat pe patru ani cu Auxerre (Franta).
* Daniel Pancu va juca la Bursaspor (Turcia)
* Fl. Petre (dinamo) a plecat la TSKA Sofia (echipa armatei bulgare),
MesajMesaj postat: Wed Jun 21, 2006 5:07 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

* Poli AEK Timisoara si-a tras un antrenor nou: Razvan Lucescu. Acesta ar urma sa primeasca un sfert de milion de euro pe sezon. Cum patronul Iancu e rapidist (cand nu e pe la PNA) e fireasca mutarea.
* Rapidul risca sa primeasca o amenda de un milion de franci elvetieni pentru transferul ilegal al unui portar camerunez ce juca in Armenia. Naravul lui Copos de a face transferuri "cetoase" in tara nu are succes si afara.
MesajMesaj postat: Wed Jun 21, 2006 2:57 pm
Raspunde cu citat