Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | sugestie |  |
|
soso
|
| Lider galerie |

Vārsta: 28 |
8755 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2005 | | Mesaje | 299 | | Locatie | chicago, usa |
|
|
|
 |
 |
 |
|
as dori, daca se poate, ca, pt concursul de pronosticuri, sa se schimbe putin sistemul de afisare a paginii cu pronosticurile in sensul ca , pe langa rezultatele meciurilor, sa ramana pe ecran si pronosticul meu. acum imediat ce se joaca meciurile , rezultatele partidelor inlocuiesc predictiile participantilor . sugerez aceasta deoarece nu imi notez niciodata ceea ce pronostichez si nu mai stiu de multe ori rezultatele pronosticate . e doar o sugestie , o idee a mea si, daca ea nu poate fi pusa in practica din oarecare motive , inteleg.
multumesc. |
|
|
|
|
 | Re: sugestie |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5229 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| soso wrote: | as dori, daca se poate, ca, pt concursul de pronosticuri, sa se schimbe putin sistemul de afisare a paginii cu pronosticurile in sensul ca , pe langa rezultatele meciurilor, sa ramana pe ecran si pronosticul meu. acum imediat ce se joaca meciurile , rezultatele partidelor inlocuiesc predictiile participantilor . sugerez aceasta deoarece nu imi notez niciodata ceea ce pronostichez si nu mai stiu de multe ori rezultatele pronosticate . e doar o sugestie , o idee a mea si, daca ea nu poate fi pusa in practica din oarecare motive , inteleg.
multumesc. |
Din pacate setarile programului folosit nu imi permit o astfel de mentinere a pronosticurilor puse de participanti si dupa ce meciul s-a incheiat...
O solutie, pe care am propus-o de mult, a fost aceea ca sa puneti pronosticurile si in topicul privitor la etapa respectiva... |
|
|
|
|
|