.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> CONCURS PRONOSTICURI » Arhiva » sugestie
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Aug 30, 2008 1:51 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
sugestie
MesajMesaj postat: Sun Oct 01, 2006 12:54 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vārsta: 28

8755 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje299
Locatiechicago, usa

as dori, daca se poate, ca, pt concursul de pronosticuri, sa se schimbe putin sistemul de afisare a paginii cu pronosticurile in sensul ca , pe langa rezultatele meciurilor, sa ramana pe ecran si pronosticul meu. acum imediat ce se joaca meciurile , rezultatele partidelor inlocuiesc predictiile participantilor . sugerez aceasta deoarece nu imi notez niciodata ceea ce pronostichez si nu mai stiu de multe ori rezultatele pronosticate . e doar o sugestie , o idee a mea si, daca ea nu poate fi pusa in practica din oarecare motive , inteleg.
multumesc.
Re: sugestie
MesajMesaj postat: Sun Oct 01, 2006 1:53 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

soso wrote:
as dori, daca se poate, ca, pt concursul de pronosticuri, sa se schimbe putin sistemul de afisare a paginii cu pronosticurile in sensul ca , pe langa rezultatele meciurilor, sa ramana pe ecran si pronosticul meu. acum imediat ce se joaca meciurile , rezultatele partidelor inlocuiesc predictiile participantilor . sugerez aceasta deoarece nu imi notez niciodata ceea ce pronostichez si nu mai stiu de multe ori rezultatele pronosticate . e doar o sugestie , o idee a mea si, daca ea nu poate fi pusa in practica din oarecare motive , inteleg.
multumesc.

Din pacate setarile programului folosit nu imi permit o astfel de mentinere a pronosticurilor puse de participanti si dupa ce meciul s-a incheiat...

O solutie, pe care am propus-o de mult, a fost aceea ca sa puneti pronosticurile si in topicul privitor la etapa respectiva...
sugestie
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> CONCURS PRONOSTICURI » Arhiva
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO