.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ALTE SPORTURI » Super Bowl XLII
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 12:53 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Super Bowl XLII
MesajMesaj postat: Tue Feb 05, 2008 5:14 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

duminica seara, 3 februarie, a avut loc editia cu numarul 42 a finalei de fotbal american, intre echipele New York Giants si New England Patriots.
desi venea ca mare favorita si avand pana la momentul finalei un sezon perfect, echipa din Boston s-a recunoscut invinsa, cu scorul de 17 la 14, de catre o echipa, New York Giants, care, desi nu a avut un sezon extraordinar pana la inceputul jocului, a fost parca mai motivata.
Patriots aveau pe umeri nu numai presiunea disputarii unei finale, dar si atingerea unui record datand din 1972, cand Miami Dolphins incheiau sezonul de NFL neinvinsi.
meciul s-a disputat pe "University of Phoenix" Stadium din Glendale, Arizona si a batut recordul de audienta tv din toate finalele NFL transmise la tv (97,5 milioane de telespectatori). precedentul record a fost detinut de finala de anul trecut, cand 94, 08 milioane de telespectatori au urmarit partida dintre Indianapolis Colts si Chicago Bears.
MesajMesaj postat: Tue Feb 05, 2008 7:00 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Dincolo de neplacerea de a nu-i vedea pe NE cu un sezon perfect (19-0), trebuie sa recunosc ca Giants au parut mai motivati si cred ca au meritat victoria.

Pe de alta parte, a doua dezamagire a venit din faptul ca meciul a fost neasteptat de modest ca spectacol, fiind salvat doar de ultimele 3-4 minute de joc, cu adevarat dramatice.
MesajMesaj postat: Wed Feb 06, 2008 4:13 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

aha, mai exista si football... who cares about that?! Wink
MesajMesaj postat: Wed Feb 06, 2008 4:24 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

gac200076 wrote:
aha, mai exista si football... who cares about that?! Wink

celor vreo 98 de milioane de americani care au urmarit meciul la tv...Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Thu Feb 07, 2008 10:02 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

damn...ce sport aiurea! am fost de citeva ori la meciuri din nfl europe (intrarea a fost f ieftina, se tot facea reclama sa se atraga publicul) si tin sa mentionez ca niciodata nu am vazut ceva mai ridicol si plicticos ca football!!! in primul rand regulile jocului mi se par f complicate, se face f multa reclama la toti sponzorii posibili la un fanfest inaintea meciurilor dar si in timpul meciului, ceea ce e f enervant, publicul este coplesit de reclame, publicul este animat de crainic sa incurajeze echipa, e full de intreruperi de joc (pauza de reclame, timeouts samd), jocul dureaza f mult si in plus in europa football nu a avut nici cea mai mica sansa sa se poata etabla.nfl a desfiintat nfl europe dupa ce s-a chinuit mai bine de 10 ani sa puna piciorul in europa! cel mai bine era sa nu fi incercat nicicum sa vina aici, ca un sport mai aiurea ca asta nici nu exista! nu imi pot inchipui cum atitor oameni le place acest sport! dar baseball mi se pare si mai ridicol!!! mai bine ma duc la un meci de fotbal din cartier, acolo macar inteleg sensul!!! MrGreen
Super Bowl XLII
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ALTE SPORTURI
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO