Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Suporteri - fotografii, video |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am deschis acest topic pentru a incuraja postarea pe site, de catre suporterii Universitatii atat a fotografiilor legate de Stiinta (in Albumul foto) cat si a clipurilor video (in Multimedia).
Ady7zu a incarcat poze cu noua tribuna oficiala si banca de rezerve iar BigBrother a incarcat numeroase alte poze de la meciul cu CFR Cluj.
Gasiti pozele in categoria Stiinta - CFR Cluj.
Va reamintesc ca aveti si optiunea de incarca poze si clipuri video in profilul vostru. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vārsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Multumim foarte mult Ady7zu pt poze!!!! Sunt super pozele!! |
|
|
|
|
|
Ady7zu
|
| Suporter |

|
869 Lei grei
Items |
| Aderat | 28 Apr 2007 | | Mesaje | 93 | | Locatie | Dragasani |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cu placere......ma bucur k iti plac....le-am ales pe cele mai faine
Eu am fost foarte uimit de ce a facut Miti acolo...pacat k nu prea am facut poze ......erau multe de vazuttt......erau foarte multe poze pe pereti cu jucatorii care au evoluat dealungul timpului in culorile alb-albastre......pana shi cele mai mici detali contau....de exemplu pana shi pe intrerupatoare vedeai stema Craiovei... |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vārsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am uploadat niste poze de la BCR Open......am fost sambata trecuta toata ziua la tenis.....a fost o zi superba!!
Am vazut f multe meciuri in care au jucat romani, dar din pacate niciunul nu a reusit sa se califice!
Oricum a meritat sa merg la tenis......a fost farte frumos....si meciuri de calitate!!
Astept editia de anul viitor cu mare placere si nerabdare!! |
|
|
|
|
|