Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Suporterii studenti |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5182 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Deoarece foarte multi dintre suporterii Universitatii Craiova sunt studenti m-am gandit sa deschid aceasta categorie in care se pot dicuta, pe langa problemele arzatoare din fotbal si subiecte legate de viata de student "alb-albastru" cu tot ce implica ea: bucuria trecerii examenelor, supliciul invatarii, perspectivele profesionale, aprecieri asupra sistemului de invatamant romanesc si nu numai, intr-o propozitie: partile luminoase si cele dificile cu care se confrunta studentul roman din tara sau din strainatate.
De asemenea, schimbul de opinii pe teme diverse, solicitari de sfaturi (nu pentru copiat! ), barfe despre profi, solicitari de manuale, in fine, ce va trece prin cap si fara a uita Regula Fundamentala a acestui site: RESPECTUL RECIPROC. |
|
Last edited by Stiinta on Sat Apr 08, 2006 12:03 am |
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
pai si eu dar si TG suntem studenti...dar nu mai suntem teenageri si nici nu studiam in Romania...asa ca sunt curios cine o sa posteze aici!  |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | pai si eu dar si TG suntem studenti...dar nu mai suntem teenageri si nici nu studiam in Romania...asa ca sunt curios cine o sa posteze aici!  |
Asa e, eu sigur nu mai sunt teenager, dar o sa postez despre experienta de a lucra la un law degree in America...Sper sa posteze si studenti romani, sunt curioasa cum este acum...Anii mei de facultate din Ro., au fost cu totul speciali. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am facut o mica modificare in mesajul de mai sus, poate e mai limpede ca m-am referit la studentii care tin cu Universitatea, implicit si la cei care sunt in afara tarii.
Tinand cont ca peste 70% din vizitatorii siteului sunt din tara, ma astept sa fie si studenti printre ei.
ps gac, ma bucur ca esti curios, vorba ceea, cat iti pastrezi curiozitatea iti pastrezi si tineretea.. |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 348 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Se mai gasesc si studenti din Romania pe acest site.
Impresiile despre studentie ce mi s-au imrpimat mie pe neuron sunt ca studentii romani se plang cam degeaba ca e greu la facultate. Desi nu sunt unul dintre studentii eminenti eu raman la parerea ca daca investesti un pic timp si pt examene si citesti macar putin sunt mari sanse sa le promovezi.
Si nu trebuie sa te chinui prea tare.
Este destul timp si pentru distractie. |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
pai da! daca viata de student ar fi un chin, cum oare toti spun ca e cea mai misto perioada din viata???
Tocmai din aceasta cauza eu de ani de zile tot student ramasai! I like it!
Numai ca de anu asta se introduc taxe de studiu si trebuie sa pun burta pe carte, lucru care de doua semestre chiar ma enerveaza!
Dar in rest as ramine toata viata student....6 luni vacanta...trai malai...concedii...meciuri de fotbal!  |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 348 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Eu unul nu sunt pe principiul sa prelungesc facultatea si chiar daca nu is un om studios consider ca in ultimul timp prin promovarea unor examene restante grele mi s-au marit sansele considerabile sa termin la timp (adica anul asta) faculta.
A fost frumos in faculta dar si suficient! |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23725 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1306 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Eu abia incep aceasta perioada frumoasa, cum spun toti din jurul meu. Voi fi la Facultatea de Drept din Craiova. Abia astept sa inceapa....sunt curios sa vad cu ce ma voi ocupa in urmatoarea perioada din viata! Un lucru e clar ca voi fi la toate meciurile Universitatii!!
Bafta tuturor studentilor si nu numai !!  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | Eu abia incep aceasta perioada frumoasa, cum spun toti din jurul meu. Voi fi la Facultatea de Drept din Craiova. Abia astept sa inceapa....sunt curios sa vad cu ce ma voi ocupa in urmatoarea perioada din viata! Un lucru e clar ca voi fi la toate meciurile Universitatii!!
Bafta tuturor studentilor si nu numai !!  |
Felicitari si mult succes la facultate...si la meciurile Craiovei!  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23725 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Multumesc foarte mult !! Numai bine la toata lumea!! |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23725 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Bafta multa celo care de maine incep noul an studentes!! Numai bine si ne vedem la deschidere!!! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Bafta!  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23725 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
De maine incepem un nou an universitar!
Pt mine primul an a fst unul foarte bun si am reusit sa trec in anul al II-lea fara prea mari probleme.....in plus am incercat sa si lucrez in timpul scolii si am facut asta vreme de 3 luni. A fost o experienta importanta pt mine, fiind primul meu loc de munca!
Bafta maxima tuturor studentilor!!  |
|
|
|
|
|