Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pe unde umblati toate mesajele aici s-unt vechi
datim de stire auzarat.
emil u
brisbane.au
eungrean@bigpond.net.au
Daca sunteti Pescari vizitati australia,este o nebunie
va pot gazdui pe toti.  |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am fost in USA, America de sud si in mai toata Europa. Pe unde am fost am incercat sa merg si la stadion sa vad fotbal!
Am avut 5 ani abonament la Bayer Leverkusen din 94 pina in 99. Am vazut mai multe sute de meciuri in Bundesliga live in Leverkusen, Köln, Mönchengladbach, Dortmund, Köln, Duisburg, Gelsenkirchen, Frankfurt, Bielefeld, Bremen, Berlin samd. Acum ma mai duc din cind in cind la FC Köln ca au un stadion superb!
Am fost in 2000 pe San Siro la Italia- Romania unde am luat-o pe cocoasa! Am mai fost prin 93 in Franta la Lens unde am vizionat un meci de divizia a. In iunie n-am avut chef sa ma duc la Rotterdam ca stiam ce m-asteapta! Am fost si de citeva ori invitat de Ovidiu Stanga la Eindhoven sa-l vad jucind! Cel mai misto meci a fost in champions league cind a jucat formidabil si a dat pasa de gol lui Luc Nilis si i-au batut pe nemtii de la Bayern München!
Din pacate n-am mai fost la Craiova pe Central de o caruta de timp... cred ca ultima data am fost prin 92 cu dacia braila 0:0. Daca baga un low budget airline spre Bucuresti sper sa pot veni mai des la Craiova!
Cei mai adevarati microbisti i-am vazut in Argentina, Brazilia si Mexic! |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
gac, felicitari, ai o carte de vizita impresionanta in domeniul meciurilor vazute prin lume.
Nu ai si poze sa le pui pe site? cu fotbal, un carnaval Rio .. ... |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

22201 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Din pacate nu...pur si simplu nu ma impresioneaza prea mult fotografiile... tot cred ca e domeniul femeilor! Dar inca vara asta imi voi lua in sfirsit un digicam!
Am poze de pe san siro de la meciul Italia-Romania din 1 oct 2000. Cum se pot introduce fotografiile aici pe forum? |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | Din pacate nu...pur si simplu nu ma impresioneaza prea mult fotografiile... tot cred ca e domeniul femeilor! Dar inca vara asta imi voi lua in sfirsit un digicam!
Am poze de pe san siro de la meciul Italia-Romania din 1 oct 2000. Cum se pot introduce fotografiile aici pe forum? |
ai optiunea in boxul in care postezi..mergi cu mouseul peste iconite si te opresti la aceea care arata un peisaj, niste munti si un soare pe fond galben.
dar mai intai trebuie sa ai poza pusa pe calculatorul tau..
poti pune poze si in galeria ta personala...o gasesti la profile-ul tau. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

22201 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Merci Pt. indicatie!
Am bagat pozele de pe San Siro la mine in Gallery! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Am vazut, poze foarte reusite, felicitari. daca nu-i secret, poate spui in comentariul pozelor care din grup esti tu. |
|
|
|
|
|