.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » PROBLEME UTILIZATORI » ''Transferul" neoficial catre ''oficial''...
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 19, 2008 9:50 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
''Transferul" neoficial catre ''oficial''...
MesajMesaj postat: Tue Dec 07, 2004 10:11 am
Raspunde cu citat
bluescorpion
Lider galerie
Lider galerie

0 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje321

Intrucat discutiile s-au ''incins'' pe grupul de discutii ma simt nevoit sa fac cateva precizari in legatura cu ''transferul'' revistei presei.
Desi unora nu poate parea mare lucru, fac aceasta activitate pentru suporterii Universitatii Craiova de pretutindeni. Aprecierile primite de la foarte multi dintre acestia de-a lungul timpului, m-au facut sa cred ca este o initiativa buna. Eu am propus aceasta rubrica si pe forumul actualmente ''oficial'', unde am fost pe rand moderator si administrator pana mai acum vreo trei luni.
Problema este ca, pentru a realiza o revista a presei zilnica si cat mai completa, trebuie sa monitorizezi actualizarea site-urile publicatiilor respective incepand cu ora 23 (ora Romaniei) si terminand uneori abia dupa 7 -8 ore. Unele mai trebuiesc prelucrate in urma copy-paste-ului pentru a avea o logica (interviuri, subtitluri, trimiteri catre imagini, boldari, diacritice, etc), plus forma pe care doresc sa o dau eu postarii.
Problema este ca este foarte usor sa vii dupa aceea si sa dai un quote intregii postari, dupa care sa faci un copy-paste, la care eventual mai schimbi ceva de forma (mai tai din sublinieri sau pui titlul publicatiei la final).
Normal mi s-ar parea ca macar sa se ceara acordul si sa se precizeze sursa transferului. Altfel, este foarte comod sa postezi cu un ''efort'' de 5 minute, in nume propriu, munca depusa de altul timp de cateva ore zilnic.
Mai ales daca vii in anumite ocazii si denigrezi acest Forum.
Ady_azuro pe care-l stiam, era un pusti simpatic pe care-l cunosc din urma cu un an si ceva, atunci cand forumul ce acum este ''oficial'', era la debut si nu eram acolo decat o mana de oameni. Din cate-mi aduc eu aminte, exact acum un an, pe vremea asta, ady_azuro era propus in functia de moderator, iar numirea lui a depins de votul meu. Poate el nici nu stie treaba asta... Wink
Oricum o parte din vina o poarta si cei ce au responsabilitati acolo. Spun asta intrucat sunt membrii cu ''pozitie'' care stiu si urmaresc ce se posteaza aici. Ori daca, de la un tanar de 15 ani te poti astepta sa mai greseasca ( poate si noi la varsta asta o mai ''comiteam'') de la ceilalti astepti o altfel de atitudine...

Din pacate iata ca s-a ajuns la sanctiuni si discutii...
Intrucat un moderator de acolo spune pe grupul de discutii ca: ''acuzele sunt nefondate si rauvoitoare'', am sa pun mai jos trei exemple, din multele ce le am salvate.

Articol original din ESO

Asa arata editat de mine. Am adaugat liniute de dialog si am despartit printr-un spatiu, fiecare intrebare cu raspunsul aferent, de celelalte.

Asa arata cel postat pe craiova-maxima.ro cateva ore mai tarziu.

Articol original din ESO

Asa arata cel editat de mine. Numele autorului l-am rescris, renuntand la majuscule. In loc de: <<de Valentin PRIBEANU>>, apare <<Valentin Pribeanu>>.

Articol original din Pro Sport.

Asa arata cel editat de mine. Am sters din text trimiterea catre o imagine <<(foto)>> si am adaugat liniute de dialog despartind printr-un spatiu, fiecare intrebare cu raspunsul aferent, de celelalte. La fel si textul dinaintea interviului.

Re: ''Transferul" neoficial catre ''oficial''...
MesajMesaj postat: Tue Dec 07, 2004 12:57 pm
Raspunde cu citat
Adrian
Presedinte de club
Presedinte de club

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje583
LocatieBucuresti

Eu sunt lamurit atat referitor la acest subiect, cat si de "calitatea" lui ady_azzuro.
Iar varsta nu e o scuza, cei 7 ani de acasa sunt primii din viatza, nu ultimii.
MesajMesaj postat: Tue Dec 07, 2004 2:28 pm
Raspunde cu citat
ady_azzuro
Suporter
Suporter

0 Lei grei
Items

Aderat03 Nov 2004
Mesaje29
LocatieKuwait

Si care-i problema voastra? Presa nu e pt toti? Ce conteaza ca e copiata de pe un site sau altul, va agitati degeaba. Laughing
MesajMesaj postat: Tue Dec 07, 2004 4:06 pm
Raspunde cu citat
Adrian
Presedinte de club
Presedinte de club

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje583
LocatieBucuresti

ady_azzuro wrote:
Si care-i problema voastra? Presa nu e pt toti? Ce conteaza ca e copiata de pe un site sau altul, va agitati degeaba. Laughing

Cand cei 7 ani de acasa lipsesc, problemele pot deveni grave. Recomand eliminarea acestui pustan de pe acest forum, aroganta si nesimtirea lui nu sunt in conformitate cu scopul crearii acestui mediu de discutii.
MesajMesaj postat: Tue Dec 07, 2004 5:52 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134485 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5195

Bluescorpion, ai adus niste dovezi mai mult decat zdrobitoare..jenant.

Ady_azzuro, nu ne agitam, dar cum spune foarte bine Adrian si este precizat si in mesajul de pe portal, aici se doreste un mediu de discutii fara jigniri intre suporteri. Corect era sa il abordezi pe bluescorpion si sa soliciti o colaborare in aceasta privinta..nu ai facut-o, deci ai gresit, asta e foarte limpede....si greseala ta atrage o pata urata si pe acel forum in care se pare ca esti moderator....
Stiu ca presa este pentru toti, dar mai stiu ca si munca este grea, asa-i? Rolling Eyes
Nu strica sa fii teribilist chiar si in lucruri importante, dar aici nu este cazul...sau vrei sa demonstrezi ca ti-ai propus sa te dezvolti pe spinarea altora si nu prin efort propriu?
Si, la urma urmei, cum respecti tu clubul Stiinta daca nu ii respecti si pe suporterii ei?
MesajMesaj postat: Tue Dec 07, 2004 7:29 pm
Raspunde cu citat
ady_azzuro
Suporter
Suporter

0 Lei grei
Items

Aderat03 Nov 2004
Mesaje29
LocatieKuwait

ioane, parca ziceai la regulamentul forumului sa lasam alte treburi de pe alte forumuri si sa ne concentram doar pe acesta, de ce nu-l respecti? De ce ataci utilizatorii de pe acest forum pt ceea ce au facut pe altele? Vad ca mai nou trasca face campanie anti www.craiova-maxima.ro pe grupul de discutii, si asta ii tradeaza si mai mult caracterul. Dar ma opresc aici ca nu vreau sa va fac mesaje degeaba, aveti destule...
MesajMesaj postat: Tue Dec 07, 2004 11:27 pm
Raspunde cu citat
Adrian
Presedinte de club
Presedinte de club

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje583
LocatieBucuresti

Eu NU fac nici o campanie anti nici un site al Stiintei, nici macar cel despre care amintesti. Chiar am precizat ca nu am nimic impotriva celor de acolo, ci numai cu lipsiti de creier si de obraz ca tine, Frozen si Dorin.
De asemenea, eu ma intalnesc cu ei aproape lunar si mergem impreuna la meciuri, dar un handicapat mintal ca tine nu poate face niste diferente de nuanta.
Stiinta, blocheaza, te rog, accesul acestui cap sec pe forum, nu face decat sa arunce venin si vorbe urate. N-am plecat de pe forumul lor - pot intra oricand, am si alte locuri de acces decat ip-urile blocate de ei - pentru a ma certa aici cu acest lipsit de creier!
''Transferul" neoficial catre ''oficial''...
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » PROBLEME UTILIZATORI
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO