Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5187 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| flipper wrote: |
se pare ca piti jr se va duce la TSKA Sofia daca va vine sa credeti. in probe. |
probe de ce? de pescuit? de lene?  |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14721 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 385 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | | flipper wrote: |
se pare ca piti jr se va duce la TSKA Sofia daca va vine sa credeti. in probe. |
probe de ce? de pescuit? de lene?  |
Pana una alta, noi mai mult exportam...Pe Jaber l-a dat afara, PiturcaJr. a tuns-o si el.
In schimb, Mititelu se bate prin emisiuni cu reprezentatii javrelor, in loc sa puna mana sa aduca jucatori! Chiar si dupa victoria cu Argesul raman la parerea ca nu avem echipa de Liga 1. Mititelu trebuie sa aduca jucatori, nu putem juca cu 2-3 juniori pe teren. Meciurile cu rapu si javrele vor fi edificatoare.
Sper sa avem in curand o conducere si un buget pe masura istoriei!
 |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| eu zic ca e f posibil sa mai plece si alti jucatori, cel mai probabil la iarna: parvu, borbely, al. costea(el ar putea fi imrpumutat pt ca e inca f tanar), heath |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
EDITIE SPECIALA
Pleacă şi Heath
Aparut in ziua de Sambata 07 Octombrie 2006
Jucătorul australian sosit în această vară, Wayne Heath, şi-a reziliat ieri contractul, de comun acord, cu Universitatea Craiova. Venit de la Brisbane Strikers, fundaşul central de la Antipozi nu a dat satisfacţie, deşi în momentul sosirii sale în Bănie declara optimist că va deveni, în scurt timp, unul dintre idolii suporterilor craioveni. Wayne Heath a jucat pentru gruparea alb-albastră doar în partidele amicale din această vară. Accidentat chiar în săptămâna dinaintea începerii campionatului, Heath a avut nevoie de mai bine de o lună şi jumătate pentru a se reface şi a pierdut astfel şansa de a prinde un loc în lotul Universităţii. După venirea lui Ştefan Stoica la cârma formaţiei alb-albastre, Heath a fost văzut doar fugitiv pe la antrenamente, pregătindu-se separat de restul echipei. Astfel, după un periplu de trei luni în România, unul dintre cei patru canguri de la Universitatea va părăsi la începutul săptămânii viitoare Craiova, fără să fi jucat într-o partidă oficială pentru alb-albaştri. (R. P.) |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
GAZETA DE SUD
Universitatea are cu doi jucatori mai putin
Stinga si Heath au plecat
Daniel BISTRICEANU
Ovidiu Stinga (foto) si-a reziliat vineri contractul de jucator cu Universitatea Craiova si a plecat in Olanda. Demis din functia de antrenor dupa esecul cu Otelul (0-2), din etapa a 9-a, Ovidiu Stinga s-a inteles cu patronul Adrian Mititelu sa-si incheie si contractul de jucator. Astfel, colaborarea dintre Stânga si Universitatea, care a inceput in vara anului trecut, atunci când echipa din Banie a retrogradat in liga secunda, s-a incheiat definitiv. Ovidiu Stinga a dezvaluit ca in Olanda va antrena o grupa de juniori de la clubul PSV Eindhoven, iar daca starea sanatatii ii va permite va evolua si in câteva meciuri ale echipei a doua a gruparii olandeze. Tot la sfârsitul acestei saptamâni i-a fost reziliat contractul fundasului australian Wayne Heath. Acest jucator, care a fost adus la Universitatea de Dan Stalinescu, nici macar nu a prins lotul largit, fiind sfatuit de tehnicienii echipei oltene sa-si aleaga o alta meserie. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Comisia de Apel a FRF a decis ca irakianul Salih sa fie declarat liber de contract.
Universitatea nu va contesta aceasta decizie, punandu-se astfel capat unei situatii devenita ridicola. |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| fie ca unii il simpatizeaza sau altii il contesta pe mititelu, cred ca toti ar trebui sa fie macar un pic recunoscatori, pt ca spre deosebire de cam toate echipele din liga 1 noi nu avem ce posta aici.....deocamdata cel putin |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| flipper wrote: | | fie ca unii il simpatizeaza sau altii il contesta pe mititelu, cred ca toti ar trebui sa fie macar un pic recunoscatori, pt ca spre deosebire de cam toate echipele din liga 1 noi nu avem ce posta aici.....deocamdata cel putin |
De acord!! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Si totusi, se pare ca avem ce posta...
Au fost pusi pe liber Catalin Craciunescu, Razvan Fritea, Stelica Stemat, Alin Guta, Alex Badea, Augustin Tudor, Poenaru, Mirea si Gabi Ionescu. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
in afara de Craciunescu, nici unul din cei mentionati nu au prins echipa mare! Ar fi bine sa avem un lot mai omogen, nu plin cu jucatori care nu joaca! Mai bine mai putini, dar sa fie de calitate  |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
„Mutu“ regreta despartirea de Universitatea
Fritea si-ar fi dorit sa continue in Banie
Alexandru VIRTOSU
Fritea a fost urmarit de ghinion la Universitatea
Mijlocasul provenit de la UTA Arad nu a reusit sa mai revina pe teren dupa accidentarea suferita iarna trecuta si, pentru ca pronosticul medicilor nu a fost bun, conducerea Stiintei a decis sa renunte la serviciile sale.
Considerat un jucator de viitor, Razvan Fritea a fost cooptat imediat la Universitatea, dar nu a reusit sa joace decât in prima parte a sezonului trecut, evolutiile sale oscilante fiind pricinuite de problemele medicale cu care se confrunta. Desi analizele nu erau ingrijoratoare, mijlocasul de 23 de ani a devenit indisponibil dupa cantonamentul efectuat iarna trecuta in Cipru, când boala sa a ajuns la apogeu. Fritea a acuzat dureri groaznice la tendonul lui Ahile si, dupa investigatiile amanuntite care au urmat, s-a descoperit ca este vorba despre depunere de calciu pe calcaneu si tendon. „Mutu“, cum l-au poreclit colegii de echipa pentru ca nu era prea vorbaret, a ajuns la bisturiu, si nu o data, insa nici profesorul Jean Patrascu, de la Spitalul Clinic din Timisoara, si nici medicii unguri, din Debrecen, nu au reusit sa rezolve problema. Drept dovada, Razvan Fritea nu a izbuit sa bifeze nici macar un minut in acest sezon competitional.
„Sunt un ghinionist. Nu am crezut ca este ceva foarte grav, mai ales ca analizele nu erau ingrijoratoare. Stiu o gramada de jucatori care s-au confruntat cu asemenea probleme si au trecut peste ele, dar la mine au aparut complicatii pe parcurs si... Nu stiu ce sa mai zic, dar imi doresc foarte mult sa se opreasca acest cosmar si sa revin pe teren. Mi-e dor sa joc fotbal. Am fost la doctorul Mircea Lucaciu si am sa incep un nou tratament. Sper sa dea roade“, a spus ieri Fritea, aflat in statiunea Maneasa, de lânga Arad, unde si-a petrecut Sarbatorile alaturi de câtiva prieteni.
Stiinta s-a resemnat in privinta lui Fritea
Vazând ca investitia facuta nu da roade, conducerea Stiintei nu a mai avut rabdare cu jucatorul si, imediat dupa Craciun, a hotarât sa renunte la serviciile lui Razvan Fritea. „Mutu“ este dezamagit de faptul ca nu a reusit sa se achite fata de suporterii olteni, carora le promisese numai lucruri frumoase, afirmând totodata ca nu le poarta pica oficialilor olteni. Intrebat daca ar fi tentat sa revina la Craiova in viitor, Razvan Fritea a raspuns prompt: „Da“.
„In viata se intâmpla multe lucruri neprevazute, care iti dau viata peste cap. Idealul meu a fost sa joc la Universitatea si, când am ajuns sa imbrac tricoul alb-albastru, nu am avut ocazia sa arat tot ce pot. As da orice ca lucrurile sa stea cu totul altfel, dar asta este viata. Imi pare rau ca am dezamagit publicul si conducerea... Le-am ramas dator. Nu port pica nimanui, pe de-o parte ii inteleg pe cei din conducere. Saptamâna aceasta o sa ajung la Craiova sa incheiem actele si sa ne vedem fiecare de drumul sau. Acum sunt preocupat doar de sanatatea mea, dar nu voi renunta la ideea de a mai juca vreodata la Universitatea, echipa mea de suflet. Când voi reveni pe teren, voi lupta sa ajung din nou la Craiova“, a spus jucatorul de 23 de ani. „Sincer, mi-as fi dorit sa continuu la Craiova. Oricum, ii doresc tot binele din lume Universitatii“, a completat Razvan Fritea.
Sursa: Gazeta de Sud |
|
|
|
|
|