Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 348 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Asa sa te ajute Dumnezeu  |
|
|
|
|
|
soso
|
| Lider galerie |

Vârsta: 28 |
8487 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2005 | | Mesaje | 291 | | Locatie | chicago, usa |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ukeloo wrote: | Asa sa te ajute Dumnezeu  |
nu trebuia ca sa ii urezi asta. ca eu cred ca njock deja se gandeste ca sa plece. ca numa la aia se gandea si inainte. s-a schimbat pe dracu'. cum nu ii convine ceva cum incepe ca sa faca scandal. si acum imi aduc aminte cand a zis ca nu se antreneaza ca e prea frig. el a fost ala, nu? asa ca daca il ajuta d-zeu la ce zice , nu il vad bine. o sa vedeti ca iar o sa faca scandal la echipa. face mai multa galagie decat ceva pe teren. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22398 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1085 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
hai mai intai sa-l numim binevenit si sa-i acordam sansa sa dovedeasca ca s-a schimbat!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
John Tambouras vine în Bănie
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Vineri 05 Ianuarie 2007
• Fundaşul central, ultima dată la New Zealand Knights, ajunge miercuri la reunirea lotului condus de Fane Stoica, pentru susţinerea unor probe de joc
“Am terminat, în mare, campania de achiziţii. Totuşi, poate mai vine un fundaş”, a afirmat principalul Universităţii în prima zi de muncă a acestui an. După Wobay şi Njock, însă, la reunirea lotului alb-albaştrilor va fi prezent şi australianul de origine greacă John Tambouras. El va sosi în Craiova, cel mai probabil, pe 10 ianuarie, odată cu ceilalţi australieni din formaţia olteană. Tambouras va susţine probe de joc la Ştiinţa şi, chiar dacă recomandările sale sunt unele foarte bune, asupra rămânerii la Universitatea va decide antrenorul Fane Stoica. Tambouras este născut în 1979, şi va împlini 28 de ani pe 30 ianuarie. Joacă fundaş central, iar pe 29 decembrie, anul trecut, a reuşit deschiderea scorului, printr-o lovitură de cap, pentru clubul său, New Zealand Knights, în disputa câştigată cu 3-1 în faţa grupării Queensland Roar, echipă la care a activat atacantul alb-albaştrilor Michael Baird. Tambouras este liber de contract, iar, de-a lungul anilor, a evoluat la următoarele: South Melborune, Kalamata, Auckland Kings, dar şi la Pahand, în Malaiezia, formaţie cu care a câştigat şi o cupă. Până în vara trecută, Tambouras a fost coleg la New Zealand Knights cu Joshua Rose, atunci când acesta din urmă a sosit la Universitatea.
Cotat bine în Grecia
John Tambouras a evoluat timp de trei sezoane în Grecia, în urmă cu cinci ani, la Kalamata, echipă de top, la acea vreme, în campionatul elen, după cum spune Fane Stoica. “Domn’e, vine să-l vedem, dar este de valoare, că eu ştiu bine ce era la Kalamata în urmă cu mai bine de cinci ani. Era una dintre cele mai bogate cluburi din Grecia şi mereu trăgea la cupele europene. A plecat de acolo, probabil, pentru că au intervenit problemele financiare, echipa fiind acum prin liga a doua”, a mărturisit antrenorul Universităţii.
Sursa: Editie Speciala |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Tambouras: «Nu mă feresc de provocări»
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Sambata 06 Ianuarie 2007
• Fundaşul australian se află în postura de jucător-oaspete la New Zealand Knights
Întors din periplul asiatic în Malayesia, unde a evoluat la formaţia Pahang, fotbalistul care va veni în probe la Universitatea, John Tambouras, a semnat un contract de jucător-oaspete cu echipa New Zealand Knights. Acest statut, de jucător-oaspete, îl are în “A-League” şi fostul mare internaţional brazilian Romario, care evoluează la Adelaide.
În primul dintre cele trei meciuri pe care le va disputa până la sosirea în Bănie, Tambouras a fost omul decisiv pentru Knights, marcând primul gol în triumful cu 3-1 contra lui Roar, echipă la care a activat Baird. Venirea lui “Tambu” s-a dovedit a fi inspirată, Knights ocupând ultima poziţie şi având până atunci doar două victorii în 17 partide.
Într-un interviu pe site-ul oficial al lui New Zealand, Tambouras a declarat: “Sunt oricând gata să mă bat pentru mingile la care am şanse egale cu atacantul advers. Dacă este o minge de câştigat, eu sunt acolo mereu. Am înscris cu Roar şi e bine când dai gol, dar obiectivul meu principal este să păstrez propria poartă neatinsă.” Fundaşul de 28 de ani anunţă, într-un fel, transferul la Universitatea, afirmând: “Pentru mine orice zi poate să aducă noi surprize. Nu mă feresc de noi provocări.”
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14903 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 389 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Transferuri "ciudate"
Daca e sa-l credem pe patronul echipei noastre de suflet, s-au cheltuot 850 000 $ pentru aducerea a 2 jucatori!!?? Pe grecul australian Tambouras nu-l numar fiindca va face cale intoarsa, n-a prins el jocuri in Grecia la Kalamata, dar la noi.
Sper ca Woobey sa merite banii si sa joace la pretentiile noastre. Njock a demonstrat in trecut ceva simt al golului, dar si o mare instabilitate atat pe teren cat si in afara lui. Oare printr-o minune s-a schimbar ceva? Asa sa fie...
Dupa umila mea parere echipa are nevoie de:
-un portar de rezerva meserias, ca daca Bornescu e accidentat sau suspendat nu-l mai avem nici pe Silvica Lung Sr. sa-l legitimam la 50 de ani. Poate Crisan, ca are doar 40...Imaginati-va (bateti in lemn) ca Bornescu se accidenteaza in etapa a 2-a!! (Chelsea pierdut 2 portari intr-un meci si apoi sansele la titlu in Anglia). Bornescu ne-a adus multe puncte in trecut, fara el va fi greu, Banica n-a facut fata nici in B la Sinaia.
- un fundas central (Ratiu sau Secareanu de la Sportul ar fi buni de exemplu, ca pe Loco l-a luat UTA pe nimic, fundas serios)
-mijlocasi de banda: trecand la sistemul 4-4-2, avem nevoie de mai putini fundasi centrali, dar de mai multi mijlocasi de banda. Pe stanga Velcovici, Rose si Wobey ar fi OK. Pe dreapta Dananae e singurul ce poate juca fundas dreapta. Aici avem nevoie de un transfer. Cu Garla si Dina la mijloc suntem acopertiti la limita.
-atacant care stie s-o puna in ate; sa fie Njock salvatorul miracol??
Prima dovada a subtirimii lotului la meciul cu Pitestiul, unde Velcovici si Stoica sunt suspendati.
Partea ciudata e suma de transferuri. Daca intr-adevar Mititelu a platit 850KUS, eu cred ca s-a tepuit. Pai UTA a luat doi angolezi ce au jucat la Mondialul 2006(Loco si Love), pe Pascovici, Mihut, Todea pe mai putin. Javrele l-au luat pe Ze Kalanga, integralist la Mondialul 2006 sub pretul lui Wobay sau Njock....Cine ar fi dat pe Njock 400 000$, cand omul era rezerva in liga 2 in Franta. Nu cred ca sunt jucatori care merita 400 000US in liga 2 franceza, doar accidental. Ori sumele sunt praf in ochi, ori avem o conducere incometenta care e tzepuita de totzi.
Sansa noastra a e ca avem, dupa parerea mea, cel mai bun antrenor din Liga 1. Pai cine mai strangea atata puncte cu un lot asa subtire? Riscule ca o sa se sature si Fane de astepat niste trasnferuri mai solide si o sa plece la un club cu o conducere serioasa.
Sper sa iasa bine returul. Cu siguranta Cooperativa jigodiilor va functiona 100%, ca sa salveze Nationalul lui Netoiu, Urziceniul satelitul lor, Ceahlaul , Argesul. Viata grea pentru ceilalti, inclusiv Stiinta!
Prevad un meci extraordinar si o victorie la Dinamo!! Sunt muti ani de cand nu i-am batut acasa!!
Bafta echipei, lui Fane si suporterilor!!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Vin africanii
de Răzvan PURCEA
Aparut in ziua de Luni 08 Ianuarie 2007
• Primii jucători care vor sosi în Bănie înainte de începerea pregătirii sunt atacanţii Njock şi Wobay
Proverbul “cei din urmă vor fi cei dintâi” se adevereşte din nou. De această dată, în privinţa jucătorilor Ştiinţei care se antrenează pentru startul campaniei de pregătire. Astfel, ultimii fotbalişti care au semnat pentru clubul alb-albastru, Julius Wobay şi Jeremie Njock, vor ajunge primii în Bănie, pentru a face prezenţa şi a-şi întâmpina viitorii colegi. Şi dacă Wobay a reuşit să-şi cunoască, totuşi, coechipierii, Njock nu are prea multe cunoştinţe despre noua sa echipă, cu excepţia celor pe care i-a mai întâlnit în amicale şi care atunci făceau parte din formaţia FC Extensiv sau, mai târziu, FC Caracal. Camerunezul va fi primul fotbalist străin care va sosi în România, acesta fiind aşteptat să ajungă astă-seară pe Aeroportul “Henri Coandă” Bucureşti, unde va fi preluat de trimişii clubului craiovean. Astfel, cu toate că reunirea lotului este programată miercuri dimineaţa, la cantonamentul din Lunca Jiului, uriaşul atacant al Ştiinţei va fi, în Craiova, încă din această seară. El va fi urmat de Julius Wobay, leonezul urmând să sosească în Bănie în cursul zilei de mâine. Ultimii jucători care se vor alătura grupului alb-albastru vor fi australienii Rose, Baird, Tambouras şi fotbalistul anului al Universităţii, Josh Mitchell.
Njock, «adversarul» lui Ciucă
Căpitanul Ştiinţei, Mădălin Ciucă, l-a avut ca adversar direct pe Jeremie Njock, pe vremea când acesta din urmă îmbrăca tricoul alb-albastru şi spune că şi-ar dori tot timpul ca un jucător de talia camerunezului să-i fie coechipier şi nu adversar. “Am evoluat acum trei ani împotriva lui Njock, într-o partidă amicală, eu eram la Extensiv, iar el - la Universitatea. Era un adversar destul de incomod. Pe lângă el, eu păream un copilaş, nu prea aveam ce să-i fac. Este un vârf masiv, acesta este adevărul. Eu sunt bucuros că va fi coechipierul meu, fiindcă e un câştig pentru formaţie, pentru potenţialul ofensiv. S-a văzut acest lucru şi când a evoluat el la Universitatea. A marcat multe goluri şi a ajutat enorm echipa atunci”, a declarat Mădălin Ciucă. Pe vremea când juca la gruparea din Bănie, Njock purta pe tricou numărul şapte, iar în clipa în care a semnat pentru Ştiinţa a cerut din nou acelaşi număr. Problema e că, de această dată, numărul şapte îi aparţine chiar căpitanului Mădălin Ciucă şi, astfel, camerunezul este nevoit să-şi aleagă un altul. “Ştiu şi mă aşteptam ca, în momentul în care va veni la Universitatea, să ceară numărul şapte, dar ce să-i fac, dacă era ocupat, o să joace cu altul”, a afirmat Ciucă.
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
GATA, SUNTEM TOŢI!
de Răzvan PURCEA
Aparut in ziua de Sambata 13 Ianuarie 2007
• Australienii au sosit ieri în Bănie în două tranşe. Tambouras a întârziat şi a ajuns abia seara, din cauza unor probleme întâmpinate pe aeroportul din Munchen
Cei patru fotbalişti de la Antipozi, Josh Mitchell, Michael Baird, Joshua Rose şi ultimul jucător care doreşte să îmbrace cât mai repede tricoul alb-albastru, John Tambouras, se află, începând de ieri, în Craiova. Primii trei au sosit în Bănie, în jurul orei 15, după o călătorie epuizantă de aproape 10 ore, fapt care nu i-a împiedicat să facă şi câteva ture de teren la cantonamentul din Lunca Jiului, ca adevăraţi profesionişti. Asta cu atât mai mult cu cât, în momentul în care cei trei “canguri” au sosit, alb-albaştrii se pregăteau să înceapă antrenamentul. “Gata, s-au terminat vacanţa şi luna de miere, abia aşteptăm să ne revedem colegii şi să ne apucăm de treabă”, a declarat Joshua Rose, proaspătul căsătorit al Universităţii. Acest lucru s-a simţit imediat. Australienii s-au schimbat în mai puţin de un sfert de oră, au salutat cu grijă asistenţa şi apoi s-au îndreptat spre antrenorul Ştefan Stoica, cu care s-au pupat şi au început să dea ture de teren. Ochii celor trei “canguri” alb-albaştri au fost însă aţintiţi asupra celor doi jucători de culoare ai Universităţii - Njock şi Wobay -, analizându-i intens pentru câteva minute. Greco-australianul John Tambouras, care se va afla în probe la formaţia olteană, a sosit aseară, acesta întâmpinând probleme la intrarea în spaţiul Uniunii Europene. Acesta a întârziat din pricina formalităţilor ce ar fi trebuit îndeplinite şi a pierdut avionul spre România. După câteva ore, fundaşul a părăsit aeroportul din Munchen şi a sosit în capitală, unde a fost aşteptat de vicepreşedintele Universităţii, Silvian Cristescu.
John Tambouras:
Cunosc date despre Craiova, îi ştiu pe Baird, dar şi pe Rose, cu care am fost coechipier. Sper să mă adaptez cât mai repede şi să demonstrez că merit să rămân aici.
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cangurul“ grec va ramâne la Universitatea
Tambouras, pe placul lui Stoica
Alexandru VIRTOSU
Trimis de Dan Stalinescu in „probe“ la Universitatea, John Tambouras (foto) pare sa fi intrat pe sub pielea antrenorului Fane Stoica, „Mourinho“ din Banie declarându-se multumit de randamentul fundasului de 28 de ani. Atuul lui Tambouras este acela ca este jucator comunitar, el obtinând cetatenia elena, parintii sai fiind greci, fapt care nu-i impiedica pe oficialii olteni sa-l inregimenteze.
„E fotbalist Tambouras. E fortos, are anticipatie, detenta si stie si cu mingea. Nu degeaba a jucat in prima divizie peste tot pe unde a fost. Eu sunt incântat la momentul acesta de el, dar trebuie sa-l vedem si la meciuri. Voi avea o discutie si cu domnul Mititelu, il vom vedea si in cantonamentul din Cipru, apoi vom lua o decizie. Daca se va impune ca titular, sigur il vom opri“, a spus Fane Stoica.
Sursa: Gazeta de Sud |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Universitatea ar fi interesata de achizitia unui portughez, Ricardo Fernandes, 28 de ani, mijlocas, care in prezent evolueaza pentru Apoel Nicosia (Cipru).
Portughezul a jucat pentru Sporting Lisabona si FC Porto, fiind in lotul care a cucerit Liga Campionilor in 2004.
Ramane de urmarit. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24227 Lei grei
Items |