.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Arhiva » Transferuri 2006-2007: cine vine Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Aug 30, 2008 1:36 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Thu Jun 01, 2006 1:16 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

GAZETA DE SUD
Universitatea va achizitiona numai fotbalisti de peste hotare
Românii sunt prea scumpi
Alexandru VIRTOSU

Ovidiu Dananae (stânga) va trebui sa lupte din sezonul viitor pentru postul de titular
Intentionând sa „plombeze“ lotul cu jucatori valorosi, oficialii Stiintei au tatonat „piata“ românilor si s-au izbit de preturi foarte piperate, fapt care i-a determinat sa-si indrepte privirea spre straini.

Din dorinta de crea un lot competitiv pentru Divizia A, conducerea Universitatii a inceput sa caute fotbalisti de valoare care sa confere siguranta zilei de mâine. In tara, s-a acordat o atentie sporita jucatorilor tineri, de perspectiva, care in maximum un an sub comanda lui Ovidiu Stinga sa poata crea o concurenta pe posturi. Dar cum preturile jucatorilor au „explodat“ in România, iar valoarea acestora nu poate fi identificata cu pretentiile financiare ale patronilor, oficialii olteni au cam renuntat la ideea de a achizitiona fotbalisti autohtoni. Acest lucru i-a determinat sa-si indrepte privirile spre alte campionate, unde fotbalistii nu necesita un cost prea ridicat. In plus, vin foarte motivati in România, fiind convinsi ca se pot afirma rapid.

„Ne-am interesat de câtiva jucatori români, dar cum am deschis gura, preturile lor au crescut fantastic. Si daca ar fi fost, intr-adevar, de mare valoare, as mai fi zis, dar, la aceiasi bani, sau chiar mai putini, poti aduce jucatori adevarati din afara. In plus, ei nu sunt atât de pretentiosi, sunt muncitori si foarte seriosi. Nu cred ca vom transfera din România, pentru ca preturile au explodat“, a spus un oficial oltean.

Stalinescu ajuta Stiinta

Asa cum a promis zilele trecute, Dan Stalinescu a facut tot posibilul sa intre in contact cu cei doi fotbalisti neo-zeelandezi si, din câte se pare, Glen Moss si Adrian Webster vor intari lotul Universitatii in perioada precompetitionala. Cei doi, care sunt impresariati chiar de Dan Stalinescu, sunt titulari in nationala Noii Zeelande si apreciati de Ovidiu Stinga, dupa ce a vizionat partida din preliminariile Mondialului din Germania, pierduta cu 1-0 in fata Australiei.

„Intr-adevar, s-a discutat cu cei doi fotbalisti si s-a ajuns la un acord verbal, actele urmând sa se parafeze in curând“, a afirmat unul dintre conducatorii Universitatii.

Glen Moss il va concura pe Bornescu

Glen Moss este unul dintre portarii de perspectiva al Noii Zeelande, are 23 de ani, 1,86 metri si cântareste 90 kg. A evoluat in Australia, la Sydney Olympic, in sezonul 2002/2003, dupa care a revenit in tara la formatia New Zealand Knights, unde evolueaza si in prezent. In ultima editie de campionat a bifat noua meciuri, incasând 11 goluri. La echipa nationala a debutat in februarie 2006, la un meci cu Malaiezia. A fost titular saptamâna trecuta la meciurile amicale cu Ungaria, pierdut cu 2-0, si cu Georgia, pierdut cu 1-3.

Neavând rival pe postul sau in acest sezon de campionat, Ovidiu Dananae a bifat, din postura de titular, toate partidele sustinute de Universitatea. Din vara totul va fi incert pentru Dananae si asta pentru ca gruparea alb-albastra va beneficia si de serviciile lui Adrian Webster, un mijlocas de banda dreapta, de 25 de ani. Webster tocmai a incheiat contractul cu Darlington, grupare care evolueaza in liga a patra din Anglia. In cele 13 meciuri bifate in aceasta editie a reusit sa marcheze o singura data, incasând trei cartonase galbene. Inainte sa ajunga la Darlington, echipa care a terminat sezonul pe locul opt, mijlocasul neo-zeelandez a evoluat tot in Marea Britanie, unde locuieste de la 14 ani si unde a imbracat tricoul urmatoarelor echipe: Charlton (1998/1999), Colchester (1999/2000), Margate (2002) si Maidstone (retur 2002). Webster a fost titular saptamâna trecuta la amicalul sustinut de Noua Zeelanda in compania Ungariei si rezerva cu Georgia.
MesajMesaj postat: Thu Jun 01, 2006 10:14 pm
Raspunde cu citat
alex_zamfira
Suporter
Suporter

2310 Lei grei
Items

Aderat19 May 2006
Mesaje74
Locatiebucuresti

mie personal nu prea imi place ideea asta cu jucatorii straini Rolling Eyes .cred ca ar mai trebui si niste jucatori romani de care stim de ce sunt sau nu in stare
MesajMesaj postat: Fri Jun 02, 2006 2:04 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKöln

mai bine straini talentati la preturi acceptabile decat romani cu capul in nori, la niste preturi exagerate care fac pe vedetele! roman tinar si talentat nu gasesti pe bani putini!
MesajMesaj postat: Fri Jun 02, 2006 3:46 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

gac200076 wrote:
mai bine straini talentati la preturi acceptabile decat romani cu capul in nori, la niste preturi exagerate care fac pe vedetele! roman tinar si talentat nu gasesti pe bani putini!

Asa este, de acord cu tine!
MesajMesaj postat: Fri Jun 02, 2006 3:11 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Revine pe tapet o posibila revenire a lui Gica Craioveanu.

"Craioveanu spune că ar putea reveni la Universitatea Craiova

Atacantul Gheorghe Craioveanu a declarat că ar putea să accepte să mai evolueze un sezon la Universitatea Craiova, însă a menţionat că este tentat şi de o carieră în televiziune. Craioveanu a declarat, într-un interviu, că a primit o ofertă foarte avantajoasă din partea unui post de televiziune nou înfiinţat în Spania pentru perioada Cupei Mondiale din Germania. Aflat în vacanţă la Craiova, unde va rămâne până miercuri, cel mai târziu, Craioveanu nu exclude însă posibilitatea de a-şi încheia cariera la Universitatea, de unde susţine că a primit o ofertă tentantă.
"Am vorbit cu Adi (n.r. - patronul Universităţii, Adrian Mititelu), m-a sunat de câteva ori, mi-a făcut o ofertă foarte bună, mai ales că am 38 de ani, numai că eu zic că ar fi mai bine pentru mine să las impresia care am lăsat-o acum 10 ani. Poate vin, poate nu joc bine, poate că, aşa cum zicem noi, jucătorii, nu dau bine în ea şi o să spună lumea că am fost «puşcărie» la sfârşitul carierei", a spus Craioveanu.
Fostul internaţional român a declarat că a discutat cu soţia, Gema, despre posibilitatea de a accepta oferta Craiovei. "Totuşi o să mă mai gândesc, acum depinde ce vrea şi «şefa» (n.r. - soţia). Am vorbit cu ea şi a spus că este foarte încântată de oferta Ştiinţei şi că este alături de mine dacă vreau să mai continui. Totuşi, din Spania au apărut nişte oferte de la o televiziune nouă, pentru Campionatul Mondial din Germania. Mi-au făcut o ofertă destul de avantajoasă financiar pentru această perioadă. Nu câştigam ca fotbalist la Getafe într-o lună cât îmi dau ei. Dacă îmi fac o ofertă la fel de bună, voi rămâne în televiziune. Dacă nu, mă voi gândi şi sunt şanse să vin la Ştiinţa", a subliniat Craioveanu.
Gheorghe Craioveanu este dorit cu insistenţă de oficialii Universităţii Craiova. Fanii echipei oltene au afişat la un meci disputat de formaţia din Bănie un banner cu mesajul "Craioveanu, toată Oltenia te vrea". "Am fost încântat. M-a sunat Jerry (n.r. - Ionel Gane) seara, era emoţionat, am văzut şi eu pe Internet... Este ceva unic, ce nu se plăteşte cu nimic în lume: dragostea suporterilor, a oamenilor faţă de o persoană. Pentru mine ar fi o onoare, ar fi o plăcere să ma întorc la Craiova, să mai joc un an", a menţionat fostul internaţional român, adăugând că este foarte bucuros pentru că echipa sa "de suflet" a revenit în Divizia A.
ÃŽntrebat dacă se vede în postura de comentator la televiziune, Craioveanu a răspuns: "Da, de ce nu? ÃŽn Spania se pune mult accentul în comentarii pe caterincă, ceea ce mie îmi place, tot timpul sunt pus pe glume. Nu răguşesc repede. Eu beau două şpriţuri înainte de joc şi poate rămân chiar fără voce. Este un lucru deosebit că s-au gândit la mine după o carieră de zece ani de fotbal în Spania, mai ales că eu nu am nici o experienţă în televiziune"."

Sursa: Prosport
MesajMesaj postat: Mon Jun 05, 2006 5:18 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Doua noi sugestii facute Universitatii de catre impresarul Dan Stalinescu. De data aceasta nu este vorba de australieni ci de neo-zeelandezi. Ovidiu Stanga a vizionat o caseta in care cei doi jucatori au evoluat pentru Noua Zeelanda impotriva Malayeziei. Ramane de vazut daca este suficient pentru a-l convinge pe tehnicianul nostru de oportunitatea aducerii acestor jucatori.

ADRIAN WEBSTER (10.11.1980) este mijlocas de banda dreapta, are 1,73 m inaltime si considerat un jucator de mare travaliu. Atentie insa, jucatorul a suferit numeroase accidentari. Astfel, si-a fracturat glezna in 1995 cand se afla in probe la Newcastle United. In anul 2000 a avut o ruptura de ligamente la unul din genunchi, fiind pe punctul de a incheia cariera de fotbalist. Ultimele doua sezoane a jucat pentru modesta formatie engleza Darlington, in liga a IV-a. A jucat in doua partide ale nationalei sale impotriva Malayeziei in acest an.

GLENN MOSS, (19.01.1983), este portar (1,86 m) si este considerat unul dintre tinerii goalkeeperi de top din tara sa. A jucat la Sidney FC si New Zealand Knights (in campionatul Australiei). Si-a facut debutul in nationala tarii sale (All Whites) la fel ca si Webster, in meciurile impotriva Malayeziei disputate in luna februarie a acestui an.
MesajMesaj postat: Mon Jun 05, 2006 12:55 pm
Raspunde cu citat
bogho
Suporter
Suporter

8373 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje46

Moss a facut o partida excelenta aseara in meciul cu Brazilia. A fost cel mai bun jucator al echipei.

dupa meciul cu Dinamo II, Mitran ne-a spus ca au ajuns la o intelegere cu portarul asta, si cand isi va da acordul si Stanga, se va semna contractul.
MesajMesaj postat: Fri Jun 09, 2006 1:26 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Lucian Parvu, 24 de ani, atacant a semnat pentru doi ani cu Universitatea, urmand a primi 35 000$ pe sezon.
El a evoluat in Grecia, la Ergotelis.
MesajMesaj postat: Fri Jun 09, 2006 12:25 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

sa vedem pe cine aduce in aparare pt ca se pare ca in tur acolo va fi problema noastra cea mai strigenta, oricum ciuca mitchell si stoica nu au inlocuitori iar acciedentarea lui ciuca complica serios lucrurile
MesajMesaj postat: Sat Jun 10, 2006 12:52 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Ionut Gabriel Burca, 18 ani, fundas central, de la Dunarea Calafat, a semnat pentru cinci ani cu Stiinta.
MesajMesaj postat: Tue Jun 13, 2006 4:14 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Mai multi jucatori de la Antipozi propusi Universitatii de catre impresarul Dan Stalinescu:

Glenn Moss, portar, a fost deja prezentat intr-un mesaj anterior.

Joshua Rose (16.12.1981), 1,78 m/ 76 kg, mijlocas stanga, autralian, de la New Zealand Knights. A jucat 12 partide in ultima editie, de 10 ori titular si a marcat...1 gol. (Stanilescu afirma in ESO ca marcheaza mai des ca Baird...).

Joshua Maguire (22.09.1980), 1,75 m/ 75 kg, mijlocas central, australian, de la New Zealand Knights. A jucat 13 partide in ultima editie, de 7 ori titular.

Wayne Heath (28.04.1983), australian, fundas, s-a pregatit cu echipa secunda a lui Blackburn Rovers in ultimul timp. A jucat 3 partide in 2003-04 cu Brisbane Strikers, acolo unde Stalinescu sustine ca l-ar fi tinut pe banca de rezerve pe McKain.

De asemenea, au semnat cu Universitatea trei jucatori de la Interstar Sibiu, de la echipa de juniori implicat in turneul de calificare ce se desfasoara in aceste zile chiar la Craiova.
Acestia sunt:
- Cătălin Ojica, 19 ani, fundaş central
- Bogdan Piko, 19 ani, mijlocaş central
- Vlad Ţăran, 16 ani, atacant
<
MesajMesaj postat: Tue Jun 13, 2006 2:33 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Conform Prosportului, Lucian Sanmartean (fost Gloria Bistrita, actualmente la Panathinaikos) a fost ofertat de Universitatea. Mai jos, articolul.

"Lucian Sânmărtean dorit la Universitatea Craiova

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean este dorit din sezonul 2006/2007 la gruparea Universitatea Craiova, oficialii grupării din Bănie făcându-i acestuia o ofertă în speranţa că l-ar putea înlocui în teren pe managerul-jucător Ovidiu Stângă.

Oficialii craioveni i-au oferit lui Sânmărtean un salariu anual de 120.000 de euro, primele şi bonusurile putând să-i ridice veniturile până la 200.000 de euro pe sezon. Mijlocaşul, care nu a evoluat în nici un meci oficial în sezonul 2005/2006 la Panathinaikos Atena, le-a promis conducătorilor din Bănie că le va da un răspuns până la finalul acestei săptămâni, fiind posibil să accepte totuşi o altă ofertă din străinătate, însă a menţionat că dacă va decide să revină în campionatul României va juca la Craiova.

Lucian Sânmărtean este dorit la Universitatea Craiova pentru a-i lua locul în teren managerului Ovidiu Stângă, care şi-a condus echipa chiar din teren spre revenirea în primul eşalon, în sezonul 2005/2006. Totuşi, patronul grupării din Bănie, Adrian Mititelu, consideră că Stângă trebuie să renunţe la a mai ajuta echipa din teren odată cu revenirea în Divizia A şi să se axeze pe activitatea de antrenor.

Potrivit presei din Grecia, unde Sânmărtean a evoluat în ultimele trei sezoane, jucătorul român are o serie de probleme contractuale cu Panathinaikos, grupare la care s-a transferat în iulie 2003, semnând un contract pe trei sezoane. Panathinaikos i-a propus lui Sânmărtean prelungirea cu încă un sezon a acordului, însă salariul de 500.000 de euro pe sezon solicitat de jucătorul român a fost considerat exagerat.

Astfel, după ce iniţial au anunţat despărţirea de fostul jucător al Gloriei Bistriţa, care ar fi putut pleca, astfel, gratis la orice club, oficialii de la Panathinaikos au decis să se prevaleze de o clauză ce le permitea prelungirea unilaterală a acordului pentru a-l împiedica astfel pe Sânmărtean să evolueze la o altă formaţie elenă."