Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| oricum din cate stiam eu perioada de transferuro s-a incheiat asa ca nu stiu cum ar mai putea fi legitimat |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
O varianta destul de putin plauzibila:
Gîlcă în Bănie?
Vlad Roşca
Adrian Mititelu aşteaptă un răspuns în zilele următoare de la fostul internaţional, căruia i-a înaintat ieri o ofertă
"Vom transfera în iarnă 3-4 jucători cu experienţă", a fost promisiunea finanţatorului Ştiinţei făcută după startul slab de sezon al juveţilor. Mititelu nu mai are însă răbdare şi după ce miercuri a discutat cu Florin Şoavă termenii unei posibile reveniri în Bănie, ieri a venit rîndul lui Costel Gîlcă să fie contactat de patronul Universităţii. "Este liber de contract şi ar putea juca imediat. I-am făcut o ofertă, de a evolua la noi pînă în vară, şi aştept un răspuns", a precizat Mititelu.
Gîlcă, jucător ce evoluează pe postul de mijlocaş central, se află în Bucureşti împreună cu familia de cîteva zile şi spune că nu se aştepta la o propunere din partea oltenilor. "M-a surprins plăcut telefonul domnului Mititelu, însă nu am putut să-i dau un răspuns pe loc. Chiar nu mă aşteptam să fiu ofertat din ţară. Însă trebuie să mă gîndesc şi să mă consult şi cu familia. Eu aş înclina să rămîn în Bucureşti, pentru că mai am şi probleme personale de rezolvat, cum la fel de posibil este şi să mă întorc în Spania, unde copiii vor începe şcoala. Zilele acestea mă decid", a precizat mijlocaşul, care a avut discuţii şi cu FC Naţional.
Gîlcă a disputat peste 500 de partide în întreaga sa carieră şi este liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu formaţia de ligă secundă spaniolă Almeria.
11 ani a evoluat Gîlcă în Spania, dintre care 6 în Primera Division
"Simt că mai pot face faţă unui meci întreg şi de aceea vreau să joc. Rămîne de văzut unde"
Costel Gîlcă
"Experienţa lui Gîlcă ne-ar fi de mare ajutor. Sper ca răspunsul său să fie pozitiv"
Ştefan Stoica, antrenor U Craiova
Sursa: Gazeta Sporturilor |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Ar fi excelent sa fim ajutati de Galca pina la vara! Dupa ce a plecat Ovidiu, chiar am avea nevoie de un jucator cu experienta la mijloc! Dar nu prea as crede ca vine...nici Craioveanu nu a venit... |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Un brazilian, care ar avea 26 de ani si s-ar numi Darigo a fost prezent la ultimul antrenament al Universitatii, antrenament la care a participat si Alex Stoica (18 ani), fiul antrenorului Stefan Stoica. |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14631 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 383 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | | Un brazilian, care ar avea 26 de ani si s-ar numi Darigo a fost prezent la ultimul antrenament al Universitatii, antrenament la care a participat si Alex Stoica (18 ani), fiul antrenorului Stefan Stoica. |
Miti nu are bani, nu mai visati la transferuri! Nu-mi amintesc un singur transfer de marca de cand a preluat echipa!! Doar Stanga a fost singurul fotbalist cu pcarte de vizita, luat cu arcanul antrenoratului!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Apr 2005 | | Mesaje | 323 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| john balace wrote: | | Stiinta wrote: | | Un brazilian, care ar avea 26 de ani si s-ar numi Darigo a fost prezent la ultimul antrenament al Universitatii, antrenament la care a participat si Alex Stoica (18 ani), fiul antrenorului Stefan Stoica. |
Miti nu are bani, nu mai visati la transferuri! Nu-mi amintesc un singur transfer de marca de cand a preluat echipa!! Doar Stanga a fost singurul fotbalist cu pcarte de vizita, luat cu arcanul antrenoratului!
 |
aporpo de previzunile tele, facute inainte de inceputul campionatului (niciun gol dupa nustiu cate etape )punctele facute pana acum..cum le comentezi? am avut pur si simplu noroc kior?!sau care ar fi explicatia?  |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
EDITIE SPECIALA
Minimercato - bun şi nu prea pentru Ştiinţa
Aparut in ziua de Marti 21 Noiembrie 2006
Ca un fel de reparaţie pentru decizia de prelungire a sezonului cu două etape din retur, Dumitru Dragomir a propus stabilirea unei perioade de transferări în săptămâna dintre tur şi retur. “Pentru că mulţi conducători au pregătit banii la puşculiţă, pentru a-şi întări loturile, mai ales la echipele ce se zbat să nu retrogradeze, le-am propus celor din FRF - şi sunt convins că vor aproba - ca, între ultima etapă a turului şi prima a returului, să fie o perioadă de minimercato, în care oamenii să-şi întărească echipele”, a declarat Dragomir.
Deşi finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, s-a arătat interesat de o asemenea posibilitate, a adăugat că sunt şanse mici să se înfăptuiască în acest minimercato ceva: “S-ar putea să fie bine şi pentru Universitatea dacă va exista o astfel de perioadă, dar timpul e destul de scurt şi ne încurcă la negocieri. Cluburile de la care vrem să transferăm ar putea cere mai mulţi bani decât preţul normal, crezând că suntem disperaţi să luăm acei jucători.” (C. S.) |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
GAZETA DE SUD
Universitatea a ochit patru jucatori care activeaza in campionatul cipriot
Gata cu cangurii, vin africanii!
Alexandru VIRTOSU
Rezultatul „excursiei“ lui Gheorghita Geolgau si Aurica Beldeanu in Cipru a fost bun, trimisii Stiintei gasind trei fotbalisti din Africa si un portughez, care s-ar potrivi cu stilul de joc impus de Fane Stoica.
Simtind ca lotul actual al Stiintei este destul de „subtire“ pentru idealurile patronului Adrian Mititelu, Fane Stoica a venit cu mai multe propuneri, de jucatori nu foarte costisitori, dar foarte talentati. Este vorba despre Azubuike Cosmas Sunday Jr. Oliseh, fratele fostului international nigerian Sunday Oliseh, Julius Woobay si Noel Kasake, cei trei activând in Cipru. In „vizorul“ Universitatii se mai afla si portughezul Joao Paiva, de la Apollon Limassol, un vârf comparat de Ioan Andone cu Gigel Bucur.
Azubuike prezinta cel mai bun CV
Cel mai experimentat jucator este Azubuike Cosmas Sunday Jr. Oliseh, care momentan evolueaza la AEK Larnaca pe postul de mijlocas defensiv, are 28 de ani si si-a inceput cariera la Julius Berger - Nigeria (1995). Azubuike a parasit tara natala la 16 ani, o data cu Celestine Babayaro si James Obiorah, semnând un contract cu belgienii de la Anderlecht Bruxelles, grupare pentru care a evoluat trei ani (1995 - 1998), fiind folosit in 17 meciuri si inscriind un singur gol. A fost cedat la Royal Antwerp, unde, timp de un sezon (1998 - 1999), a jucat in liga a doua din Belgia. A fost in „trecere“ pe la FC Utrecht - Olanda (1999 - 2000), Jokerit - Finlanda (2001) si RBC Roosendaal - Olanda (2002 - 2005), inainte sa semneze cu AEK Larnaca. Azubuike a jucat pentru nationala Nigeriei la Jocurile Olimpice de la Sydney din anul 2000.
„Oliseh este rau ca frate-sau, Sunday. Are un talent si o determinare iesite din comun“, a spus antrenorul Omoniei Nicosia, Ioan Andone, considerând ca Universitatea nu ar avea nimic de pierdut daca l-ar transfera.
Julius Woobay este un vârf talentat
Cum atacul Universitatii nu a stralucit in acest tur de campionat, „spionii“ olteni au cautat un vârf de viteza, cu simtul portii deosebit de dezvoltat. Atât Geolgau, cât si „Vulpea“ au fost placut impresionati de Julius Woobay, care are 22 de ani si este international din Sierra Leone. Woobay a fost laudat si de Ioan Andone, care a afirmat ca este unul dintre cei mai talentati atacanti din campionatul cipriot, el evoluând pentru NEA Salamina, echipa care l-a imprumutat in prima jumatate a acestui an la Vittoria Guimaraes. „Woobay este incântator! Este un atacant care poate evolua si la mijloc. Toti de aici il considera unul dintre cei mai talentati tineri veniti in campionatul cipriot“, a spus Andone.
Kasake si Paiva sunt ceva mai „stersi“
Cee de-a treia „tinta“ a Universitatii este Noel Kasake (foto), un mijlocas ofensiv de 26 de ani, originar din Africa de Sud. Din pacate, despre acest jucator nu se cunosc prea multe amanunte, in afara faptului ca a jucat in campionatul Albaniei si a fost in probe la echipa indiana Calcutta, iar in prezent evolueaza la EN Paralimni, dar „Falcosul“ il considera „un mijlocaj bun“.
Nici despre Joao Paiva, de la Apollon Limassol, care are 23 de ani, nu se stie decât ca a mai jucat la Maritimo Funchal, in Portugalia, dar este un vârf comparat, de Ioan Andone, cu Gigel Bucur.
Fostul antrenor al lui Dinamo considera ca africanii Azubuike, Woobay si Kasake merita sa faca pasul la Universitatea, pentru ca au destule calitati. „Cei trei ar fi foarte interesanti pentru campionatul românesc. Stiu ca Universitatea a demarat deja negocierile pentru ei si sunt convins ca il vor ajuta cu siguranta pe prietenul meu, Fane Stoica“, a spus Ioan Andone.
Ando l-a laudat pe Fane Stoica
Ioan Andone a vorbit foarte frumos despre gruparea alb-albastra si despre Fane Stoica, afirmând ca rezultatele Stiintei, de când a fost preluata de „Mourinho“, nu il surprind cu nimic, pentru ca fostul sau secund este un bun tactician. „Falcosul“ este convins ca prietenul sau va continua sa aiba rezultate bune cu Universitatea, pentru ca este un tip muncitor si ambitios. „Am urmarit parcursul sau ca antrenor si i-am tinut pumnii la debut. Imi amintesc ce fericit era când a aflat ca-l doreste Craiova. A luat 16 puncte cu Universitatea in sapte etape, e antrenor Fane asta! Ma bucur enorm ca i-a iesit si ii urez mult succes in continuare, de aici, din Cipru. La cât este de ambitios, nu avea cum sa nu reuseasca. Nu ma surprind rezultatele Universitatii“, a completat Andone. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Enache aduce trei fotbalisti
Managerul general al divizionarei C FC Ghimbav, Paul Enache, a propus Stiintei trei fotbalisti aflati în proprietatea sa. Atacantii Andrei Vasilescu si Florin Rauta, ambii de 20 de ani, si mijlocasul Leonard Pavel (19 ani) vor sosi astazi sau mâine la Craiova, unde vor fi testati de Stefan Stoica. Paul Enache este bun prieten cu Adrian Mititelu.
Sursa: Prosport |
|
|
|
|
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Apr 2005 | | Mesaje | 323 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
iar copii  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nici nu s-a incheiat bine sezonul si deja sunt vehiculate numele unor jucatori care vor poposi la Universitatea.
Unul dintre acestea este fosta noastra cunostinta Njock. Camerunezul este mai mult rezerva la Brest (Franta 2). Alte piste: zimbabweanul de 26 de ani Kasake si portughezul Pavia (23 de ani). Ambii joaca la echipe cipriote. |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ştiinţa îl vrea pe Bâlbă
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Marti 12 Decembrie 2006
• Oferta clubului oltean este inferioară pretenţiilor Iaşiului, care solicită un milion de euro pentru atacant
4 goluri a marcat Bâlbă în acest campionat.
Universitatea Craiova a demarat deja campania de transferuri, înaintând o ofertă clubului Poli Iaşi pentru Ionuţ Bâlbă. Ştiinţa le-a propus moldovenilor 500.000 de dolari şi 25 la sută dintr-un ulterior transfer, însă deocamdată negocierile sunt în impas, pretenţiile conducătorilor din Copou apropiindu-se de un milion de euro. Aceeaşi sumă a fost solicitată de ieşeni şi Rapidului în vară, când giuleştenii au oferit o jumătate de milion de dolari pentru vârful care a împlinit recent 25 de ani. “Am primit oferte pentru Bâlbă în această perioadă, de la Cluj şi de la Craiova, dar, pentru 500.000 de euro sau 400.000, nu-i dăm drumul. Bâlbă valorează dublu”, a declarat, ieri, preşedintele lui Poli Iaşi, Sorin Boca. Echipa din Bănie pare să fi rămas singură în cursa pentru achiziţionarea atacantului ieşean, clujenii orientându-se spre un alt vârf al unei formaţii din Moldova, Viorel Frunză, de la FC Vaslui. Bâlbă a marcat patru goluri în acest campionat, două dintre ele din lovituri de pedeapsă, unul împotriva Universităţii. El a lipsit de pe teren în ultima lună şi jumătate, fiind accidentat.
Sursa: Editie Speciala |
|
|
|
|
 | |
|