.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Arhiva » Transferuri 2006-2007: cine vine Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 19, 2008 9:51 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Mon Dec 18, 2006 4:35 pm
Raspunde cu citat
sf
Suporter
Suporter

435 Lei grei
Items

Aderat18 Dec 2006
Mesaje16
Locatiespain

craioveanu este moderator sportiv la SEXTA, canal spaniol unde este foarte bine cotat
MesajMesaj postat: Mon Dec 18, 2006 4:38 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134485 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5195

sf wrote:
craioveanu este moderator sportiv la SEXTA, canal spaniol unde este foarte bine cotat

Ne-am luat de mult gandul ca Gica ar veni la Craiova pentru a mai juca fotbal...ce s-a lansat asta-vara a fost praf marca Mititelu.
MesajMesaj postat: Mon Dec 18, 2006 8:46 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

mititelu sunt convins ca si-a dorit sa-l aduca pe craioveanu, chiar am participat atunci la o discutie pe chatul de la prosport, iar gica a zis ca se decide dupa campionatul mondial. era destul de clar ca nu o sa vina, el are o familie in spania.
MesajMesaj postat: Mon Dec 18, 2006 8:48 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

sunt chiar curios daca si andone l-a dorit pe woobay, sau a fost doar o afirmatie de dragul priteniei cu fane stoica MrGreen
sa nu-mi ziceti ca woobay rimeaza cu ebay, macar pana nu-l vedem in amicale Smile
MesajMesaj postat: Mon Dec 18, 2006 9:54 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134485 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5195

Este interesant ca l-am gasit pe Woobay in lotul nationalei lor pentru un meci cu Benin trecut la fundasi.
Din cate stiu Sierra Leone nu este o echipa africana de valoare deosebita, in preliminariile mondiale a fost scoasa din cursa de Congo.
Sa asteptam ce-i poate pielea, sa speram ca nu a dat Mititelu o gramada de bani pentru prea putin...Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Mon Dec 18, 2006 10:57 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Stiinta wrote:
Este interesant ca l-am gasit pe Woobay in lotul nationalei lor pentru un meci cu Benin trecut la fundasi.
Din cate stiu Sierra Leone nu este o echipa africana de valoare deosebita, in preliminariile mondiale a fost scoasa din cursa de Congo.
Sa asteptam ce-i poate pielea, sa speram ca nu a dat Mititelu o gramada de bani pentru prea putin...Rolling Eyes

Chiar a dat o gramada de bani pe el!! Ar trebui sa ma puna pe mine sa negociez, m-as pricepe sa iau jucatori pe bani putini...anyway, vedem noi cum o fi...
MesajMesaj postat: Tue Dec 19, 2006 1:17 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22398 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1085
LocatieKöln

sunt surprins ca mititelu fu dispus sa-si deschida portofelu atit de mult...
sper ca e informat bine, altfel nu se explica transferul! ii doresc noroc! Very Happy
MesajMesaj postat: Tue Dec 19, 2006 3:59 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

«WOOBAY ERA CEL MAI BUN JUCĂTOR DIN CIPRU»
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Marti 19 Decembrie 2006
• Bolohan spune că leonezul transferat în Bănie are multe calităţi şi este o alegere inspirată pentru Universitatea

Reporter: Mugur, Universitatea a cumpărat un coechipier de-ai tăi, Woobay. Ce ne poţi spune despre el?
Mugur Bolohan: Nu ştiam că deja s-a rezolvat transferul. Dacă e aşa, Universitatea a cumpărat cel mai bun jucător care evoluează în Cipru. Era vedetă la Salamina şi voiau să-l ia toate echipele mari din Cipru, chiar şi câteva din Grecia. E jucător adevărat. E bine şi pentru cariera lui că va evolua la Universitatea.
Concret, ce calităţi are? Cunoşti cele două campionate, poate fi vedetă şi în România?
Dacă Fane Stoica l-a dorit aşa de mult, înseamnă că este ce îi trebuie, mai ales că am auzit că îşi propune deja să se bată pentru Cupa UEFA. Woobay are tot ce-i trebuie, viteză, dribling, forţă, şi în plus este şi foarte tânăr, doar 22 de ani. Ce mai, e jucător adevărat şi Universitatea a făcut o achiziţie tare. Eu cred că se poate impune ca fotbalist de valoare şi în România.
Te-a întrebat ceva despre Craiova? Ce l-ai sfătuit?
Woobay este un jucător serios, un băiat cuminte şi cred că se va adapta la Craiova, unde s-a format o echipă tânără. Poate aveţi reticenţe, el fiind din Sierra Leone, dar să ştiţi că este un tip deştept. I-am spus că oraşul Craiova este unul plăcut şi interesant, că va avea ocazia să joace în faţa a 40.000 de spectatori şi a fost plăcut impresionat. L-am sfătuit să rămână la fel de conştiincios.
Evoluţia ta a fost apreciată la Craiova, chiar dacă veneai din Bucureşti şi ai evoluat doar un retur în Bănie. Tu cu ce amintiri ai rămas?
Eu sunt moldovean şi aproape toată cariera mea am jucat la echipe din Bucureşti, dar cele şase luni petrecute la Craiova îmi vor rămâne toată viaţa aproape de suflet. Chiar aseară vorbeam cu părinţii mei şi rememoram cât de bine m-am simţit printre olteni. Am fost reticent când am venit, dar m-am simţit extraordinar, mi-am făcut mulţi prieteni şi am avut şi rezultate, terminând, atunci, sezonul pe locul patru.

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Tue Dec 19, 2006 7:20 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

sa vedem acum cand ii vine si cartea verde MrGreen
MesajMesaj postat: Tue Dec 19, 2006 9:33 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134485 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5195

flipper wrote:

Tinand cont ca nu jucam de Craciun, nu-i graba... MrGreen
MesajMesaj postat: Wed Dec 20, 2006 12:02 am
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

Stiinta wrote:
flipper wrote:

Tinand cont ca nu jucam de Craciun, nu-i graba... MrGreen

si de Pasti va fi probabil o mini-pauza competitionala, dar sper sa se rezolve pana atunci MrGreen
MesajMesaj postat: Wed Dec 20, 2006 5:33 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134485 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5195

Universitatea Craiova, recte Adrian Mititelu a inaintat o oferta de 500 000 $ si 25% dintr-un eventual transfer pentru atacantul iesean Ionut Balba (25 de ani). Conducerea ieseana, prin presedintele Boca a anuntat ca jucatorul valoreaza mai mult si s-a aratat deranjata de amenintarea mititeliana conform careia oferta Stiintei mai este valabila doar o saptamana.
In caz de esec, este posibila revenirea lui Jeremie Njock, in prezent la Brest (Liga a doua franceza).

Last edited by Stiinta on Wed Dec 20, 2006 8:28 pm
MesajMesaj postat: Wed Dec 20, 2006 8:27 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

am inteles ca cei de la iasi ar fi cerut 750 000, o suma enorma daca ne gandim ca dinamo ar plati pt vranjkovici 250 000 sau clujul a dat 350 000 pt vasluianul frunza.