.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Arhiva » Transferuri 2006-2007: cine vine Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:56 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Transferuri 2006-2007: cine vine
MesajMesaj postat: Wed May 24, 2006 4:51 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vrsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKln

Armel Disney a semnat cu Universitatea Craiova

Primul jucător din lotul pandurilor care a semnat deja cu o altă echipă pentru sezonul viitor este congolezul Armel Disney. Atacantul pandurilor a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil patru ani de zile.

Impresarul jucătorului, Benone Lazăr, a foct cel care a bătut palma cu patronul oltenilor, Adrian Mititelu, Disney urmînd să primească la Craiova un contract de 40 000 de euro pe sezon. Deşi afirmase de nenumărate ori că nu şi-ar dori să joace pentru Universitatea, Disney a fost nevoit să accepte oferta destul de tentatnă faţă de ceea ce are la Pandurii şi forţat şi de situaţia în care se află acum echipa gorjeană. Conform înţelegerii semnate ieri, Disney va pleca la noua echipă după ce se va încheia actualul sezon, el urmînd să joace la Pandurii şi în ultimele două etape.

De teama apropiatei retrogradări este posibil ca şi alţi jucători de la Pandurii să accepte ofertele venite dinspre alte divizionare A, cel mai curtat fiind în momentul de faţă Iulian Ştefan care a primit şi el o ofertă de la Universitatea Craiova. Preşedintele Marin Condescu a precizat recent că doar Keca, Sava şi Buta se află la final de contract însă este posibil ca şi Scarlatache să plece în cazul în care echipa va retrograda, acesta fiind împrumutat de la Dinamo doar pentru un an.

Atacantul Armel Disney este în acest moment golgeterul pandurilor în divizia A. Cu cinci reuşite în acest sezon, Disney se află pe locul opt în clasamentul golgeterilor primului eşalon unde Mazilu conduce detaşat cu 22 de goluri. La Pandurii el este urmat pe lista marcatorilor de Vintilescu şi Iulian Ştefan cu cîte trei goluri şi Bogoi cu două reuşite.

Atacantul congolez Armel Disney Mamouna evoluează de un an la Pandurii unde a venit, sub formă de împrumut pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă un an. Acesta a evoluat înainte de a veni la Tîrgu Jiu la fosta divizionară B Internaţional Piteşti fiind şi acum jucătorul finanţatorului acestei echipe Benone Lazăr.
Monalisa POPESCU

Sursa PROSPORT 24.5.2006

Last edited by gac200076 on Thu May 25, 2006 3:46 pm
MesajMesaj postat: Wed May 24, 2006 10:31 pm
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vrsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

disney?? Smile pai astea sunt numele mari pe care ni le promite mititelu? a inscris 5 goluri pt pandurii , vine de la o divizionara b iar mititelul vrea ca sa prinda podiumul cu el in div a. interesant . sa vedem care or sa fie urmatorii jucatori de valoare adusi . poate duffy duck, pluto , balanel si miaunel. MrGreen cine stie? poate in loc de o echipa de podiumul div a si de cupele europene , se va face la craiova un disneyland. am intra si noi cumva in europa . om trai si om vedea. dar sper sa nu ne facem de ras si sa picam iara in b ca atunci o sa inceapa sa imi placa chiar si baseball-ul, care cica zic americanii ca ii superinteresant si incitant. MrGreen
MesajMesaj postat: Thu May 25, 2006 2:01 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKln

eu zic sa nu-l luam asa de tare pe Disney! Poate ca e ceva de capul lui...nu uita ca el a dat 5 goluri in A in timp ce cel mai bun goalgetter al nostru a dat tot 5 in b... Rolling Eyes

Eu am "incredere" in achizitii! Wink or stii ei pe cine aduc la echipa Cool
MesajMesaj postat: Thu May 25, 2006 5:24 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Un alt nume vehiculat de presa: Frasineanu.

"Se întoarce Frăsineanu?
Adrian Florea

După ce a luat pulsul "pandurilor" Disney Armel, la al cărui transfer a şi renunţat între timp, şi Iulian Ştefan, conducerea Ştiinţei a negociat ieri după-amiază cu Cornel Frăsineanu. Prezent la Caracal pentru a viziona meciul dintre formaţia locală şi Petrolul Ploieşti, contînd pentru etapa a 28-a a Seriei B2, Adrian Mititelu s-a întîlnit cu "Frasi", pe care l-a întrebat dacă nu e tentat să se întoarcă în Bănie.
Cel care a evoluat la Universitatea timp de 6 sezoane, '94-'95, '96-'2000 şi 2001-2002, n-a zis nici da, nici nu, tratativele urmînd a continua şi astăzi. "Ţin foarte mult la Cornel, deşi acum văd că e îmbrăcat în şort alb-roşu, şi mi l-aş dori la Craiova. Dacă vom ajunge la un acord, pot spune că pe flancul stîng vom fi acoperiţi", a mărturisit finanţatorul alb-albaştrilor. Frăsineanu a terminat angajamentul cu turcii de la Bursaspor şi, chiar dacă a promovat cu echipa turcă în prima ligă, nu respinge ideea revenirii în Divizia A. Totul depinde de salariul care i se va propune şi de durata contractului, el dorind o înţelegere pe minimum trei ani. "

Sursa: Gazeta Sporturilor
MesajMesaj postat: Thu May 25, 2006 11:07 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Stiinta wrote:
Un alt nume vehiculat de presa: Frasineanu.

"Se întoarce Frăsineanu?
Adrian Florea

După ce a luat pulsul "pandurilor" Disney Armel, la al cărui transfer a şi renunţat între timp, şi Iulian Ştefan, conducerea Ştiinţei a negociat ieri după-amiază cu Cornel Frăsineanu. Prezent la Caracal pentru a viziona meciul dintre formaţia locală şi Petrolul Ploieşti, contînd pentru etapa a 28-a a Seriei B2, Adrian Mititelu s-a întîlnit cu "Frasi", pe care l-a întrebat dacă nu e tentat să se întoarcă în Bănie.
Cel care a evoluat la Universitatea timp de 6 sezoane, '94-'95, '96-'2000 şi 2001-2002, n-a zis nici da, nici nu, tratativele urmînd a continua şi astăzi. "Ţin foarte mult la Cornel, deşi acum văd că e îmbrăcat în şort alb-roşu, şi mi l-aş dori la Craiova. Dacă vom ajunge la un acord, pot spune că pe flancul stîng vom fi acoperiţi", a mărturisit finanţatorul alb-albaştrilor. Frăsineanu a terminat angajamentul cu turcii de la Bursaspor şi, chiar dacă a promovat cu echipa turcă în prima ligă, nu respinge ideea revenirii în Divizia A. Totul depinde de salariul care i se va propune şi de durata contractului, el dorind o înţelegere pe minimum trei ani. "

Sursa: Gazeta Sporturilor

Sa-si dea sortul ala alb-rosu jos cat mai repede!! happy
MesajMesaj postat: Fri May 26, 2006 3:09 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Din aceeasi GSP se pare ca Frasineanu nu vine, suparandu-l pe Mititelu prin "fitele" facute...
Chiar si transferul lui Disney ar fi cazut...Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Fri May 26, 2006 4:31 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Stiinta wrote:
Din aceeasi GSP se pare ca Frasineanu nu vine, suparandu-l pe Mititelu prin "fitele" facute...
Chiar si transferul lui Disney ar fi cazut...Rolling Eyes

Sad

Sa-si puna sortu' la loc!!
MesajMesaj postat: Fri May 26, 2006 4:54 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

S-ar intelege ca jucatorii care vin la noi sa vina fara sort...Rolling Eyes
Ce facem cu cei care-i avem deja? MrGreen
MesajMesaj postat: Fri May 26, 2006 10:51 am
Raspunde cu citat
www.eurobet.as.ro
Suporter
Suporter

112 Lei grei
Items

Aderat26 May 2006
Mesaje3

Nu stiu daca trebuie sa ne orientam spre jucatori care au retrogradat sau spre "dinozauri" care sunt aruncati din divizia a doua a Turciei. Am auzit si de ... cumpararea de jucatori de la Sportu'

am vazut cu totii Sportul si ne place, dar ma indoiesc ca jucatorii lui Siman sunt accesibili. Eu cred ca alta ar trebui sa fie strategia.
Anume... o colaborare cu Scoala de Fotbal "Gica Popescu" benefica pentru ambele parti...in care foarte important (nu stiu daca ar fi posibil) ar fi sa se stipuleze ca Universitatea sa aiba dreptul sa/si aleaga jucatorii, in fata echipelor bucurestene. Si numai dacaUniv nu doreste un jucator acesta sa poata avea alta destinatie. Bineinteles cintra unei taxe si a dreptului exclusiv al Academiei formatoare de a/l vinde (numai in strainatate) cu procent important din incasari
In al doilea rand... scouteri trimisi la CE Under 21, Under 17, Under 19 si aducera unor jucatori ... in special sarbi, portugheyi (caci probabil sunt mai ieftini). Deasemenea sondarea fotbalului juvenil din Africa sau America Latina de unde ...la fel cred... se poate lua un golgheter de calitate pe o suma modica
Chiar si golgheterul diviziei C din Argentina sau Brazilia (daca are pana in 22/23 de ani) cred ca ar putea da randament la Craiova...si nici nu cred ca ar fi prea scump
MesajMesaj postat: Fri May 26, 2006 11:12 am
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vrsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

cred si eu ca e putin probabil sa achizitionam jucatori de la sportul studentesc.
cat despre o colaborare cu gica popescu, nu stiu ce sa zic, el probaibil vrea jucatorii in copropritate si impresiariati de firma fratilor becali, ceea ce ma indoiesc ca este pe placul lui mititelu sau in interesul echipei.
pt mititelu astfel de jucatori reprezinta un risc, mai ales dupa declaratiile razboinice la adresa celor din bucuresti. ce s-ar intampla daca un astfel de jucator ar fi luat de dinamo care i-ar plati clauza de rezeliere. pana sa apuce mititelu sa explice situatia deja i-ar sari toata lumea in cap.
am auzit ca este un jucator(singurul din actualul lot) la Universitatea care este impresariat de fratii becali. din aceasta cauza desi e foarte talentat mititelu nu vrea sa joace la prima echipa, iar tatal jucatorului refuza sa rupa contractul cu firma fratilor becali.
pe termen lung solutia este un centru puternic de copii si junori, numai ca asta depinde in mare masura de consiliul local
MesajMesaj postat: Fri May 26, 2006 12:13 pm
Raspunde cu citat
www.eurobet.as.ro
Suporter
Suporter

112 Lei grei
Items

Aderat26 May 2006
Mesaje3

mah... da..e vorba de gaingioveanu... stiu situatia
Ideea mea era alta.... o intelegere fara clauze de reziliere... cu vanzarea jucatorilor numai peste hotare
Si bineinteles...jucatorii sa fie in coproprietate.... chiar GP-ul sa aiba 60 la suta... mi s-ar parea corect, atata timp cat Universitatea ar plati doar contractele si o taxa modica de achizitionare a celor... eventual ... 40 %
Stiinta fara Frasineanu si Disney!
MesajMesaj postat: Fri May 26, 2006 3:49 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKln

Mititelu: „Frăsineanu, un figurant”
Adrian Florea

Venirea lui Cornel Frăsineanu în Bănie părea iminentă în urma discuţiilor pe care acesta le-a avut cu boss-ul Universităţii, Adrian Mititelu. Situaţia s-a schimbat radical ieri, după o nouă rundă de negocieri între cele două părţi. Mititelu spune că a fost deranjat de atitudinea fotbalistului.

"N-am văzut în viaţa mea un jucător atît de plin de ifose şi de figuri. Vorbea de parcă ar fi jucat la Real Madrid, şi nu la o echipă obscură, din liga a doua turcească, al cărei nume nici nu îl ştiu", a tunat Mititelu, care spune că jucătorul de 29 de ani nu va mai călca niciodată la Universitatea. "Nu mai are ce căuta în Bănie. Noi avem nevoie de caractere aici. La meciul de la Caracal, în loc să stea de vorbă cu oltenii lui, Frăsineanu vorbea cu Neţoiu. Să rămînă cu Neţoiu!", a răbufnit finanţatorul craiovenilor.

Ultima echipă la care a activat Frăsineanu este Bursaspor, cu care acesta a reuşit promovarea în prima ligă în acest sezon,. El şi-a încheiat angajamentul cu turcii.

Transferul lui Disney a picat

Neînţelegerea dintre impresarul lui Armel Disney, Benone Lazăr, şi patronul Adrian Mititelu a făcut ca transferul congolezului în Bănie să pice. "Mititelu mi-a zis că îi dă jucătorului 40.000 de euro în primul an şi o mărire de 10.000 de euro după fiecare sezon. Numai că, în contract, euro s-au transformat în dolari", a spus Lazăr. "Eu nu am auzit în viaţa mea de acest Lazăr. Să nu credeţi în astfel de oameni care spun că sînt în fotbal, dar nu se văd nicăieri", a replicat MItitelu. (Constantin Radu - Craiova)
Sursa GSP
26 mai 2006