Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Transferuri 2007-2008: Plecari |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5182 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| S-a renuntat la Lucian Parvu. |
|
|
|
|
 | Re: Transferuri 2007-2008: Plecari |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14583 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 382 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | | S-a renuntat la Lucian Parvu. |
In schimb i-au luat pe stoianof si Cl. Tudor...Nu-i vad mai buni decat "Catzelu", Mititelu se da in barci...CFR Cluj face in schimb transferuri traznet, cu bani mai putin --> management defectuos la noi!
 |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Clubul a dat o dezmintire privind renuntarea la Parvu, precizandu-se ca acesta mai are di ani de contract cu Stiinta.
S-au considerat intoxicari ale presei (afirmatie facuta in ESO) si interesul pentru Lutu sau Todoran ca si pentru amicale cu Lazio sau AS Roma. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23725 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1306 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ce tot faceti comparatii cu alte cluburi?? Aia au bani pt transferuri si in plus se intaresc pt Cupa Uefa. Avem si noi un lot bun si cred ca la anul alta va fi fata echipei. Trebuie sa avem rabdare fiindca echipa va creste!!  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Irinel Gaman, Piko si Firtulescu su fost imprumutati pana in vara lui 2008 la FC Caracal. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| sper sa acumuleze cit mai multe meciuri si sa ne poata fi de folos cind se intorc. macar sa-i vindem bine daca nu pot apuca echipa mare! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Si totusi, L. Parvu se pare ca va pleca la Gloria Bistrita, noul antrenor, Stanga anuntand ca nu intra in vederile sale pentru acest tur de campionat. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23725 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Pai stai asa....nu intra in vederile antrenorului...dar macar tine-l pe banca k nu se stie knd ai nevie de el. Daca altii mai buni nu poti aduce, macar tine-i pe astia care sunt in momentul actual. Eu nu mai inteleg nimic....si oricum f multi bani nu cred sa ia pe el.....mai bine l-ar tine aici!!!!! |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| a picat transferul lui pirvu la bistrita! pirvu se intoarce si va ramine la craiova! sursa prosport 30.08.2007 |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23725 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Las` k e bine k a ramas.....avem nevoie de toti jucatorii...dk nu aduce nimic, sa-i tina pe cei actuali!! |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14583 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | | Las` k e bine k a ramas.....avem nevoie de toti jucatorii...dk nu aduce nimic, sa-i tina pe cei actuali!! |
Ba l-a dat, ca Miti fac elichidarea de toamna..  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23725 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Stiu ca l-a dat.....am postat si eu informatia in topicul "lucian parvu"!!!
Nu e bine ce face...dupa ce ca nu aduce nimic....de fapt nu a adus...k s-a incheiat sezonul treansferurilor.....el mai si da din jucatori......o sa-l vedeti cu cat de bine va juca la bistrita si mai ales impotriva noastra......si am mai dat eu si alte exemple de fotbalisti care au plecat de la craiova....si cand au jucat impotriva noastra nu stiau cum sa faca sa dea un gol!!!
Am ajuns de rasul lumiiiiiiiiiiiii!!! |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14583 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | Stiu ca l-a dat.....am postat si eu informatia in topicul "lucian parvu"!!!
Nu e bine ce face...dupa ce ca nu aduce nimic....de fapt nu a adus...k s-a incheiat sezonul treansferurilor.....el mai si da din jucatori......o sa-l vedeti cu cat de bine va juca la bistrita si mai ales impotriva noastra......si am mai dat eu si alte exemple de fotbalisti care au plecat de la craiova....si cand au jucat impotriva noastra nu stiau cum sa faca sa dea un gol!!!
Am ajuns de rasul lumiiiiiiiiiiiii!!! |
Situatia lotului dar mai ales a conducerii tehnice e tragica!!
Uitatindu-te la clasament, nu trebuie sa ai un IQ de 140 ca sa realizezi cat de important e sa ai un antrenor bun si o conducere profesionista, nu neaparat bugetele cele mai grase. Urziceniul, Vasluiul si chiar Pandurii demonstreaza ca fotbalul se face nu numai cu bani, dar si cu mult cap.
Din pacate, pe partea inteligenta manageriala, sau chiar si naturala, a conducatorilor Stiintei ne plaseaza exact unde meritam, la retrogradare.
Dan Petrescu sau Dorinel ar fi venit cu bratele deschise la Stiinta. Omul dintre ochelari, in nemarginita-i lipsa de neuroni face incercari perdante cu alde Cioroianu, Stoica, Stanga...In acest proces nu numai ca-si bate joc de istoria Stiintei, de suporterii devotati dar si de banii personali investiti. Uite, "Cap-De_Menghina" a facut echipa la Urziceni, cu bani mai putini. Cat e el de antipatic, MM-ul e un gigant in ale fotbalului, comparat cu neandertalienii ce pastoresc soarta echipei noastre!
Suferinta Stiintei coninua, si nu vad o solutie pe termen scurt, vorba accea: sa te feresti de omul rau si de omul prost. Inca ma intreb de care avem parte la ora actuala?
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

| | | | | |