Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
|
mirel28
|
| Suporter |

|
1601 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 Aug 2007 | | Mesaje | 48 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sa vedem in iarna ce mai aduce raj in iarna.Zice ca e dispus sa dea 3 mil. pe un atacant de valoare.
Cu banii asti ar putea rezolva cat de cat situatia craiovei.Jermaine Easter(e super atacant si nu cer englezii decat 1 mil pentru el),Jonatan Mccain(am inteles ca e la final de contract si nu mai vrea la poli) si ar putea sa incerce cu Laurentiu Rosu.Ar putea sa rezolve mare parte din probleme.La capitolul plecari as dori sa-i vad pe Gargalie,Baird,Dilevski,Banica neaparat si ar mai fi vreo 5-6 dar care ar putea juca la echipa a doua.
Oricum sa nu-l dea afara pe Lutu ci sa incerce sa-l revitalizeze,vede bine jocul si din pacate nu avem multi jucatori care sa stie fotbal in echipa.
Ma rog sa nu mai aduca jucatori de pe net.
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
soso
|
| Lider galerie |

Vârsta: 28 |
8487 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2005 | | Mesaje | 291 | | Locatie | chicago, usa |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| mirel28 wrote: | Sa vedem in iarna ce mai aduce raj in iarna.Zice ca e dispus sa dea 3 mil. pe un atacant de valoare.
Cu banii asti ar putea rezolva cat de cat situatia craiovei.Jermaine Easter(e super atacant si nu cer englezii decat 1 mil pentru el),Jonatan Mccain(am inteles ca e la final de contract si nu mai vrea la poli) si ar putea sa incerce cu Laurentiu Rosu.Ar putea sa rezolve mare parte din probleme.La capitolul plecari as dori sa-i vad pe Gargalie,Baird,Dilevski,Banica neaparat si ar mai fi vreo 5-6 dar care ar putea juca la echipa a doua.
Oricum sa nu-l dea afara pe Lutu ci sa incerce sa-l revitalizeze,vede bine jocul si din pacate nu avem multi jucatori care sa stie fotbal in echipa.
Ma rog sa nu mai aduca jucatori de pe net.
 |
s-a schimbat ceva in situatia stiintei vis-a-vis de situatia transferurilor? din cate stiu eu, nu mai avem voie ca sa transferam nimic timp de 1 an. gargalie joaca meci de meci, desi , in ultimul meci, barboianu a jucat binisor. lutu stie fotbal dar e cam trecut. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mititelu a declarat cu ceva timp in urma ca Universitatea va putea face transferuri deoarece ar fi rezolvat deja litigiile cu doi din cei trei jucatori brazilieni in cauza si in curand va fi ok si cu ultimul...
Oficial insa, nu s-a anuntat dinspre forul fotbalistic international ca avem liber la dezlegari.
Situatia este bizara, mai ales tinand cont de cum s-a ajuns la asa ceva si denota o doza de superficialitate (ca sa ma exprim bland) din partea conducerii clubului. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Timp e destul!! Acuma sa vedem cum se vor misca conducatorii nostri!!! Sa avem putina rabdare!! |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| daca-i vinde pe astia cinci, si nu vom putea transfera pe nimeni, atunci ii inlocuim cu jucatori de la primavara??? |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23782 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Asta poate fi o problema serioasa.....dar vedeti k nu se vorbeste nimic despre asta.
Ne tine asa in aer....nu se spune nimic cncret despre situatia actuala!
Un alt motiv sa spunem kt de neprofesionisti sunt cei din conducere!  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Tocmai uitasem cum il cheama pe italianul pe care Napoli a intentionat sa-l aduca la Craiova in iarna lui 2003...Prunecchi...Mi-am reamintit de el deoarece este se pare din nou dorit de Napoli si tot la Craiova...alaturi de un alt italian, Magliocco (29 de ani), ambii jucatori renumiti prin diviziile C2 si C1 din peninsula.
Sa nu uitam ca Italia este campioana mondiala, deci fotbalul italian (inclusiv cel amator) trebuie tratat in consecinta, asa cum face si Mititelu...cand zic in consecinta, includ si portofelul patronului...  |
|
|
|
|
|
alin_cv
|
| Suporter |

|
843 Lei grei
Items |
| Aderat | 26 Jul 2007 | | Mesaje | 36 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ca o sa vina jucatori din serie c1,c2,ca vin de la primavara sau din ce divizie,acest lucru are mai putina importanta.va mai aduceti aminte ca gica craioveanu a venit de la drobeta si in 3 ani a devenit un superfotbalist?sa lasam conducerea sa vedem ce transferuri va face si dupa aceea sa vorbim. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23782 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Eu ii las....numai sa o faca cu cap!!  |
|
|
|
|
|
soso
|
| Lider galerie |

Vârsta: 28 |
8487 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2005 | | Mesaje | 291 | | Locatie | chicago, usa |
|
|
|
 |
 |
 |
|
prunecchi?
dupa nume pare mai repede un mare amator de palinca de bihor. pai ce sa il mai lasam pe mititelu in pace, ca l-am tot lasat. si vedem rezultate. tot jucatori de senzatie aduce, ca sa il citez pe stiinta. atata is de senzationali, ca nu stiu fotbal de loc. si asta chiar ii senzational pentru un jucator de fotbal. . pai daca baietii is asa de buni prin liga a treia, de ce nu ii vad echipe barem din liga II, ca pe acolo mai sunt echipe bunicele si acea liga italiana are cam valoarea ligii I la noi. |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14583 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 382 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| alin_cv wrote: | | ca o sa vina jucatori din serie c1,c2,ca vin de la primavara sau din ce divizie,acest lucru are mai putina importanta.va mai aduceti aminte ca gica craioveanu a venit de la drobeta si in 3 ani a devenit un superfotbalist?sa lasam conducerea sa vedem ce transferuri va face si dupa aceea sa vorbim. |
Adevarat, toti jucatorii cand se lanseaza sunt necunoscti si de obicei vin din ligi inferioare. Numai ca acum vorbim de un "nene" de 29 de ani care a jucat toata viata in ligile 3-4 in Italia. Pararea mea, e ca daca acest zvon e adevarat, o sa ne aducem aminte cu regret de Baird!! Ala macar a jucat cateva minute pentru Nationala under 23 a Australiei, asa atehnic cum e!!
Raj creeaza diversiuni si farse, n-are bani, n-are pricepere. Fara 5-6 jucatori solizi scrie Liga 2 pe noi, la pas!!
CFR transfera din liga 1 portugheza si liga 1 argentiniana (care e foarte puternica). Raj baga mare cu somerii dsi bucatarii in Italia, antrenor si jucatori!! Mare bataie de joc, pacat de nervii nostri!!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14583 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 382 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| soso wrote: | prunecchi?
dupa nume pare mai repede un mare amator de palinca de bihor. pai ce sa il mai lasam pe mititelu in pace, ca l-am tot lasat. si vedem rezultate. tot jucatori de senzatie aduce, ca sa il citez pe stiinta. atata is de senzationali, ca nu stiu fotbal de loc. si asta chiar ii senzational pentru un jucator de fotbal. . pai daca baietii is asa de buni prin liga a treia, de ce nu ii vad echipe barem din liga II, ca pe acolo mai sunt echipe bunicele si acea liga italiana are cam valoarea ligii I la noi. |
Solutie: oile schioape ale lui Jiji ar fi berbeci de prasila la noi!! La fel si cu disponibilizatii de la CFR, ar fi stele la Craiova lui Raj!! Daca Raj nu se misca cu ce arunca Clujul si Jiji, Stiinta va suferi o lovitura dubla, ceilalti prapaditi si candidati la retrogradare vor inregimenta jucatorii si vor fi peste noi!!
Dupa cum merg lucrurileo sa-i regretam pe Baird, Velcovici!! Fiinda avem o gargalie de echipa, cu niste garle de jucatori!! Multumim din inima Rajului!!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
alin_cv
|
| Suporter |

|
843 Lei grei
Items |
| Aderat | 26 Jul 2007 | | Mesaje | 36 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
eu sunt de acord cu voi sa plece mititelu,dar nu vad pe altcineva sa faca treaba la craiova.dupa mine mititelu este singurul care poate sa redreseze echipa.nu mai facetzi comparatii intre craiova si alte echipe amarate din campionatul nostru,pentru ca,craiova este unica.aducetziva aminte unde era echipa acum 2 ani.o echipa se formeaza intr-un ciclu de catziva ani.daca voi credetzi ca daca vor fii dati afara totzi jucatorii si vor venii numai vedete de clasa mondiala,craiova va spulbera tot in campionat si in europa,va inselatzi amarnic.jucatorii actuali au valoare,insa nu au maturitatea si experientza necesara(evolueaza doar de un campionat si jumatate pe prima scena a fotbalului romanesc).tot il criticatzi pe mititelu,insa spunetzimi si mie cand a mai avut craiova salariile jucatorilor platite latimp,terenuri de antrenament,centru de copii si juniori,conditii de cantonament atat pt echipa mare cat si echipa mica,refacerea stadionului,magazin al echipei,etc...,dar mai presus de aceste realizari este faptul ca iubeste echipa si gandeste ca un suporter adevarat.toate acestea sunt doar inceputul,a pus doar temelia pe care se va cladii ulterior aceasta mare echipa.
-v-ar place un conducator ca iancu ,care se chinuie de catziva ani buni sa faca o mare echipa si nu reuseste si care declara sus si tare ca sufletul lui este rapidul?
-la inceputul campionatului,cand echipa mergea prost,totzi faceau referire la pandurii ca ce echipa mare,ce jucatori buni are si ce antrenor iar mititelu ar trebui sa ia niste jucatori de acolo.pe ce loc a terminat pandurii turul de campionat?
-cfr cluj a ales politica de a face performantza imediata,iar dupa aceea o va lua in jos si va ajunge ca fc national
-aceeasi soarta va avea si urziceniul.
-john, cu rebuturile granzilor ai picat in divizia b daca itzi aduci aminte
haidetzi sa vedem ce transferuri se vor realiza concret si sa lasam zvonacii,care nu au alta treaba decat sa agite apele si sa debiteze tot felul de scenarii aberante. |
|
| | |