.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Arhiva » Transferuri 2007-2008: Veniri Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3, 4
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:51 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Sat Dec 22, 2007 11:20 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14721 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje385

soso wrote:
stiinta, de ce ai postat articolul asta din prosport la topicul "veniri"? MrGreen pt ca , din pacate, se pare ca nu mai vine nimeni la echipa. trebuia sa il pui la "glume'. pt ca, din pacate, cam asta a ajuns craiova ( si cu aceasta decizie a tribunalului sportiv , se mai adevereste inca o data acest fapt).
Respect

Daca Raj ar avea cap, dar n-are, ar pune banul si ar aduce un atrenor serios (de la Sorinel Cartu in sus), daca vrea sa scape de la retrogradare. Lotul actual e asa de slab incat numai un antrenor excelent ar putea mentine sperante. In plus trebuie sa avem mare noroc la accidentari si suspendari, nici un jucator de baza accidentat. Numai asa ar fi sanse sa scapam neretrogradati. Dar, cum il stim, omul cu ochlelari "americani" (de plastic), va insista pe Picolo Napoli, care va fi schimbat catre retrogradare cu Ovidiu Stanga. Si uite asa se va inchide ciclul inceput acum 3 ani. Vomfi in Liga 2, dar cu WC-uri si teren de antrenament!!!

Mi-l si imaginez pe Raj mandru de el cand priemea scrisorile de la UEFA privind suspendarea, crezand ca UEFA ii trimite carti postale sasu il felicita pentru noile WC-uri d epe Central! De peste un an a ignorat datoriile clubului catre fosti jucatori, indreptandu-se cu pasi siguri, si repezi catre decizia de astazi.

De multe ori, Raj imi aduce aminte de 'nea Ceasca, la o alta scara, bineinteles: incompetenta maxima, fudulie maxima, rezultate pe masura. Si Ceasca construia canalul, Casa Poporului, combinatele patriei. Intre timp economia era falimentara, iar "boborul" consuma adidasi!!! Raj pune faianta si insamanteaza terenuri de fotbal, dar echipa e ciuca batailor, de o rusineaza echipe de trei lei prin targusoarele patriei (Urziceni, Vaslui, etc). Nu ma mir ca unii inca il admira pe Raj, cand si Ceasca are admiratori si astazi, pentru realizarile marete!! Tocmai aceasta clasa de saraci cu duhul au mentinut si mentin atat in sport cat si-n politica relicvele trecutului!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sat Dec 22, 2007 11:23 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Nu caut sa mediez aceasta diferenta de opinii, dar eu cred ca exista totusi o diferenta intre siamezii monstruosi gigel-dinel si Mititelu.
Craiova fotbalistica era oricum in declin si inainte de sprancenat iar cauzele nu sunt neaparat de bucatarie interna. O data ce fostele structuri s-au consolidat si in plan economic, au inceput sa manevreze banii in fotbal in aceeasi sfera de influenta (steaua-dinamo) la care s-a mai lipit, in masura "relatiilor odioase" avute, si rapid.
Banii care se vehiculeaza in fotbal au provenienta si trasee dubioase (nu exclud de aici vasluiul, urziceniul, cfr cluj si mai ales poli timisoara...).
Craiova, preluata si plimbata de la paunescu catre gigel si dinel, via ilinca, a fost doar o pelerina pentru tot felul de trucaje, majoritatea paralele cu fotbalul adevarat.
Personal, fara sa am simpatii pentru Miti, care se dovedeste un adminstrator la limita penibilului, acesta este o varianta mai inghitibila decat militienii precedenti. Cred ca john a uitat epoca sprancenatului, cu infrangerile in serie in fata lui dinamo si un carusel de rezultate dubioase iar circul din perioada lui dinel sper sa fie limita cea mai de jos la care acest club a coborat vreodata.

Esenta problemei, din pdv-ul meu, este ca nu se intrevad performante cu actuala conducere. Clubul pare condus fara niciun plan coerent de catre personaje care pur si simplu par a nu se pricepe neam la fenomen.
MesajMesaj postat: Sun Dec 23, 2007 1:00 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14721 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje385

Stiinta wrote:
Nu caut sa mediez aceasta diferenta de opinii, dar eu cred ca exista totusi o diferenta intre siamezii monstruosi gigel-dinel si Mititelu.
Craiova fotbalistica era oricum in declin si inainte de sprancenat iar cauzele nu sunt neaparat de bucatarie interna. O data ce fostele structuri s-au consolidat si in plan economic, au inceput sa manevreze banii in fotbal in aceeasi sfera de influenta (steaua-dinamo) la care s-a mai lipit, in masura "relatiilor odioase" avute, si rapid.
Banii care se vehiculeaza in fotbal au provenienta si trasee dubioase (nu exclud de aici vasluiul, urziceniul, cfr cluj si mai ales poli timisoara...).
Craiova, preluata si plimbata de la paunescu catre gigel si dinel, via ilinca, a fost doar o pelerina pentru tot felul de trucaje, majoritatea paralele cu fotbalul adevarat.
Personal, fara sa am simpatii pentru Miti, care se dovedeste un adminstrator la limita penibilului, acesta este o varianta mai inghitibila decat militienii precedenti. Cred ca john a uitat epoca sprancenatului, cu infrangerile in serie in fata lui dinamo si un carusel de rezultate dubioase iar circul din perioada lui dinel sper sa fie limita cea mai de jos la care acest club a coborat vreodata.

Esenta problemei, din pdv-ul meu, este ca nu se intrevad performante cu actuala conducere. Clubul pare condus fara niciun plan coerent de catre personaje care pur si simplu par a nu se pricepe neam la fenomen.

Cate victorii a avut Raj in fata departamentalilor? Slugarnicia catre Jiji ma face sa cred ca am schimbat doar stapanul, de pe vremea sprancenatului.. Chiar mai rau, acum nu ne bat doar deprtamentalii ci si echipe far istorie sau spectatori, gen Urziceni. Eu nu vad a diferenta fundamentala intre sprancenat, "plotoner" si ospatar, tot de rasul lumii suntem si nici unul nu e de preferat...Avem nevoie de profesionalism, acesti mentionati grobieni au avut rezultate finale echivalente.

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sun Dec 23, 2007 6:52 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

john balace wrote:
alin_cv wrote:
de ce zici john ca sub "raj",universitatea a ajuns un nume de batjocura?
-cand a fost echipa mai umilita acum sau cand erea vasala echipelor spurcate din bucuresti
-sau cand a retrogradat si se afla la un pas de desfiintare
te rog sa meditezi si sa i-ti revizuiesti comportamentul fatza de aceasta echipa si fama sa cred ca intradevar esti un fan al acestei echipe.

Mai Aline,

Daca n-ai semna cu numele de Alin, dupa continut si corectitudinea gramaticala as zice ca Raj insusi publica pe acest site!!!

La asa argumente, gen jucatorii au salariile platite, avem toalete la stadion nu are sens sa raspund...Alo!! Suntem in Europa anului 2008!! E normal sa nu te mai usurezi in gradina si sa ai chiar si teren de antrenamanet!!! Jucatul de alba-neagra cu UEFA, ca un bun patron de gogosherie, nu tine!! Cand ai un club de fotbal european, daca te tin curelele, ai avocati, ai contabili, ai notari, etc. Cazul neplatirii jucatorilor respectivi a fost prin ziare de vr-un an!! Ce-mi facea Raj? Ignora, mancand catraveti murati la o cinzeaca de tzuica, crezand ca UEFA paote fi tratata ca la birtul din Bouaveni!!

Stiinta ajuns in ultimii 4-5 ani de rasul lumii, sub conducerea inteleapta a triumviratului netoiu-dinel-Raj. Numai anul asta echipa e implicata in tot felu de scandaluri reale sau inventate, actorul principal fiind Raj!!! Cateva exemple: antrenori schimbati pe banda (de fapt nici unul fiind antrenor), anunturi pompoase si rezultate dezastruoase, razboaiele mititeliene cu primaria, Borcea, etc...Niciodata insa cu Jiji, Raj trezind suspiciuni ca este un mic vasal al ciobanului!
Nu exista echipa in liga 1 la ora actuala care trezeste mau multa ilaritate, zambete sau chiar mila decat Stiinta noastra iubita!!! Nici n-a trecut o saptamana de cand 5 jucatori erau dati afara. Am scris la vremea respectiva ca totul e o abureala, Raj nu mai pacaleste pe nimeni, poate pe unul singur, pe acest forum.

Iar unii inca aduc osanale inteleptului conducator!! Cum scriam, rau intentionat, sau slab de minte, oricare or fi explicatiile, rezultatele sunt aceleasi, Stiinta nu va face niciodata performanta cu un asa patron. Omul, Raj, chiar daca ar fii bine intentionat, n-are anvergura financiara, intelectuala si de afaceri ca sa conduca un club european.

Respect Lion Respect

john,
punct ochit, punct lovit!
Respect
MesajMesaj postat: Sun Dec 23, 2007 1:13 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

problema e ca noi acum ar trebui sa fim multumiti ca-l avem pe miti, asa cum e el... Rolling Eyes
fara el n-aveam echipa in a! asta e clar! poate ca clubul nici n-ar mai fi existat... Rolling Eyes
tipul a venit, a "salvat" echipa, dar era neaparat nevoie sa organizeze o structura de administratie profesionala! adica: antrenor, manager, director sportiv de calitate! asa se implica el si vedeti ce iese...
ar trebui sa-si puna interdictie sa se amestece si sa puna pe cineva de incredere cu scaun la cap la carma!
MesajMesaj postat: Sun Dec 23, 2007 8:26 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14721 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje385

gac200076 wrote:
problema e ca noi acum ar trebui sa fim multumiti ca-l avem pe miti, asa cum e el... Rolling Eyes
fara el n-aveam echipa in a! asta e clar! poate ca clubul nici n-ar mai fi existat... Rolling Eyes
tipul a venit, a "salvat" echipa, dar era neaparat nevoie sa organizeze o structura de administratie profesionala! adica: antrenor, manager, director sportiv de calitate! asa se implica el si vedeti ce iese...
ar trebui sa-si puna interdictie sa se amestece si sa puna pe cineva de incredere cu scaun la cap la carma!

Nu sunt de acord cu rolul unic si mesianic al lui Raj...Daca echipe ca Urziceni si Vaslui au gasit patroni si management seriosi, de ce Stiinta n-ar fi avut parte? Uita-te la Cluj...Pászkány a luat echipa din Liga a 3-a si a adus-o in Liga Campionilor. La Stiinta retrogradarea a fost planificata, de dinel si Raj, la fel ca si vanzarea pe bucati, Raj neavand bani sa cumpere echipa in toamna lui 2004. Nu crezi ca si Stiinta ar fi gasit un Pászkány? Ghinionul s-a numit Raj, prieten cu dinel..Dupa lichidare, dinel a dat sigla pe nimic. Din pacate a dat-o lui Raj, nepriceputul!

Problema pe care o avem astazi e mult mai grea...Daca Raj va ramane, cu lipsa de bani si management pe care Raj le-a demonstrat vom fi in continuare cap de afis in diverse scandaluri si vom alterna intre retrogradari si promovari (asta in cel mai bun caz, si liga a 2-a poate deveni inaccesibila lui Raj). Daca Raj se decide sa vanda, va cere prea mult si exista pericolul vanzarii pe bucati, gen dinel. De aceea prezic cam 5 ani de chinuri pentru bravii nostri suporteri, 2 ani pana Raj va vinde,probabil o echipa retrogradata, 2-3 ani pentru o conducere serioasa ca sa promoveze si sa aplice modelul CFR Cluj.

In concluzie, pararea mea e ca Raj, sub aparentele lucruri bune, inclusiv promovarea, e de fapt o frana in dezvoltarea si transformarea Stiintei intr-un club european. Raj n-are avenrgura financiara si intelectuala sa ne aduca clubul unde dorim noi suporterii. De aceea pentru mine toti conducatorii din ultimii 10 ani sunt in aceeasi oala, distrugatori ai clubului. Cu cat sacapam mai repede de acest tip grobian de conducator cu atat mai bine, chiar cu pretul dureros al unui purgatoriu in divizii inferioare. Intr-o economie de piata valorile se cern. Cineva va ridica diamantul din noroi!

In rest, Craciun Fericit si numai de bine la toti suporterii Stiintei!!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sat Jan 12, 2008 2:04 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

iar se vehiculeaza numele lui filipovici, un amator din a patra divizie germana...acum fara echipa... de bun ce e...
in primul rand tipul e varza, in al doilea rand nu putem transfera...abureala curata!
MesajMesaj postat: Mon Jan 14, 2008 1:57 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14721 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje385

gac200076 wrote:
iar se vehiculeaza numele lui filipovici, un amator din a patra divizie germana...acum fara echipa... de bun ce e...
in primul rand tipul e varza, in al doilea rand nu putem transfera...abureala curata!

Raj l-a dat la Caracal..Pare intr-adevar o achizitie "traznet", de pe internet...Clujul ia de la Boca si Independiente, iar noi din liga a 4-a germana..Cam asta e si diferenta dintre profesionalismul celor de la CFR Cluj si marele Raj!!! Mai bine n-ar mai anunta asemenea "transferuri", fac aia misto de noi pe forumul de pe Prosport...Daca nu cerem bani, si noi astia de pe net putem ajunge jucatori la Stiinta!!! Doar sa-l sunam pe Raj!!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Mon Jan 14, 2008 12:32 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Un an stam pe burta! Vom avea viata grea....nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi in prima etapa, in deplasare la Cluj.
Echipele cu pretentii s-au intarit cat au putut de bine.
Dupa ce k suntem saraci si vai de noi, nici nu putem transfera....mai aduceam si noi o varza in plus Smile)
Lasand gluma la o parte, concluzia este ca situatia de la club este si va fi dramatica!
MesajMesaj postat: Wed Feb 27, 2008 5:19 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

La vara, cand ii expira imprumutul la Tubize (Belgia II), Njock se va intoarce la Universitatea, afirma Mititelu.
MesajMesaj postat: Fri Feb 29, 2008 6:34 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14721 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje385

Stiinta wrote:
La vara, cand ii expira imprumutul la Tubize (Belgia II), Njock se va intoarce la Universitatea, afirma Mititelu.

Njock face tusa in Belgia, joaca cateva minute pe meci...
Din pacate asta este!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Tue Apr 15, 2008 3:31 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Azi, in ESO, noi declaratii de dragoste netarmurita fata de Stiinta date de Njock, care abia asteapta sa revina in Banie.