Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| flipper wrote: | de m. ilie ma lamurisem si eu dar parca asi fi vrut sa-l mai vad pe hoban. desi l-am vazut intr-un singur meci unde e adevarat ca a avut o prestatie slaba cred ca ar mai fi meritat o sansa.
probabil ca badea stie ce face. |
Sa te auda SF' PATRU" Impartasit fie Pavel.  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5187 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cu sange rece, staicu a rezolvat plecarile: toata echipa!..si asta inca inainte de caderea cortinei peste acest campionat.. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| fara nici un pic de mila si fara constiinta si-a batut joc de milioane de suporteri, de traditia universitatii....ceea ce nu au reusit comunistii in perioada lor de glorie, a reusit staicu in 2005, intr-o Romanie care se crede democrata...de fapt el tot cu gandire de comunist a ramas...e greu sa schimbi astfel de talhari .. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Papura a plecat in liga a doua chineza.
<<Conducerea clubului Universitatea Craiova a anunţat astăzi că i-a eliberat cartea verde jucătorului Cornel Papură, care va evolua la formaţia Changchun Yatai, la care joacă şi atacantul român Sabin Ilie. După ce a dat probe de joc la formaţiile din liga a doua franceză Brest şi Creteil, Papură a ajuns la un acord cu echipa din liga a doua chineză. Jucătorul, care era liber de contract, va semna un contract pe un an.>>
Sursa Gazeta Sporturilor |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| M. Iordache, posibil sa ajunga la Steaua Rosie Belgrad...sa se mai spuna ca nu i-a priit sejurul la Stiinta. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Iesenii s-au hotarat sa plateasca 50 000$ si l-au achizitionat definitiv pe Miclea.
Banii merg in "posetuta" lui staicu... |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Daca cu Miclea situatia nu este inca prea limpede, sigur au plecat Cl. Tudor si Stoianof. |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
nu il mai vad pe miclea la universitatea. dupa toate declaratiile lui nici nu cred ca as dori sa-l vad pe aici. nu ma numar printre cei care l-ar primi bine  |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Daca ce s-a scris in Prosport e adevarat, nici eu nu-l mai vreau pe Miclea  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ma deranjeaza mai mult stilul celor de la prosport :"l-am salvat pe Miclea", decat ce i se atribuie ca ar fi spus sau spune Miclea.
In fond, sa nu uitam ca Universitatea l-a expediat pe Miclea la Iasi, nu a plecat de buna voie, nu?
altfel spus, noi i-am dat un sut in popou de-a ajuns in copou..
si acum tot noi suntem suparati ca nu se intoarce?... |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Ma deranjeaza mai mult stilul celor de la prosport :"l-am salvat pe Miclea", decat ce i se atribuie ca ar fi spus sau spune Miclea.
In fond, sa nu uitam ca Universitatea l-a expediat pe Miclea la Iasi, nu a plecat de buna voie, nu?
altfel spus, noi i-am dat un sut in popou de-a ajuns in copou..
si acum tot noi suntem suparati ca nu se intoarce?... |
Eu nu sunt suparata ca nu se intoarce ...Uite ce a zis:
" “Nu vreau să mă mai Ă®ntorc la Caiova, pentru că nu se mai află Ă®n Divizia A, Ă®n vreme ce la Iaşi sĂ®nt şi iubit de suporteri, iar echipa este Ă®n prima ligă. Nu cred că voi păţi nimic, pentru că afacerea a fost făcută Ă®ntre Staicu şi Iaşi, iar Mititelu nu are nici o implicare." So,  |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Omul nu a rupt gura...Baniei cat a jucat la noi...probabil ca o echipa cu pretentii vesnic modeste este mai pe potriva lui.
Oricum, un jucator istet se abtine sa spuna lucruri care se pot intoarce impotriva lui mai devreme sau mai tarziu... |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23821 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Mie mi-a placut cum a jucat la Iasi...mi-a facut o impresie buna, dar dk se tine cu astfel de declaratii e demn de tot dispretul...incepe cu declaratii urate ca si prietenul Postasului...nu-l vad bine.. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23821 Lei grei
Items |