.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> JUCATORII » Transferuri » Transferuri: cine pleaca (arhiva 2004-2006) Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 8:29 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Mon Nov 07, 2005 5:28 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

bine ca recunoaste si patronul ca n-avem atacanti! Wink
MesajMesaj postat: Mon Nov 07, 2005 5:39 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

eu ma gandeam la piturca, apetrei, fritea si poate dananae. craciunescu ar fi o solutie pt linia defensiva, mai ales in conditiile in care stanga se gandeste sa-l urce pe dorel stoica la mijloc. de altfel a facut aceasta miscare si in meciul de la sibiu si rezulatele s-au vazut: jocul s-a verticalizat si s-a mai limpezit. eu chiar cred ca stoica ar aduce un plus echipei daca ar juca la centru
MesajMesaj postat: Sat Dec 03, 2005 5:13 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Conform ESO, Craciunescu, Orac si Piturca nu vor parasi Universitatea. Cel putin nu in aceasta iarna.
MesajMesaj postat: Sat Dec 03, 2005 3:40 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

daca articolul din gds despre orac, care poarta tricoul stelei prin cantonament, este adevarat atunci s-ar putea sa fie o situatie mai delicata pt el
MesajMesaj postat: Mon Dec 12, 2005 7:09 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Antrenorii Ştiinţei sunt supăraţi pe atacantul Daniel Orac
Conducerea tehnică a Ştiinţei s-a arătat nemulţumită de evoluţiile atacantului Daniel Orac, existând şanse foarte mari ca el să joace Ă®n sezonul următor pentru Primăvara Craiova. „Sunt dezamăgit şi eu de faptul că a Ă®nscris doar Ă®n prima etapă şi trăieşte din acea reuşită. Până Ă®n vară i se va mai da o şansă, după care mai discutăm“, a declarat Mititelu. Pe lista neagră a Universităţii se mai află Cătălin Crăciunescu şi Paul Curteanu. (Narcis DREJAN)

Sursa: Prosport
MesajMesaj postat: Tue Jan 17, 2006 1:45 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Jaber si Craciunescu, primii maziliti?
Lista neagra exista
Lucian CAZAN
Aparut in Gazeta de Sud-17 ianuarie
Chiar daca sunt jucatori cazuti in dizgratia oficialilor olteni, Ovidiu Stinga sustine ca nu a definitivat lista cu cei care vor parasi Bania in aceasta iarna.

Atât Adrian Mititelu, cât si antrenorul Ovidiu Stinga au confirmat ieri ceea ce Gazeta de Sud a scris in ultimele zile, si anume ca vor avea loc epurari in actualul lot al Stiintei, pentru a se face loc nou-venitilor.

„Sunt dezamagit de unii jucatori care au primit mai multi bani decât meritau si probabil ca vor parasi echipa“, a spus Mititelu, care deunazi l-a atacat dur pe atacantul Salih Jaber, dar si pe impresarul acestuia, fiind evident ca primul pe lista patronului Stiintei este irakianul.

De altfel, Salih Jaber a lipsit de la antrenamentul de ieri, oficial primind o zi in plus de vacanta. Cu alte cuvinte Jaber ar trebui sa se alature astazi lotului alb-albastru. Al doilea pe lista neagra a Stiintei pare sa fie fundasul central Catalin Craciunescu. Nici acesta nu a fost prezent la prima sedinta de pregatire a juvetilor, in schimb, ieri, la ora prânzului, a fost vazut la o cafea intr-un restaurant din Craiova, in compania unui asa-zis impresar, fiind evident ca isi cauta deja echipa.

Aceste zile vor fi hotarâtoare si pentru alti jucatori ai Stiintei care nu au convins in turul de campionat. Cel ce va decide este Ovidiu Stinga, care a declarat ieri: „Vor fi dati afara jucatori care au dovedit ca nu pot face fata cerintelor echipei. Nu am definitivat inca aceasta lista, dar o voi face cunoscuta la momentul potrivit“.
MesajMesaj postat: Wed Jan 18, 2006 6:12 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Intr-adevar, Craciunescu nu mai face parte din lot, cu Jaber ramane de vazut. Mai multe despre el Aici
MesajMesaj postat: Wed Jan 18, 2006 11:22 pm
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

am vazut azi la stiri la televiziunea romana ca jaber a efectuat examenul medical cu restul echipei . desi, cica are probleme cu disciplina, nu a fost anuntata o eventuala plecare a sa de la craiova. despre el s-a mai zis doar ca a fost convocat in nationala irakului pt cupa asiei.
Transferuri: cine pleaca (arhiva 2004-2006)
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> JUCATORII » Transferuri
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 3 of 3  
Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO