Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
In ESO, Adrian Popa, directorul de marketing anunta transferul inca unui australian in lotul Universitatii, al carui nume nu a fost dezvaluit. Acesta ar fi atacant, de 21 de ani si ar ajunge la Craiova prin martie. Se pare ca facem un marketing puternic pe piata australiana de jucatori. Eu unul credeam ca un director de marketing se ocupa cu adusul sponsorilor si nu al jucatorilor...  |
|
|
|
|
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| cra10veanu wrote: | dar coca dodd a marcat 3 goluri in 14 etape , oare asta e genu de atacanti care ne trebuie noua ? in orice caz vor trece prin probe inainte de semnarea contractului, conditia fizica au acesti jucatori sint mari solizi, dar altceva ne trebuie noua , om vedea... |
Am zis, ce coechipierii vor avea sa-i angreneze????
Despre kg nu iti face probleme.
Cite kg a avut Nelu? |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Pentru Florin Costea, CSm Rm Valcea ar slicita 100 000 de dolari, in vreme ce Universitatea ar oferi 70 000. Ambele sume mi se pare mari... |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
nu stiu care a fost suma de transfer, important este ca s-a realizat.
eu nu am urmarit meciurile csm-ului in acest tur de campionat, cu exceptia meciului cu universitatea cand costea nu a evoluat, asa ca nu-mi dau seama de valoarea acestuia, dar sper sa fie atacantul percutant de care avem nevoie |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Florin Costea a fost achizitionat de la CSM Rm. Valcea, pentru suma de 50 000 de euro. Jucatorul a semnat pentru patru ani si jumatate si va primi 40 000$ pe sezon.
Un interviu cu el AICI |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

17694 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Interesant articolul, iar sumele sunt, cu adevarat, ciudate. Eu cred ca se incearca un pic acoperirea sefilor valceni...interesanta si porecla jucatorului...
Altfel, ne trebuie o pila la FRF...are cineva asa ceva.. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
In Prosport se afirma ca Stanga l-ar dori pe Sabin Ilie.
"Sabin Ilie negociază cu patronul Universităţii, Adrian Mititelu
Ultima dată la FC Vaslui, atacantul Sabin Ilie se află Ă®n discuţii avansate cu Ştiinţa, fiind dorit de antrenorul Ovidiu Stângă. Oltenii au recunoscut ieri tratativele cu Sabin, care nu şi-a găsit angajament după ce a fost dat afară de la Vaslui. ĂŽn cazul Ă®n care Sabin Ilie va semna cu Universitatea, Stângă va avea la dispoziţie şapte atacanţi: Salih Jaber, Mihai Dina, Michael Baird, Daniel Orac, Alexandru Piţurcă şi Florin Costea. (Cristi STĂNCESCU)" |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

17694 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| va surade ideea aducerii lui sabin la echipa? personal sunt sceptic, nu-i mai vad nici un viitor ca fotbalist lui sabin |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mie mi-e greu de crezut ca Stanga ar dori un jucator cu un caracter atat de dificil la echipa... |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Sincer, n-as vrea sa vina Sabin la noi... |
|
|
|
|
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| TitanGirl wrote: | | Sincer, n-as vrea sa vina Sabin la noi... |
Eu personal sunt foarte neconfortabil pentru a-ia care nu cunosc meserie< |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

17694 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sabin Ilie refuza Universitatea
„Nu vin nici pe un milion de dolari“
(A.V.)
Ofertat in vara de gruparea alb-albastra, Sabin Ilie s-a razgândit in ultima clipa si, preferând sa evolueze pe prima scena, a semnat cu FC Vaslui. Nereusind sa se acomodeze, atacantul de 30 de ani este tentat sa paraseasca echipa moldava, fapt care i-a determinat pe oficialii Universitatii sa-si mai incerce o data norocul. Raspunsul lui Sabin Ilie a fost sec, fostul rapidist infirmând zvonurile conform carora s-ar fi autopropus sub comanda lui Stinga si ar fi cerut 200 de mii de dolari in schimbul semnaturii.
„Cum sa ma propun singur la Craiova? Ce, joaca in Liga Campionilor si eu nu stiu? Nu ma mai intereseaza aceasta echipa nici pentru un milion de dolari, dar pentru 200 de mii, cum s-a vehiculat! Pe mine nu m-a contactat nimeni. Este foarte adevarat ca in vara am fost in tratative, dar am ales atunci Vasluiul. Daca este sa plec de acolo, am unde sa ma duc. Spre exemplu in China, dar la Craiova tot nu vin. Pentru mine, Universitatea este un capitol incheiat“, a spus Sabin Ilie.
http://www.gds.ro/Sport/2005-12-19#articolNr44127
ce tupeu infect are individul! |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|