.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> JUCATORII » Transferuri » Transferuri: cine vine (arhiva 2004-2006) Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 12:53 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Wed Dec 28, 2005 3:23 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

soso wrote:
Exact! Ce mofturos, urat si mofturos, fasonat si fandosit! MrGreen

cornelia, ce e cu descarcarea asta nervoasa? Razz pai tu chiar voiai ca sabin ilie sa vina la craiova? imagineaza-ti aceasta atitudine a lui sabin ilie dupa ce semna cu stiinta. strica toata atmosfera din echipa care, sa recunoastem , e excelenta( cel putin nu a rasuflat nimic care sa ne faca sa ne gandim ca nu ar fi asa). un astfel de jucator cu o astfel de atitudine nu poate fi decat daunator oricarei echipe , indiferent de valoarea lui. si cum zice si ionut e si "pe duca".[/quote]
chiar e dus! si asta de ceva timp
MesajMesaj postat: Sat Dec 31, 2005 5:59 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Fraţii Costea, confirmaţi
Campania de achiziţii s-a Ă®ncheiat pentru Universitatea Craiova, Adrian Mititelu anunţĂ®nd că nu va mai aduce nici un jucător Ă®n această iarnă. Referitor la fraţii Costea, de la CSM RĂ®mnicu VĂ®lcea, patronul oltean a precizat că a definitivat transferul celor doi. "Am rezolvat problema fraţilor Costea. I-am şi legitimat. Pentru Florin am dat 50.000 de dolari, iar pentru Marian mai trebuie să plătesc grila de transfer, vreo 3.000 de dolari", a spus Mititelu.

Sursa: Gazeta Sporturilor
MesajMesaj postat: Sat Dec 31, 2005 7:48 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Stiinta wrote:
Fraţii Costea, confirmaţi
Campania de achiziţii s-a Ă®ncheiat pentru Universitatea Craiova, Adrian Mititelu anunţĂ®nd că nu va mai aduce nici un jucător Ă®n această iarnă. Referitor la fraţii Costea, de la CSM RĂ®mnicu VĂ®lcea, patronul oltean a precizat că a definitivat transferul celor doi. "Am rezolvat problema fraţilor Costea. I-am şi legitimat. Pentru Florin am dat 50.000 de dolari, iar pentru Marian mai trebuie să plătesc grila de transfer, vreo 3.000 de dolari", a spus Mititelu.

Sursa: Gazeta Sporturilor

Ma bucur pentru asta, cred ca sunt baieti buni si muncitori.
MesajMesaj postat: Sat Dec 31, 2005 9:28 pm
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

cornelia, eu nu stiu daca sa ma bucur sau nu. privesc cele 2 achizitii in contextul intregii campanii de achizitii din aceasta iarna, campanie care, dupa cum ne relateaza stiinta prin sursa enuntata , s-a incheiat. au fost adusi 3 australieni , dintre care doar fundasul central a fost apreciat in evolutii si valoarea lui e apreciata de surse din club, surse care recunosc ca nu stiu nimic de ceilalti 2 gruebel Question si fratii costea, foarte tineri, desi, dupa aprecierea generala, foarte talentati.
MesajMesaj postat: Thu Jan 05, 2006 1:35 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

„Cangur“ prins in joc
Michael Baird intârzie o luna
(L.C.)
Aparut in Gazeta de Sud-5 ianuarie 2006

Oficialii Universitatii Craiova au anuntat ieri ca atacantul australian Michale Baird va ajunge abia pe 14 februarie la Craiova, din cauza unor probleme pe care le are la echipa sa de club. „Este adevarat ca Baird va ajunge la mijlocul lunii februarie in Banie deoarece asa a fost intelegerea cu clubul sau. Are meci pe 12 februarie si am hotarât sa-l lasam sa incheie campionatul si abia apoi sa se prezinte la Universitatea“, a confirmat Adrian Mititelu, patronul Stiintei.

In aceste conditii, Baird, unul dintre australienii in care mai marii Universitatii isi pusesera mari sperante, va rata pregatirea de iarna impusa de antrenorul Ovidiu Stinga. In schimb, sub comanda tehnicianului oltean se vor antrena mijlocasul Ryan Lee Clarke si fundasul Karl Dodd, tot de origine australiana. Acestia, dar si vâlceanul Florin Costea, vor fi prezentati la mijlocul lunii ianuarie intr-o conferinta de presa care va avea loc la sediul clubului.
MesajMesaj postat: Fri Jan 06, 2006 10:09 am
Raspunde cu citat
IONUT
Suporter
Suporter

1427 Lei grei
Items

Aderat03 Jul 2005
Mesaje51
LocatieBucuresti

Campania de achizitii a luat sfârsit

In incercarea de a crea concurenta pe posturi, Ovidiu Stinga a intocmit la finalul turului o lista cu compartimentele deficitare, jucatorii doriti având „obligatia“ de a prezenta destule veleitati fotbalistice. Si oficialii gruparii au reusit sa inroleze cinci jucatori, trei atacanti (Florin Costea, Alexandru Costea si Michael Baird), un fundas central (Karl Dodd) si un mijlocas (Ryan Lee Clarke). Cu toate ca lista „cumparaturilor“ era mai mare initial, finantatorul Universitatii a recunoscut ca nu va mai fi cooptat nimeni in lotul alb-albastru.

„Campania de achizitii s-a incheiat in proportie de 99 la suta. Mai sunt in discutii cu un jucator de certa valoare, dar mai mult ca sigur nu se va realiza transferul. Ne bazam pe ce avem“, a afirmat Mititelu, convins ca actualul lot este suficient de valoros.
MesajMesaj postat: Fri Jan 06, 2006 10:10 am
Raspunde cu citat
IONUT
Suporter
Suporter

1427 Lei grei
Items

Aderat03 Jul 2005
Mesaje51
LocatieBucuresti

Sa terminat campania da nici acum nu stiu sigur cine a venit si cine a plecat !! Lion
MesajMesaj postat: Tue Jan 10, 2006 3:56 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

pai au venit cei 3 australieni si fratii costea! de plecat nu a plecat nimeni.....decat departamentul de marketing MrGreen
MesajMesaj postat: Fri Jan 13, 2006 7:59 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

si totusi, se pare ca se va mai face un transfer...daca s-ar fi platit $200 000 pentru achizitiile de pana acuma, acest transfer va costa, se pare, 300 000 de euro! este vorba de atacantul AUTOCAR, si vine de la echipa Mercedes, fiind foarte talentat si dotat...MrGreen
MesajMesaj postat: Mon Jan 16, 2006 1:21 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Eu l-as prefera pe golgeterul echipei BMW. Este un tanar de numai 18 ani, dar care este f talentat, reusind sa impresioneze pe toata lumea. Stiinta te asigur ca este mult mai bun decat cel despre care spui. Numele lui este Troleibuz, si costa dublu decat acest Autocar. Insa, este evidenta diferenta de valoare!!! :p:pSmile)))

PS: Cred ca astea doua transferuri ar fi cele mai tari din istoria fotbalului romanesc! =))))
MesajMesaj postat: Tue Jan 17, 2006 12:54 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Universitatea şi-a prezentat achiziţiile
de Mario MARILIO
Aparut in ziua de Marti 17 Ianuarie 2006-Editie Speciala de Oltenia
• Achiziţiile recente ale clubului din Bănie şi-au etalat noile tricouri, pe care speră să le Ă®mbrace cât mai mult timp ca titulari
“Micul Kaka”, Dodd şi Costea I au fost ieri subiectul principal al conferinţei de presă susţinute de oficialii grupării alb-albastre la restaurantul “Periniţa”

DODD
Universitatea este unul dintre cluburile cele mai puternice ale României, cu o istorie Ă®n fotbal şi cu foarte mulţi suporteri. Sper ca prin evoluţiile mele să-mi câştig un loc de titular Ă®n naţionala Australiei, iar la campionatul mondial din 2010 să fiu Ă®n teren, dacă nu voi reuşi Ă®n această vară.

COSTEA I
Orice om Ă®şi doreşte Ă®n viaţă să facă paşi Ă®nainte. Venirea mea la Universitatea este un astfel de pas. Sunt convins că vom promova şi sper ca formaţia CSM Rm. Vâlcea să ocupe la finalul campionatului locul secund. Nu promit goluri, fiindcă nu e important cine marchează, ci ca echipa să câştige.

Universitatea s-a reunit ieri. Primul pas a fost făcut la ora 12.00 la restaurantul “Periniţa”, cu o conferinţă de presă Ă®n care au fost prezentate achiziţiile făcute Ă®n această iarnă. ĂŽn afară de preşedintele Consiliului Director al Universităţii, Adrian Mititelu, la Ă®ntâlnirea cu presa au mai luat parte Silvian Cristescu, director sportiv, managerul general Ovidiu Stângă şi, bineĂ®nţeles, noutăţile: australienii Karl Dodd - fundaş, Ryan Clarke - mijlocaş, atacantul sosit de la Rm. Vâlcea, Florin Costea, şi directorul executiv adjunct, Marius Mitran. Primul care a luat cuvântul a fost Adrian Mititelu, el dorind să vorbească despre cei nou-veniţi. “Sunt convins că jucătorii care au venit, dar şi Michael Baird, care va ajunge pe 14 februarie, se vor ridica la nivelul aşteptărilor. Am Ă®ncredere Ă®n ei, pentru că Ă®l cunosc foarte bine pe Dan Stălinescu şi el i-a recomandat. Până acum jucătorii aduşi de el au confirmat «diagnosticul» prescris”, a spus Mititelu. Apoi i-a luat pe fiecare Ă®n parte. Pe Clarke l-a comparat cu Kaka: “Este «Micul Kaka». Un jucător de 18 ani. Este australian adoptat, el fiind sud-african, dar are sânge olandez, cunoscut fiind faptul că Africa de Sud a fost colonie olandeză”. Clarke va purta tricoul cu număr 20. A urmat Karl Dodd, despre care Mititelu a spus: “Este un jucător cotat foarte, foarte bine. Trebuia să vină de mai mult timp Ă®n România, dar a avut unele probleme. A fost cel mai bun fundaş central din Australia”. Dodd va evolua Ă®n tricoul cu numărul 2, purtat Ă®n tur de conaţionalul său Josh Mitchell, care va primi pentru retur numărul 4. Ultimul prezentat de finanţatorul Universităţii a fost atacantul venit de la Rm. Vâlcea, Florin Costea. “Este un transfer extraordinar pentru noi. ĂŽn doi ani cel mult va fi un atacant de temut Ă®n România”. Costea I va purta tricoul cu numărul 17. După Mititelu, despre achiziţii a vorbit Ovidiu Stângă: “Sunt mulţumit de jucătorii aduşi. Am mare Ă®ncredere Ă®n ce spune Dan Stălinescu. Acum rămâne ca şi cei veniţi să se adapteze. Eu voi Ă®ncerca doar să le imprim aceeaşi mentalitate precum a celorlaltor jucători din lot. Rămâne ca şi ei să dovedească faptul că pot evolua la Universitatea”. Mititelu a vorbit şi despre achiziţia făcută Ă®n staff-ul administrativ, Marius Mitran: “Va fi vocea Universităţii la Bucureşti, ministrul nostru de Externe. Se va ocupa de Departamentul comunicare şi imagine, dar va reprezenta şi echipa la LPF sau federaţie”.
MesajMesaj postat: Fri Jan 20, 2006 1:38 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

desi declara campania de achizitii inchisa se pare ca mititelu mai doreste un transfer bomba: adrian ilie! asta daca e sa ne luam dupa gazeta sporturilor: http://www.gsp.ro/index.php?a=32206&shift=1

ĂŽl vor pe Adi Ilie!
Cătălin Gheorghiu

Ovidiu StĂ®ngă doreşte să detoneze bomba pe piaţa transferurilor. Oficialii clubului tratează Ă®n aceste zile cu fostul internaţional pentru un transfer Ă®n Bănie

Deşi patronul Universităţii Craiova a declarat că nu va mai transfera nici un jucător Ă®n această iarnă, surse autorizate afirmă că Adrian Mititelu ar putea da o lovitură de imagine Ă®n zilele următoare. La sugestia antrenorului-jucător Ovidiu StĂ®ngă, finanţatorul juveţilor a demarat negocierile pentru achiziţionarea lui Adrian Ilie! Craiovean get-beget, "Cobra" n-a apucat să evolueze niciodată pentru Ştiinţa, el jucĂ®nd doar pentru Electroputere Ă®n perioada 1991 - 1993.

"Ar fi un transfer extraordinar pentru noi. Este un jucător cu mare experienţă, care ne-ar ajuta foarte mult Ă®n lupta pentru promovare", s-a confesat StĂ®ngă apropiaţilor. Ultima oară la FC Zurich (Elveţia), atacantul de 31 de ani nu a mai jucat fotbal din vara trecută, el antrenĂ®ndu-se Ă®n ultimul timp alături de divizionara secundă Forex Braşov, unde este şi acţionar.

7 este numărul echipelor
la care a evoluat Adrian Ilie Ă®n cariera sa: Electroputere Craiova ('92-'93), Steaua ('93-'96), Galatasaray ('96-'97), Valencia ('98-2002), Alaves (2002-2003), Beşiktaş (2003-2004), FC Zurich (2004-2005)

13 trofee
a cucerit Adrian Ilie la toate echipele la care a jucat: 4 titluri de campion cu Steaua, două cu Galatasaray şi unul cu Valencia, două Cupe ale României, o Cupă a Spaniei şi o Cupă a Elveţiei, o Supercupă a României şi una a Spaniei

Huidu şi "Garcea", invitaţi la petrecerea suporterilor
Duminică, de la ora 19:00, la clubul Angels din Craiova, va avea loc cea de-a doua ediţie a "Petrecerii suporterilor din Peluza Sud". Printre cei invitaţi la petrecere se numără: colaboratorul Gazetei Sporturilor, senatorul PNL, Adrian Cioroianu, "cĂ®rcotaşul" Şerban Huidu, DJ-ul Vlad Craioveanu, Mugur Mihăescu, alias Garcea, şi Romică Ţociu. Deşi a fost invitat, solistul trupei IRIS, Cristi Minculescu, va lipsi, Ă®ntrucĂ®t are programat un concert la sfĂ®rşitul săptămĂ®nii. Cu toate că luni va pleca Ă®n Cipru, Ă®ntreg lotul juveţilor va fi prezent la festivitate. / Constantin Radu (Craiova), Mihaela Scoarţa

20 ianuarie 2006