.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> JUCATORII » Transferuri » Transferuri: cine vine (arhiva 2004-2006) Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 8:32 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Transferuri: cine vine (arhiva 2004-2006)
MesajMesaj postat: Wed Dec 08, 2004 3:28 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Deja a inceput febra transferurilor.

Primele nume mentionate sunt cele ale lui Papura (AEL LImassol), G. Popescu (National), I. Stancu si I. Rada (ambii Rapid) si E. Trica (Litex).
Implicat in eventuala aducere a ultimilor patru este.. Gica Popescu.

Desigur, greu de crezut ca vor veni toti si cu siguranta sunt si 'pilule' ziaristice....ar fi interesanta revenirea celor doi 'rapidisti' Rada si Stancu...

Pentru amanunte Revista presei din 8 decembrie

Last edited by Stiinta on Thu May 25, 2006 2:05 pm
MesajMesaj postat: Sat Dec 11, 2004 10:16 am
Raspunde cu citat
Spery
Suporter
Suporter

0 Lei grei
Items

Aderat07 Nov 2004
Mesaje20

Vin promisiunile zi de zi... . Acum nici eu nu stiu daca mai vine cineva, cine sa mai vine, daca mai pleaca cineva si cine sa mai plece si cu cat sa-l vanda si unde... sa fiu sincer nici antrenor nu stiu daca mai au... . Cateodata confunda si UNIVERSITATEA CRAIOVA cu o oarecare ochipa din bucuresi cu care ar vrea sa fuzionam si auzi SA NE CHEME STIINTA!!! cred ca or sa se rascoleasca in mormant Oblemenco, Crisan, Teasca, Otet si multi altii. Pt echipa asta au murit zeci sau ciar sute de oameni pe stadion si ei isi bat in halul asta joc de ea...si ne mai iau ochii ca mai aduc cate un jucator... pe care nici nu ar fi trebuit sa-l vanda!!! RUSINE!!!
MesajMesaj postat: Thu Dec 16, 2004 5:37 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Ar reveni Papura, Miclea si..Gane, care s-a mai rodat prin China, unde a inscris 7 goluri in 12 etape..la noi a marcat...cat dureaza sa numeri pana la zero?? Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Thu Dec 16, 2004 11:51 am
Raspunde cu citat
Adrian
Presedinte de club
Presedinte de club

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje583
LocatieBucuresti

Jerry a ratat, e adevarat, in primele etape, dar eu am convingerea ca si-ar fi revenit, oricui i se poate intampla sa aibe o perioada mai proasta. Mie mi-a parut rau ca a plecat, desi l-am 'certat' cand a ratat.
MesajMesaj postat: Thu Dec 16, 2004 8:25 pm
Raspunde cu citat
Spery
Suporter
Suporter

0 Lei grei
Items

Aderat07 Nov 2004
Mesaje20

jerry eu cred ca este un atacant de calsa...sa nuy uitam executile pe care le-a avut... . Daca i-ar fi iesti sunti sigur ca el putea sa aiba sanse la jucatorul anului...i-a lipsit doar norocul...pe care sper sa nu-l fi uitat prin elvetia sau china ca tare avem nevoie de el....din pacate... angry
MesajMesaj postat: Thu Dec 16, 2004 10:49 pm
Raspunde cu citat
Adrian
Presedinte de club
Presedinte de club

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje583
LocatieBucuresti

E greu de crezut ca va reveni, dar ... mai avem altceva in afara de palide sperante ?
MesajMesaj postat: Fri Dec 17, 2004 1:23 pm
Raspunde cu citat
Daniel
Suporter
Suporter

0 Lei grei
Items

Aderat23 Nov 2004
Mesaje14

Va salut
desi nu sunt oltean tin cu Stiinta de vreo 25 de ani. Si eu sunt suparat pentru ce se intampla acolo de cativa ani. Si eu as vrea o noua "maxima" dar va intreb (si sa nu sariti la gatul meu), patriotismul asta local, nu dauneaza echipei?
De ce sa vina jucatori de-o seama cu mama, doar pentru ca sunt olteni?
De ce sa nu vina si la noi un Mansour sau Abiodun?
Daca era o conducere cu cap, nu aducea ciurucuri... alde Njok, care face saptamana pe suta de metri! Eu nu cred ca Papura si jerry Gane sunt o solutie

O zi buna
MesajMesaj postat: Fri Dec 17, 2004 2:38 pm
Raspunde cu citat
Adrian
Presedinte de club
Presedinte de club

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje583
LocatieBucuresti

"Patriotismul" local s-a mai domolit in ultima vreme - dovada ca Guso e cel mai iubit jucator de la Craiova - iar pe Jerry il vreau pentru ca mi se pare bun, nu neaparat pentru ca e oltean.
Buni si Mansour si Abiodun. Papura e bun ca jucator, dar e trantitor de meciuri, deci ...
MesajMesaj postat: Tue Dec 21, 2004 12:45 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Papura a revenit la Universitatea Craiova.
MesajMesaj postat: Tue Dec 21, 2004 2:03 am
Raspunde cu citat
Pacala
Suporter
Suporter

0 Lei grei
Items

Aderat05 Nov 2004
Mesaje74

eu sper la un cuplu de atacanti Njock-Gane ..restul sa mai vedem ......sper sa-i pastreze pe toti cei importanti din lotul asta si sa se intoarca gane si papura ca sint ai lor.....restul om vedea
MesajMesaj postat: Thu Dec 30, 2004 4:22 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Calin, si-ar dori sa revina la Stiinta. La 31 de ani, el este liber de contact (ce-si poate dori dinel mai mult decat un jucator liber de contract?) si si-a oferit serviciile, urmand ca Badea sa ia decizia finala.

Amanunte in Revista presei

De asemenea, in ESO, se vehiculeaza numele lui McBreen, se stie, un jucator care a apartinut lui Mititelu. Ajuns la Falkirk, in Liga a doua scotiana, australianul a marcat 8 goluri in 10 etape!!!

Nu ma pot abtine sa nu reproduc aici articolul, legat si de un conflict financiar intre Macca si Stiinta:

Este dorit sau nu McBreen la Universitatea?

<<Alungat de la echipa pentru simplul fapt ca a trimis o minge în bara, Daniel McBreen se descurca foarte bine la formatia din liga a doua scotiana Falkirk, devenind, cu cele noua goluri înscrise, golgeterul echipei. Cum fotbalistul a fost autorizat provizoriu de FIFA sa joace la echipa britanica, el redevine practic jucatorul Universitatii. Gruparea din Banie mai are de platit 50.000 de dolari la echipa australiana Newcastle, dar surse din anturajul clubului au declarat ca Dinel Staicu ar prefera sa dea scotienii acesti bani si McBreen sa ramâna la Falkirk, chiar daca la Universitatea este mare criza de atacanti. >>

Last edited by Stiinta on Tue Jan 04, 2005 9:19 pm
MesajMesaj postat: Tue Jan 04, 2005 9:17 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

C. Scumacher (liber de contract) este in discutii cu Universitatea...sa vedem ce iese.
MesajMesaj postat: Thu Jan 06, 2005 4:38 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Alte nume in discutie: D. Stan (Oradea) si Sergiu Radu (ultima oara la Le Mans).

Amanunte in Revista presei
MesajMesaj postat: Fri Jan 07, 2005 3:01 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183