Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Daca nu batem Urziceniul, trebuie schimbat Stoica? |
| Da
|
|
14% |
[ 1 ] |
| Nu |
|
85% |
[ 6 ] |
|
| Total Voturi : 7 |
|
 | Trebuie schimbat Stoica in caz de esec cu Urziceniul? From 16 Apr 2007 to 21 Apr 2007 (included) |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5187 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Antrenorul Fane Stoica se bucura inca de sprijinul suporterilor.
In cazul in care nu vom castiga cu Urziceniul, credeti ca ar trebui schimbat sau nu? |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Eu cred ca nu trebuie schimbat. Dar sunt convinsa ca ar fi probleme mari daca pierdem... |
|
|
|
|
|
Triplefleosc
|
| Suporter infocat |

|
3303 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jul 2006 | | Mesaje | 120 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cred ca daca pierdem cu Urziceni o sa se agite lucrurile rau de tot. Si daca schimba antrenorul tot aceeasi jucatori raman. Schimbarea de antrenor ar linisti un pic lumea, dar nu stiu cata performanta ar aduce. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Nu trebuie schimbat!! Problema nu este antrenorul, ci jucatorii, care de meciuri bune dau senzatia k n-ar prea vrea sa joace sau chiar nu pot face mai mult!! Trebuie schimbat ceva la jucatori, nu la antrenor!! |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
antrenorul si conducerea tehnica sunt responsabili pentru rezultatele mizerabile din ultimul timp, dar si pentru achizitiile efectuate iarna trecuta! se pot da afara jucatorii? asa ca daca luam iar bataie parca vad iar un an prin b... oare il mai suna miti iar pe ovi pentru un turneu in b?  |
|
|
|
|
|
Triplefleosc
|
| Suporter infocat |

|
3303 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jul 2006 | | Mesaje | 120 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Totul tine de jucatori si de dorinta lor de a face treaba. Nu are Stiinta cei mai buni jucatori, dar nici nu trebuia sa ajungem aici.
Nu vrea nimeni sa ajungem iarasi la matineu, dar nici nu imi place ca ne chinuim in fiecare an. Pana cand? |
|
|
|
|
|