Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Turneu de pregatire in SUA |  |
|
soso
|
| Lider galerie |

Vârsta: 28 |
8252 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2005 | | Mesaje | 285 | | Locatie | chicago, usa |
|
|
|
 |
 |
 |
|
GAZETA SPORTURILOR
Turneu în SUA
Ionuţ Petrişor
ÃŽn America, "naţionala" tricoloră va juca împotriva Uruguayului, Irlandei de Nord şi Columbiei
"Naţionala" României va susţine un turneu în SUA, în perioada 21-29 mai. Primul meci va fi contra Uruguayului, pe 23 mai, la Los Angeles, iar pe 26 şi 27 mai 'tricolorii" vor întîlni, la Chicago, Irlanda de Nord, respectiv Columbia. "Există un interes major pentru acest turneu din partea românilor din SUA, care aşteaptă să vadă din nou «naţionala» după 12 ani, de la Mondialul din '94. ÃŽn plus, reţeta financiară este una excelentă, aproximativ 500.000 de dolari", a declarat Ionuţ Lupescu. Directorul general al FRF a menţionat că se încearcă perfectarea unui meci amical în luna august împotriva Ciprului sau a Serbiei- Muntenegru.
9 martie 2006 |
|
|
|
|
 | |  |
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 348 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Din cate stiu eu echipa Uruguayului este destul de buna. Are niste jucatori de valoare dintre care acum io imi amintesc pe Reccoba d ela inter, Dario Rodriguez de la Schalke si cred, daca nu ma insel ca si Forlan este tot uruguayan.
Asa ca avem premiza sa vedem un meci de calitate intre Romania si Uruguay |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| De Irlanda de Nord nu prea stiu multe dar din cate retin io cred ca acum in campania de calificari pentru mondiale le-au cam facut bucata la englezi . Din cate imi aduc io aminte i-au batut cu 1-0 asa ca oricine bate pe englezi merita respectat! |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Iar Columbia in ultimul timp a cam disparut de pe scena fotbalistica din cate stiu eu. Probabil asteapa sa faca Vladerama un baiat  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
132098 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5134 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Eu am inteles ca au fost critici privind acest turneu, caracterizat d eunii un fel de susanea federala...echipa ar fi insotita si de ceva trupe de muzica, iar cel care a mediat acest turneu ar fi un personaj destul de dubios...
hm, de fapt, cati dintre federalii nostri nu-s dubiosi?  |
|
|
|
|
 | |  |
|
duhu
|
| Suporter |

|
865 Lei grei
Items |
| Aderat | 17 Apr 2006 | | Mesaje | 74 | | Locatie | Craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Avand in vedere faptul ca noi nu prea aveam cu cine sa jucam anul asta, datorita campionatului mondial, acest turneu este binevenit. Echipele care participa la acest turneu sunt bune, insa nu cred ca rezultatul va conta asa de mult ci mai mult spectacolul pentru romanii din SUA. Iata cand si unde se vor disputa meciurile( ca poate nu stiti si vreti sa aflati ):
Romania - Uruguay
23 May 2006
8:00 Pm PST
Los Angeles - LA Coliseum
Romania - Northern Ireland
26 May 2006
8:00 PM Central Time
Chicago - Soldier Field Stadium
Romania - Colombia
27 May 2006
2:00 PM EST
Chicago - Soldier Field Stadium |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
132098 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5134 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| duhu, multumim pentru program, banuiesc ca ora este ora East a americanilor sau ma insel? |
|
|
|
|
|
Willi
|
| Suporter |

|
1441 Lei grei
Items |
| Aderat | 24 Mar 2006 | | Mesaje | 32 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
De pe siteul federalilor
" Jucătorii antrenaţi de domnul Victor Piţurcă vor juca împotriva Uruguayului (23 mai, stadionul „Memorial Coliseum” din Los Angeles, de la ora 20.00), Irlandei de Nord (26 mai, stadionul „Soldier Field” din Chicago, de la ora 20.00) şi Columbiei (27 mai, acelaşi stadion, de la ora 16.00).
Menţionăm că orele de mai sus sunt cele locale şi că există posibilitatea unor mici modificări."
Nici sa ma bati nu ma trezesc sa le vad  |
|
|
|
|
 | |  |
|
soso
|
| Lider galerie |

8252 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
pe site-ul specializat in vanzarea biletelor , ticketmaster, se da ca ora oficiala de disputare a meciului din 27 cu columbia ora 2.30. adica cu juma de ora mai devreme dacat ies eu de la servici . si mai fac si o juma de ora pana la soldier field. ca si cum nu se poate chiuli . ca si asa cam bantuie gripa prin chicago. sper sa mai stea pana atunci ca sa am un alibi. .
ca nu am mai fost la circ demult. cica vin cu armata de manelisti dupa ei . barem e bine ca in contractul incheiat cu organizatorul turneului, se stipuleaza ca echipa romaniei sa aiba toti componentii primei reprezentative. am lucrat la soldier field vreo 6 luni si sper sa ma pot strecura in spate ca sa fac ceva foto mai de aproape cu echipierii nationalei. |
|
|
|
|
 | |  |
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cu critici , fara critici , eu consider ca e o ocazie buna pe Piturca sa testeze jucatori si sa mai consolideze relatiile de joc. Orice meci in picioare jucat impreuna, creste omogenitatea indiferent cu ce adversar se joaca. Asadar eu nu mai critic pe nimeni si las lumea sa lucreze in liniste. Sper sa se vad si rezultatele. |
|
|
|
|
|
WhiteLion
|
| Suporter infocat |

|
1136 Lei grei
Items |
| Aderat | 24 Aug 2005 | | Mesaje | 150 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sa vada si americanii Romania.  |
|
|
|
|
|
soso
|
| Lider galerie |

8252 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| WhiteLion wrote: | Sa vada si americanii Romania.  |
yeah, right! |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| soso wrote: | | WhiteLion wrote: | Sa vada si americanii Romania.  |
yeah, right! |
Pai ultima data cand au vazut-o live nu cred ca le-a picat prea bine. Acum probabil o sa se bucure ca nu jucam cu ei desi SUA are echipa bunicica din cate am vazut io. |
|
|
|
|
|
Willi
|
| Suporter |

|
1441 Lei grei
Items |
| | | | | |