.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » MASS-MEDIA » Un oficial impuscat la antrenament??
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Jul 04, 2008 10:12 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Un oficial impuscat la antrenament??
MesajMesaj postat: Sat Dec 09, 2006 3:00 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Conform ESO de azi, jucatorii si oficialii ar fi fost atacati cu pistolul la anternamentul de azi

Antrenamentul din nocturnă al Universităţii, care trebuia să fie una din ultimele şanse ale lui Fane Stoica de a pune la punct tactica pentru meciul cu Steaua a fost întrerupt de un grup format din aproximativ 30 de derbedei conduşi de tripleta de şoc Charlie, Blondu şi Poştaşu’. Susţinut de Blodu şi Poştaşu, Charlie a scos pistolul şi a tras asupra unui oficial al Universităţii în timpul antrenamentului de ieri seară
MesajMesaj postat: Sat Dec 09, 2006 3:02 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
DUŞMANII ECHIPEI

Aparut in ziua de Sambata 09 Decembrie 2006
• Susţinut de Blondu şi Poştaşu, Charlie a scos pistolul şi a tras asupra unui oficial al Universităţii în timpul antrenamentului de ieri-seară. Aici s-a ajuns în urma campaniei anti-Universitatea a ziarului pro-Steaua, GdS
Antrenamentul din nocturnă al Universităţii, care trebuia să fie una din ultimele şanse ale lui Fane Stoica de a pune la punct tactica pentru meciul cu Steaua, a fost întrerupt de un grup format din aproximativ 30 de derbedei conduşi de tripleta de şoc Charlie (1), Poştaşu (2) şi Blondu (3). Cu toate că oficialii clubului le-au cerut acestora să permită echipei să-şi continue neperturbată antrenamentul, toate încercările s-au devedit zadarnice. Corurile de înjurături, mesajele obscene la adresa familiei finanţatorului Universităţii, petardele, iar în final aruncatul cu pietre şi răngi de fier au distrus ceea ce Ştefan Stoica dorise să fie antrenamentul tactic pentru pregătirea meciului cu Steaua. Golanii au afişat pe gard un mesaj obscen: “Fam. Mititelu suge p...” În momentul în care unul dintre vicepreşedinţii clubului Universitatea, Sorin Joavină, a smuls bannerul de pe gard, aşa-zişii suporteri s-au dezlănţuit. Charlie a scos pistolul (4) şi a încercat să tragă în acesta, după care a început haosul. Organele de cercetare au declanşat ancheta pentru identificarea făptuitorilor. Toate aceste incidente sunt urmările campaniei declanşate de “Gazeta de Sud”, ce a creat numai tensiuni în săptămâna premergătoare meciului cu Steaua.
Adrian Mititelu:

Aşa ceva nu se poate! Noi vrem să batem Steaua duminică seara şi la antrenament suntem înjuraţi şi loviţi de suporteri. Mi se adresează mesaje obscene şi îmi este înjurată şi ameninţată familia. Asta e răsplata pentru cele 4 - 5 milioane de dolari pe care le-am investit până acum în acest club? Pentru că am promovat în primul an şi am făcut o echipă de mare viitor, care să fie numai a Craiovei, şi am promis că nu voi vinde niciodată jucători în Bucureşti?
Un oficial impuscat la antrenament??
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » MASS-MEDIA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO