Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Universitatea Craiova - Dunarea Giurgiu |  |
|
adi_mn
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 22 Apr 2005 | | Mesaje | 82 | | Locatie | Twin Cities, Minnesota |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Astazi Universitatea Craiova a intalnit Dunarea Giurgiu, nou promovata in divizia B. Scorul final a fost de 3-1 pentru Universitatea care bifeaza astfel prima victorie intr-un meci de pregatire, desi jocul nu s-a ridicat la nivelul pretentiilor noastre. Echipa adversa a jucat in tricouri asemanatoare cu cele ale Nationalului, adica exact echipa cu care aveam ultima victorie.
Universitatea Craiova a folosit urmatorii jucatori
Bornescu - Ciuca, Craciunescu, Mitchell, - Garla, Stanga, Clintovich, D Mihai, - Andrei Ionescu, Dina - Piturca
Au mai evoulat Dananae, Velcovici, Ciobanu, Saceanu, Argintaru, Feleaga, Curteanu, si Cadnea.
Marcatori:
1-0 Dina
2-0 Argintaru
2-1 Manea (fiul cel mic al lui Nae Manea)
3-1 Ciobanu
O alta stire de efect este ca in prima repriza, Stanga a preferat sa lase banca tehnica pentru un loc la mijlocul terenului, prefigurand astfel revenirea sa pe terenul de joc.
Se pare ca Dananae a dezamagit astazi, fiind inlocuit cu 10 minute inainte de fluierul final, desi nu inrase pe teren titular. Este posibil ca acesta sa ajunga la echipa a doua, asa cum s-a intamplat si cu Stoianov si Cl. Tudor, dupa meciul cu Dacia Mioveni |
|
Last edited by adi_mn on Fri Jul 15, 2005 9:57 pm |
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Iata cum apare comentariul partidei in Prosport:
<<<Universitatea Craiova a învins, scor 3-1, formaţia Dunărea Giurgiu, într-un meci amical în care Ovidiu Stângă, a jucat o repriză. Golurile echipei craiovene au fost marcate de Dina, Argintaru şi Ciobanu. Echipa olteană a jucat în următoarea componenţă în prima repriză: Bornescu - Ciucă, Crăciunescu, Michele - Gârlă, O.Stângă, D. Mihai, Klintovici - A. Ionescu, Dina - Piţurcă. Au mai jucat: Bănică, Feleagă, Curteanu, Cagnea, Dănănae, Ciobanu, Argintaru şi Săceanu. >>>
Cred ca e vorba de Mitchell si nu Michele...Michel ar mai fi mers..cred ca ar fi bun de aparator si acuma la noi, desi cred ca-i sarit de 35-37...
Ma asteptam ca Stanga sa doreasca sa joace si nu cred ca este o optiune gresita in contextul actual...si Cartu a inceput tot asa la Electro... |
|
|
|
|
 | Re: Universitatea Craiova - Dunarea Giurgiu |  |
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| adi_mn wrote: | | Astazi Universitatea Craiova a intalnit Dunarea Giurgiu, nou promovata in divizia B. Scorul final a fost de 3-1 pentru Universitatea |
Suntem tari!  |
|
|
|
|
 | Re: Universitatea Craiova - Dunarea Giurgiu |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Adrian wrote: | | adi_mn wrote: | | Astazi Universitatea Craiova a intalnit Dunarea Giurgiu, nou promovata in divizia B. Scorul final a fost de 3-1 pentru Universitatea |
Suntem tari!  |
Sigur ca suntem tari, e usor sa te lupti cu..Dunarea...asta imi aminteste de o alta Dunare..Galati..clientii nostri ani la rand..abonati la 1-2 in meciurile cu noi de la Galati...tempi passati...  |
|
|
|
|
|