.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Amicale » Universitatea Craiova - Dunarea Giurgiu
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 20, 2008 2:16 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Universitatea Craiova - Dunarea Giurgiu
MesajMesaj postat: Fri Jul 15, 2005 9:38 pm
Raspunde cu citat
adi_mn
Suporter
Suporter

0 Lei grei
Items

Aderat22 Apr 2005
Mesaje82
LocatieTwin Cities, Minnesota

Astazi Universitatea Craiova a intalnit Dunarea Giurgiu, nou promovata in divizia B. Scorul final a fost de 3-1 pentru Universitatea care bifeaza astfel prima victorie intr-un meci de pregatire, desi jocul nu s-a ridicat la nivelul pretentiilor noastre. Echipa adversa a jucat in tricouri asemanatoare cu cele ale Nationalului, adica exact echipa cu care aveam ultima victorie.

Universitatea Craiova a folosit urmatorii jucatori

Bornescu - Ciuca, Craciunescu, Mitchell, - Garla, Stanga, Clintovich, D Mihai, - Andrei Ionescu, Dina - Piturca
Au mai evoulat Dananae, Velcovici, Ciobanu, Saceanu, Argintaru, Feleaga, Curteanu, si Cadnea.

Marcatori:

1-0 Dina
2-0 Argintaru
2-1 Manea (fiul cel mic al lui Nae Manea)
3-1 Ciobanu

O alta stire de efect este ca in prima repriza, Stanga a preferat sa lase banca tehnica pentru un loc la mijlocul terenului, prefigurand astfel revenirea sa pe terenul de joc.
Se pare ca Dananae a dezamagit astazi, fiind inlocuit cu 10 minute inainte de fluierul final, desi nu inrase pe teren titular. Este posibil ca acesta sa ajunga la echipa a doua, asa cum s-a intamplat si cu Stoianov si Cl. Tudor, dupa meciul cu Dacia Mioveni

Last edited by adi_mn on Fri Jul 15, 2005 9:57 pm
MesajMesaj postat: Fri Jul 15, 2005 9:53 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134518 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5196

Iata cum apare comentariul partidei in Prosport:

<<<Universitatea Craiova a învins, scor 3-1, formaţia Dunărea Giurgiu, într-un meci amical în care Ovidiu Stângă, a jucat o repriză. Golurile echipei craiovene au fost marcate de Dina, Argintaru şi Ciobanu. Echipa olteană a jucat în următoarea componenţă în prima repriză: Bornescu - Ciucă, Crăciunescu, Michele - Gârlă, O.Stângă, D. Mihai, Klintovici - A. Ionescu, Dina - Piţurcă. Au mai jucat: Bănică, Feleagă, Curteanu, Cagnea, Dănănae, Ciobanu, Argintaru şi Săceanu. >>>

Cred ca e vorba de Mitchell si nu Michele...Michel ar mai fi mers..cred ca ar fi bun de aparator si acuma la noi, desi cred ca-i sarit de 35-37...Smile
Ma asteptam ca Stanga sa doreasca sa joace si nu cred ca este o optiune gresita in contextul actual...si Cartu a inceput tot asa la Electro...
Re: Universitatea Craiova - Dunarea Giurgiu
MesajMesaj postat: Fri Jul 15, 2005 11:49 pm
Raspunde cu citat
Adrian
Presedinte de club
Presedinte de club

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje583
LocatieBucuresti

adi_mn wrote:
Astazi Universitatea Craiova a intalnit Dunarea Giurgiu, nou promovata in divizia B. Scorul final a fost de 3-1 pentru Universitatea

Suntem tari! MrGreen
Re: Universitatea Craiova - Dunarea Giurgiu
MesajMesaj postat: Sat Jul 16, 2005 1:15 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134518 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5196

Adrian wrote:
adi_mn wrote:
Astazi Universitatea Craiova a intalnit Dunarea Giurgiu, nou promovata in divizia B. Scorul final a fost de 3-1 pentru Universitatea

Suntem tari! MrGreen

Sigur ca suntem tari, e usor sa te lupti cu..Dunarea...asta imi aminteste de o alta Dunare..Galati..clientii nostri ani la rand..abonati la 1-2 in meciurile cu noi de la Galati...tempi passati... Sad
Universitatea Craiova - Dunarea Giurgiu
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Amicale
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO