Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
UNIVERSITATEA CRAIOVA - PALMARESUL COMPLET
Am reusit sa aduc la zi palmaresul clubului si sa il prezint intr-un design, sper atat mai practic cat si mai atractiv.
Astfel, intrand in categoria PALMARES, din Navigare (www.stiintacraiova.com) veti intra in pagina care va va duce mai departe spre PALMARES INTERN si PALMARES INTERNATIONAL.
In PALMARES INTERN veti gasi nu numai performantele realizate de catre clubul nostru de-a lungul timpului la nivel de echipa sau de jucator dar si loturile (ii multumesc si pe aceasta cale lui PACALA pentru ajutorul dat) si meciurile disputate in cele 41 de editii de prima divizie, cu clasamentele finale.
Desigur, sunt inca lacune, mai ales la nivelul loturilor de jucatori de-a lungul timpului pe care am sa incerc sa le acopar in timp, sper si cu ajutorul vostru.
In PALMARES INTERNATIONAL, veti gasi atat o statistica a partidelor jucate cat si premierele romanesti realizate de spargatorul de mare calibru numit CRAIOVA MAXIMA, adica echipa de aur a UNIVERSITATII din anii 1979-1984. De asemenea sunt listate toate partidele jucate incepand cu anul 1970.
Sper sa gasiti informatii pertinente si, cum am mentionat, sa veniti cu completari. |
|