.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA » Universitatea risca sa fie depunctata
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 8:28 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Universitatea risca sa fie depunctata
MesajMesaj postat: Fri May 09, 2008 7:52 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Aceasta deoarece patronul Mititelu s-a dus la vestiare in pauza partidei Stiinta - Ceahlaul, desi era in stare de suspendare.
El a explicat ca de fapt a facut apel la suspendare si ca, oricum faxul cu mentionarea acesteia a sosit la o ora dupa meci. De asemenea, nu ar fi fost decat in hol si a plecat imediat ce a fost instiintat ca nu are voie acolo.
Prezenta sa a fost notata atat de arbitru cat si de observatorul federal.

Poate un plus de prudenta din partea lui Mititelu nu ar fi stricat.
Astfel suntem pusi intr-o postura delicata, deoarece o eventuala sanctiune implica depunctarea si riscul de a fi retrogradati.
MesajMesaj postat: Fri May 09, 2008 7:59 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Ar fi chiar ultimul lucru pe care ar trebui sa-l mai induram. Este o mare batjocora la adresa fanilor, ceea ce fac minunatii nostri conducatori. Dupa ce k ultimele meciuri s-au jucat asa cum s-au jucat, mai fac si gesturi prostesti, kre ne pot costa scump.
Pana nu ne invatam minte, sa jucam corect si sa lasam declaratiile si aranjamentele, nu vom avea echipa curata.
MesajMesaj postat: Sat May 10, 2008 1:48 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

asa ca ceahlaul ramine in a si noi mergem in b! MrGreen
cred ca miti tre sa fie constient ce face! trebuie sa cunoasca legile! daca le incalca, atunci e dus rau de tot cu pluta! Sad
Re: Universitatea risca sa fie depunctata
MesajMesaj postat: Sat May 10, 2008 3:28 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

Stiinta wrote:
Aceasta deoarece patronul Mititelu s-a dus la vestiare in pauza partidei Stiinta - Ceahlaul, desi era in stare de suspendare.
El a explicat ca de fapt a facut apel la suspendare si ca, oricum faxul cu mentionarea acesteia a sosit la o ora dupa meci. De asemenea, nu ar fi fost decat in hol si a plecat imediat ce a fost instiintat ca nu are voie acolo.
Prezenta sa a fost notata atat de arbitru cat si de observatorul federal.

Poate un plus de prudenta din partea lui Mititelu nu ar fi stricat.
Astfel suntem pusi intr-o postura delicata, deoarece o eventuala sanctiune implica depunctarea si riscul de a fi retrogradati.

Retrogradarea prin depunctare ar fi mana cereasca pentru Raj..Ar fi destui care ar crede ca ne-a vanat Mitica si Federatia, uitand ca Raj stia ca e suspendat cand a mers la vestiare. Eu cred ca a facut-o intentionat. In caz in care Stiinta e retrogradata poate sa vanda tot si sa ramana in continuare patron, chiar avand suportul unora mai slabi cu duhul. Ar fi reteta Siman, care retrogradat de pe locul 4. Daca-i va reusi figura, pur si simplu Raj ii face uitati pe "plotoner" si pe "spracenat" castigand titlul de cel mai mare monstru din istoria Stiintei!! Sper sa nu fie chiar atat de ticalos, dar nu m-ar mira nimic de la Raj!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sat May 10, 2008 3:31 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

gac200076 wrote:
asa ca ceahlaul ramine in a si noi mergem in b! MrGreen
cred ca miti tre sa fie constient ce face! trebuie sa cunoasca legile! daca le incalca, atunci e dus rau de tot cu pluta! Sad

Pentru chestia asta cu retrogradarea se iau cel putin 2 milioane de euro de la Pinalti, locul din Liga 1, plus vanzari masive de jucatori (6-8mil de euro). Ar fi un business de pana la 10 mil de euro pentru Raj..Credeti ca va ezita??
Respect Lion
MesajMesaj postat: Sat May 10, 2008 11:46 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308

Totul este un business pana la urma, insa trebuie facut totul cu cap. Sper sa nu aiba astfel de ganduri negre si sa-si bata joc de renumele echipei, care in ultima vreme a fost terfelit de niste oameni de nimic.
Dar pana la urma nimic n-ar mai fi de mirare! Sad
MesajMesaj postat: Sun May 11, 2008 9:36 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

miti zice-n editie ca nici nu stia ca e suspendat? e cam aerian!
MesajMesaj postat: Wed May 21, 2008 1:31 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308

Se zice k riskm o depunctare de la 6 la 15 puncte. Dk am primi o pedeapsa de minim 7 puncte am putea retrograda. Dk se va intampla acest lucru, vom asista la o retrogradare rusinoasa si la vanzarea la bucata a Stiintei.
Trebuie sa asteptam pana maine, pt a afla rezultatul. Sa speram, k frf-ul, in spatele usilor inchise, tot amanand luarea unor decizii, vor lua hotararea potrivita (mie nu mi se pare un caz extrem de deosebit).
MesajMesaj postat: Thu May 22, 2008 8:28 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308

Decizia finala:

Mititelu suspendat 2 luni, Craiova, o etapă cu porţile închise şi 30.000 de lei amendă.

No comment!!!
MesajMesaj postat: Thu May 22, 2008 9:05 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

o s-ajungem sa jucam toate meciurile de acasa cu portile inchise si sa platim numai amende stupide! Wall
MesajMesaj postat: Fri May 23, 2008 12:12 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308

Eu zic mersi si pt atat!! Pentru ca te poti astepta la orice decizie din partea binevoitorilor de la federatie.
Universitatea risca sa fie depunctata
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO