.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2007-2008 » UTA - Stiinta: opinii inainte si dupa meci
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 8:35 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem la Arad?
Victorie
40%
 40%  [ 2 ]
Egal
40%
 40%  [ 2 ]
Esec
20%
 20%  [ 1 ]
Total Voturi : 5

UTA - Stiinta: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Mon Mar 17, 2008 12:04 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Meciul cu UTA poate hotari daca scapam de emotiile zonei subsolului clasamentului sau nu. O victorie la Arad ne-ar aduce trei puncte linistitoare.
Pana acum gazdele de miercuri au pierdut ambele partide de acasa din acest an, fara a reusi sa marcheze!
Cred ca daca trecem cu bine peste supararea ratarii victoriei in meciul cu Rapid, putem castiga.

Last edited by Stiinta on Fri Mar 21, 2008 1:09 am
MesajMesaj postat: Mon Mar 17, 2008 10:30 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Eu zic ca batem la arad si ne cam linistim iar apoi poate mai batem si ceva echipe din partea superioara a clasamentului ca sa mai animam lupta si la varf. Batem cu 2-1 la Arad
Re: UTA - Stiinta: opinii ianinte si dupa meci
MesajMesaj postat: Tue Mar 18, 2008 4:37 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

Stiinta wrote:
Meciul cu UTA poate hotari daca scapam de emotiile zonei subsolului clasamentului sau nu. O victorie la Arad ne-ar aduce trei puncte linistitoare.
Pana acum gazdele de miercuri au pierdut ambele partide de acasa din acest an, fara a reusi sa marcheze!
Cred ca daca trecem cu bine peste supararea ratarii victoriei in meciul cu Rapid, putem castiga.

Si un egal apropape retrogradeaza Aradul. Daca ne bat, revin in carti. Nu trebuie sa pierdem! In tur au cam zburdat la Craiova, puteau sa ne dea scor.

Pentru Napoli e momentul adevarului. Poate sa castige si el un meci afara?

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Tue Mar 18, 2008 8:48 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

la Arad putem sa jucam in liniste. Nu stam sub presiune ca gazdele si ne putem revansa pentru infrangerea umilitoare din tur. Nu uit acel meci care doare si acum! Sa luam trei puncte si sa scapam de subsolul clasamentului!
MesajMesaj postat: Thu Mar 20, 2008 5:34 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

O victorie frumoasa si o revansa care ne aduce o linste de care nu prea am avut parte in ultimul timp.
MesajMesaj postat: Thu Mar 20, 2008 5:41 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

Stiinta wrote:
O victorie frumoasa si o revansa care ne aduce o linste de care nu prea am avut parte in ultimul timp.

Cu inca 6 puncte cred ca evitarea retrogradarii e rezolvata. In sfarsit spargem gheata si castigam afara cu Napoli antrenor. Sper sa nu se deoache!! Meciul cu Vasluiul se anunta foarte interesant! Un adevarat examen de maturitate, pe care l-am ratat cu Rapidul...
Baird ramane revelatia turului, Costea doar confirma ca e talentat, Baird in schimb devine o pisesa grea in angrenajul echipei. Napoli era sa-l arunce asta iarna din caruta lui Raj. Eu zic ca si Ciuca trebuie recuperat, in situatia in care nu putem face transferuri. In aparare stam subtire, noroc cu Bornescu, ca fundasii sunt cam dusi cu pluta.

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Thu Mar 20, 2008 7:05 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Victoria este pe deplin meritata. Ma bucur k jucatorii arata constanta in joc si mai multa determinare, fata de alte partide.

Au muncit mult la arad si au reusit sa puncteze. Ma asteptam la un meci greu, datorita gazdelor kre au jucat f dur si in disperare de a scoate puncte.

Ma bucur f mult pt k am reusit victoria in deplasare si ma bucur f mult k nu au renuntat la lupta pana la sfarsit. Smile
MesajMesaj postat: Thu Mar 20, 2008 9:56 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

ma bucur pt victorie si sper ca baietii sa joaca si mai bine in meciul de acasa cu vaslui!
MesajMesaj postat: Fri Mar 21, 2008 1:08 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

VICTORIE IMPORTANTA: UTA - STIINTA 0-1 (0-0)

Au marcat: F. Costea ('76)

Universitatea Craiova: Bornescu - Dananae, D. Stoica, Gaman ( Barboianu '64), Rose - Prepelita (Saceanu '78 ), Ionescu, Dilevski - Wobay, Baird, Fl. Costea.
Antrenor: Nicolo Napoli

Stiinta a castigat trei puncte foarte pretioase in deplasarea de la Arad. Pe langa revansa infrangerii din toamna, consemnam si prima victorie afara a antrenorului Napoli. Universitatea a inceput cu determinare meciul de la Arad, controland primul sfert de ora, in care Costea a avut un sut bun spre poarta adversa ('7). Gazdele au trecut apoi la carma jocului si au ratat ocazia lor cea mai buna in min. 25, cand Edson a sutat in bara transversala. In repriza a doua, baietii nostri au jucat din nou decis, punand in pericol in cateva randuri poarta aparata de Tudor, care a avut interventii salutare. Nu a mai putu face nimic la o minge intoarsa in careu de Baird si finalizata din apropierea careului mic de catre golgheterul Costea ('76). Tabela a ramas neschimbata si punctele iua drumul Baniei. Cele trei puncte (de fapt sunt sanse tinand cont ca am invins o echipa aflata in aceeasi zona a nispirulor miscatoare) pot aduce linistea necesara pentru acest final de campionat. Totusi, inca nu ma scapat definitiv de griji, foarte dificil anuntandu-se proximul meci, cu Vasluiul.
MesajMesaj postat: Fri Mar 21, 2008 10:23 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Brava baieti! Tinteti-o tot asa.
UTA - Stiinta: opinii inainte si dupa meci
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2007-2008
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO