.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ANTRENORII » Va rezista Cioroianu pana la finalul campionatului?
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 19, 2008 9:45 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Va rezista Cioroianu pana la finalul campionatului?
Da
40%
 40%  [ 2 ]
Nu
60%
 60%  [ 3 ]
Total Voturi : 5

MesajMesaj postat: Fri Jul 06, 2007 6:00 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134485 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5195

Nu stiu daca isi mai aminteste cineva cand am incheiat un campionat fara a schimba antrenorul pe parcursul sau. Acest poll este mai mult decat justificat din acest punct de vedere si nu are nicio tenta pesimista.
Cioroianu a avut un final de editie excelent, cu sase victorii si un egal! Care a fost contributia sa in acest traseu este destul de dificil de pus in procente. Exceptand Ceahlaul restul adversarilor au fost slabi sau lipsiti de motivatie. Rezultatele insa raman si ele vorbesc in favoarea tehnicianului.
Ramane de demonstrat ca Florin Cioroianu este solutia viabila pentru Stiinta nu pentru un fragment de sezon ci pentru, macar, un campionat intreg. Programul de start pare sa fie in favoarea atat a antrenorului cat si a unor rezultate care sa ne propulseze in partea superioara a clasamentului.
MesajMesaj postat: Sat Jul 07, 2007 12:48 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

24039 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1315
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Si Poli Timisoara, UTA, pot fi adaugate langa Ceahlaul, k adversari incomozi in acest final de campionat! Restul au fost echipe pe care le-am batut si in tur! Insa echipa s-a comportat altfel in toate meciurile sub comanda lui Cioroianu. S-a vazut k am avut mai multa forta ofensiva si mai multa luciditate la finalizare!
Eu cred ca va rezista un sezon intreg si k va avea si rezultate bune!
Nu ramane decat sa le fim alaturi si la bine si la greu!!! FORZA STIINTA!!!!
MesajMesaj postat: Sat Jul 07, 2007 3:50 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22398 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1085
LocatieKöln

e dificil de anticipat daca cioroianu va sta tot campionatul antrenor. nici campionatul trecut nu credeam ca dupa plecarea lui ovi vom termina sezonul cu al treilea antrenor... eu unul mi-as dori continuitate, dar nu mi se pare realizabila sub conducerea lui miti...
MesajMesaj postat: Sat Aug 18, 2007 10:28 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134485 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5195

Dupa infrangerea de la Tg. Jiu, Florin Cioroianu si-a anuntat demisia.
MesajMesaj postat: Sat Aug 18, 2007 10:44 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

CIOROIANU A DEMISIONAT! BALACI FAVORITSambata, 18 August 2007
Ilie BalaciLa câteva minute dupa meciul pierdut la Târgu-Jiu, antrenorul Florin Cioroianu l-a sunat pe Mititelu, anuntându-l pe acesta ca îsi respecta promisunea facuta, aceea de a pleca de la echipa în cazul în care va înregistra trei înfrângeri.

“Cioroianu m-a sunat dupa meci si a spus ca cea mai buna decizie este sa plece de la echipa, mai ales ca eu am declarat la demiterea lui Fane Stoica faptul ca niciun antrenor nu va mai sta la Craiova în cazul în care pierde de trei ori la rând. Deocamdata nu am nicio solutie, ma gândesc la câteva nume, dar le voi anunta probabil în cursul zilei de mâine (nr – azi) sau cel târziu pâna la meciul cu Unirea Urziceni. Sincer, îmi pare rau pentru Cioroianu pentru ca este antrenorul cu care m-am înteles cel mai bine de când am preluat Craiova" a declarat Mititelu.

La rândul sau, Cioroianu anuntase la conferinta de presa ca va parasi Stiinta, în cazul în care acesta ar fi cea mai buna solutie pentru redresarea echipei.

Principalul favorit la preluarea bancii tehnice a Universitatii, pare sa fie Ilie Balaci, actualul manager sportiv al oltenilor. Alte nume vehiculate sunt Sorin Cartu, Emil Sandoi sau Walter Zenga.

Sursa: Prosport
MesajMesaj postat: Sun Aug 19, 2007 2:09 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

24039 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1315
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Nu conteaza cine va veni...important e sa schimbe ceva!! Si astfel sa avem si rezultate!!!
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ANTRENORII
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO