Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Vrem sa stim meciurile |  |
|
Lou|3
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Rog pe cei din conducerea acestui site , pe admini ca decat sa bage stiri despre rezultatele meciurilor mai bine sa posteze data locul si ora la care craiova joaca amicale ca sincer sa fiu pe putini ii intereseaza de lance armstrong sau de ce a mai zis unu ca becali ca shiasa il vedem in fiecare zi la tv de ne-am saturat de el . Deci sa ne anuntati cand sunt MECIURILE ca sa se duca mai multi suporteri |
|
|
|
|
 | Re: Vrem sa stim meciurile |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135278 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5213 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Lou|3 wrote: | | Rog pe cei din conducerea acestui site , pe admini ca decat sa bage stiri despre rezultatele meciurilor mai bine sa posteze data locul si ora la care craiova joaca amicale ca sincer sa fiu pe putini ii intereseaza de lance armstrong sau de ce a mai zis unu ca becali ca shiasa il vedem in fiecare zi la tv de ne-am saturat de el . Deci sa ne anuntati cand sunt MECIURILE ca sa se duca mai multi suporteri |
S-a retinut sugestia, cu mentiunea ca sunt anuntate pe site meciurile amicale cu o zi inainte. O sa incerc anuntarea lor si mai devreme.
Astfel, vineri, de la ora 18, Universitatea va juca un amical la Rm. Valcea cu CSM.
A fost mentionat jiji deoarece a fost implicat un suporter al Universitatii, Serban Huidu in conflictul respectiv.
Iar mentionarea altor sporturi nu cred ca strica, totusi performanta lui Armstrong este una iesita din tiparele obsinuitului. |
|
|
|
|
|