.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Arhiva » Vrem sa stim meciurile
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 08, 2008 10:04 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Vrem sa stim meciurile
MesajMesaj postat: Wed Jul 27, 2005 7:37 am
Raspunde cu citat
Lou|3
Suporter
Suporter

0 Lei grei
Items

Aderat04 Apr 2005
Mesaje8

Rog pe cei din conducerea acestui site , pe admini ca decat sa bage stiri despre rezultatele meciurilor mai bine sa posteze data locul si ora la care craiova joaca amicale ca sincer sa fiu pe putini ii intereseaza de lance armstrong sau de ce a mai zis unu ca becali ca shiasa il vedem in fiecare zi la tv de ne-am saturat de el . Deci sa ne anuntati cand sunt MECIURILE ca sa se duca mai multi suporteri
Re: Vrem sa stim meciurile
MesajMesaj postat: Wed Jul 27, 2005 4:06 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135278 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5213

Lou|3 wrote:
Rog pe cei din conducerea acestui site , pe admini ca decat sa bage stiri despre rezultatele meciurilor mai bine sa posteze data locul si ora la care craiova joaca amicale ca sincer sa fiu pe putini ii intereseaza de lance armstrong sau de ce a mai zis unu ca becali ca shiasa il vedem in fiecare zi la tv de ne-am saturat de el . Deci sa ne anuntati cand sunt MECIURILE ca sa se duca mai multi suporteri

S-a retinut sugestia, cu mentiunea ca sunt anuntate pe site meciurile amicale cu o zi inainte. O sa incerc anuntarea lor si mai devreme. Very Happy
Astfel, vineri, de la ora 18, Universitatea va juca un amical la Rm. Valcea cu CSM.

A fost mentionat jiji deoarece a fost implicat un suporter al Universitatii, Serban Huidu in conflictul respectiv.
Iar mentionarea altor sporturi nu cred ca strica, totusi performanta lui Armstrong este una iesita din tiparele obsinuitului.
Vrem sa stim meciurile
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Arhiva
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO