.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » JUCATORII » Wobay
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 2:02 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Wobay
MesajMesaj postat: Wed Dec 20, 2006 5:46 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Wobay, aşteptat astăzi în Bănie

Noua achiziţie a Universităţii Craiova, Julius Wobay, este aşteptat să sosească, astăzi, în Bănie, împreună cu antrenorul Ştefan Stoica. Atacantul îşi va face o primă impresie despre oraş, va vizita cantonamentul echipei din Lunca Jiului şi stadionul “Ion Oblemenco”. Jucătorul din Sierra Leone va rămâne câteva zile în Craiova, apoi va pleca pentru a-şi petrece sărbătorile în ţara natală, urmând a reveni în Cetatea Banilor pe 12 ianuarie, când este programată reunirea lotului.

De unde vine Wobay
Republica Sierra Leone, cu o populaţie puţin peste şase milioane de locuitori, este o ţară din vestul Africii, una dintre cele mai sărace ale continentului. Înconjurată de Guineea la nord, Liberia la sud şi oceanul Atlantic la vest, Sierra Leone îşi trage numele din cuvântul portughez “Serra Leoa”, care înseamnă “Muntele Lionez”. Cu toate că engleza este limba oficială a ţării, aceasta este înţeleasă doar de o mică parte a populaţiei, majoritatea locuitorilor vorbind limba triburilor din care fac parte. Cele mai mari triburi din Sierra Leone sunt Mende (în centrul şi sudul ţării) şi Temne (în nord), cele două reunind o treime din populaţie. Sierra Leone, ieşită de ceva timp dintr-un război civil care a durat 11 ani, este una dintre cele mai mari exportatoare de resurse naturale, cum ar fi lemnul, diamantele sau minereul de fier. (A. I.)

EDITIE SPECIALA

Last edited by TitanGirl on Wed Jan 24, 2007 1:50 am
MesajMesaj postat: Thu Dec 21, 2006 4:56 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Inca un jucator nou la Craiova
Woobay vrea sa fie leu
Lucian CAZAN

Julius Woobay a avut primul contact cu Bania
Fotbalistul in vârsta de 22 de ani a primit tricoul cu numarul 77 si a fost asemanat cu vedeta lui Chelsea.

Julius Woobay a aterizat ieri in România, apoi a fost adus la Craiova, unde a fost prezentat oficial. Jucatorul originar din Sierra Leone a ajuns in jurul prânzului la sediul clubului, unde a sustinut o conferinta de presa, la care a fost invitata doar o parte a presei.

„Sunt bucuros ca am ajuns la Universitatea. Este o noua provocare pentru mine, mai ales ca vin intr-un campionat mai puternic decât cel din Cipru. Vreau sa fiu un leu, nu promit ca voi inscrie un anumit numar de goluri, important este sa joc bine pentru echipa si sa ajut. Am inteles ca aici se vrea formarea unei echipe puternice si asta mi se potriveste de minune“, a spus africanul, care a fost asemanat cu ivorianul Didier Drogba. Cu toate acestea, Woobay a spus ca singura asemanare intre cei doi este ca sunt africani amândoi si a precizat ca nu vrea sa fie asemanat cu vedeta lui Chelsea pentru ca are alt stil.

Woobay va purta tricoul cu numarul 77, situatie inedita la Universitatea, iar la sosire a primit din partea clubului un leu de plus echipat in alb-albastru. Jucatorul, care a primit marti si cartea verde, va sta in Craiova pâna sâmbata, apoi va pleca in Sierra Leone, de unde va reveni la inceputul lunii ianuarie, când este programata reunirea lotului Stiintei.

Stoica a schimbat politica de achizitii

Antrenorul Universitatii, Stefan Stoica, cel care l-a adus pe Wobay in Banei, l-a ladat pe african, considerând ca nu exista jucator de talia sa in campionatul intern. „Nu cred ca exista in campionatul nostru un jucator pe care sa-l asemanam cu Woobay. Am dorit foarte mult sa-l aduc la Universitatea si iata ca am reusit. In aceasta iarna a fost dorit si de Farul Constanta, iar in vara a fost la un pas sa ajunga la Rapid. Am avut noi norocul sa-l achitionam, dupa mai multe runde de discutii“, a declarat „Mourinho“. Antrenorul oltean a dezvaluit ca negocierile cu Woobay au durat aproape zece ore. „Decât sa luam jucatori multi si ieftini, mai bine aducem doi fotbalisti la pret mare, care sa ne ajute. Mai am de gând sa fac doar un transfer si apoi putem spune ca am terminat campania de achizitii“, a mai spus Stefan Stoica.

Sursa: Gazeta de Sud
MesajMesaj postat: Thu Dec 21, 2006 5:01 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
WOBAY-MANIA
de Cosmin STAICU

Aparut in ziua de Joi 21 Decembrie 2006
• Noua vedetă a Universităţii a făcut, ieri, cunoştinţă cu Bănia. Wobay a trezit interesul presei şi al suporterilor, iar un poster cu el este afişat deja la magazinul clubului

Cel mai scump jucător cumpărat vreodată de Universitatea Craiova a avut parte, ieri, de o primire demnă de suma plătită pentru el. Ziariştii au intrat în alertă de dimineaţă, între sediul clubului şi hotelul “Bavaria”, unde a fost instalat, în primă instanţă, leonezul. Deşi toată lumea îl aştepta cu camerele şi flash-urile pregătite, “J-Wobay”, aşa cum scrie pe medalionul său de aur, s-a strecurat împreună cu Ovidiu Costeşin prin spatele grupului de reporteri care tocmai obţineau păreri de la Fane Stoica despre fotbalistul pe care l-a dorit cu ardoare în iarna aceasta. Cu alură şi vestimentaţie de rapper, dar, paradoxal, fără fiţe şi modest la ivirea camerelor de filmat, atacantul a apărut abia după-amiază în faţa jurnaliştilor. Tot ce a declarat a fost concis, la obiect, a făcut slalom printre diversele întrebări provocatoare, nepărând deloc o sursă de “perle” pentru presă. “Poate că semăn cu Drogba, doar suntem amândoi din Africa, dar nu vreau să fiu comparat cu el. Jucătorul meu preferat este Ronaldo, dar nici măcar cu el nu aş vrea să fiu asemănat. Sunt Wobay şi aşa vreau să mă fac cunoscut”, a afirmat noua vedetă a Ştiinţei. Nu s-a aruncat în declaraţii măgulitoare şi nu a promis nici că va înscrie într-o lună cât alţii în 10. Pur şi simplu, a spus că vrea să-şi facă treaba pentru care a fost achiziţionat de clubul oltean: “Este un pas înainte pentru mine transferul la Craiova, pentru că vin într-un campionat superior valoric celui din Cipru. Este o provocare şi sper să confirm încrederea antrenorului şi banii plătiţi pentru aducerea mea. Am auzit că o să evoluez alături de jucători buni şi în faţa unui stadion plin, deci este un cadru propice pentru performanţă.” Ar fi vrut numărul 10, dar cum Andrei Ionescu este decarul juveţilor, s-a mulţumit cu 77, pe care îl avea pe spate şi la Salamina. Wobay a evitat, subtil, întrebarea legată de cine o să fie noul leu al formaţiei alb-albastre, cu trimitere la numele ţării sale natale, dar, cu o mină serioasă, a acceptat să se fotografieze cu un leu în braţe şi apoi cu tricoul Universităţii. În el speră să atingă gloria în următorii patru ani şi jumătate.

I-a sosit şi cartea verde
Faţă de problemele întâmpinate, în mod obişnuit, cu sosirea cărţilor verzi ale jucătorilor străini, echipa din Bănie a intrat, încă de ieri, în posesia permisului de muncă al internaţionalului din Sierra Leone. Aşa cum plata celor 450.000 de dolari s-a făcut imediat, banii intrând încă de luni în contul ciprioţilor de la NEA Salamina, cartea verde a luat drumul Craiovei, ajungând chiar odată cu atacantul. (C. S.)
MesajMesaj postat: Fri Dec 22, 2006 6:27 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
Wobay a trecut vizita medicală
Aparut in ziua de Vineri 22 Decembrie 2006

Noua achiziţie a Universităţii, Julius Wobay, a efectuat ieri vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova. Conform medicilor care l-au examinat, acesta a impresionat la toate capitolele, atât în ceea ce priveşte masa musculară, cât şi rezistenţa la efort. “Se prezintă în condiţii optime. Este apt de joc din toate punctele de vedere”, a afirmat doctorul Ştiinţei, Claudiu Stamatescu, sub a cărui îndrumare leonezul a efectuat vizita medicală. Deja Wobay a devenit un idol în Bănie. La magazinul oficial al clubului, care se va inaugura astăzi, tronează de joi un poster imens cu jucătorul de culoare al Universităţii. (R. P.)
MesajMesaj postat: Sat Dec 23, 2006 12:16 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Viitorul suna bine !! Smile
MesajMesaj postat: Tue Jan 16, 2007 11:46 am
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

"Wobay e mai bun"
Marius Chiţu

Ştefan Stoica l-a lăudat pe mijlocaşul din Sierra Leone, spunînd că e mai bun decît macedoneanul Grozdanovski, dorit de Rapid în această iarnă. Antrenorul Ştefan Stoica e convins că Universitatea a reuşit o mare lovitură în această iarnă prin achiziţionarea mijlocaşului Julius Wobay, de la Nea Salamina. "Cînd l-am transferat era cel mai bun jucător din Cipru", spune "Mourinho din Bănie".Fostul secund al lui Ioan Andone în Cipru a făcut şi o comparaţie între jucătorul din Sierra Leone şi macedoneanul Grozdanovski, de la Omonia Nicosia, dorit de Rapid în această iarnă: "Wobay este mult mai tehnic, şi e peste Grozdanovski. Dacă macedoneanul era mai bun, fiţi sigur că l-am fi transferat noi".

Chiar dacă l-a lăudat pe Wobay, mijlocaşul african nu poate să fie sigur că va prinde un loc de titular la Craiova. Asta pentru că, începînd din retur, fiecare echipă poate folosi maximum 3 jucători extracomunitari în teren. "Noi avem 5 extracomunitari în lot şi ne dezavantajează această decizie", a spus antrenorul Ştiinţei. Altfel, juveţii au ajuns ieri la Băile Herculane, unde vor efectua un cantonament de nouă zile.

sursa gsp
MesajMesaj postat: Wed Jan 24, 2007 1:40 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
Wobay e bun la inimă
de Cosmin STAICU

Aparut in ziua de Miercuri 24 Ianuarie 2007
• Leonezul Ştiinţei este sănătos tun, iar în meciul de ieri a arătat că este dispus la efort, jucând chiar 90 de minute
Insinuările privind posibilele probleme cardiace ale lui Julius Wobay au fost dezminţite ieri de toată delegaţia olteană, inclusiv de fotbalist. “Dacă aş avea probleme cu inima aş fi primul care s-ar îngrijora şi aş lua măsuri, dar nu este vorba de aşa ceva. Presa din toată lumea este liberă şi poate să scrie ce vrea, însă eu sunt sănătos şi sper să rămân aşa, ca să pot să îmi fac datoria faţă de noua mea echipă”, a afirmat Wobay, care a fost integralist ieri.

«Poate are probleme sentimentale»
Colegul său de cameră de la Herculane, Jeremie Njock, a glumit pe seama zvonurilor privind problemele de sănătate ale leonezului: “Nu ştiu ca Wobay să aibă probleme la inimă, poate sentimentale, cine ştie?” De asemenea, Fane Stoica a ţinut să facă precizări în privinţa preferatului său din campionatul cipriot. “Wobay a efectuat vizita medicală şi totul a fost în regulă. Mă deranjează că oficialii altor formaţii îşi permit să vorbească despre jucătorii noştri, pentru că eu nu comentez despre ei”, a fost replica antrenorului oltean faţă de anumite declaraţii inopinate venite dinspre Giuleşti. Cel mai vehement şi mai explicit a fost finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu: “E o informaţie realizată cu scop premeditat. În decembrie şi ianuarie i-am făcut vizita medicală, l-au văzut câţiva doctori şi el este printre cei mai sănătoşi jucători. Tot felul de aurolaci încearcă să strice atmosfera de la echipă. Presa din Cipru a preluat această ştire falsă din România, iar acum presa de aici o preia din ziarele cipriote. E o mare tâmpenie şi sunt dezgustat.”

La Herculane s-a chiulit în masă
Cu aproximativ un sfert de oră înaintea startului partidei dintre Universitatea şi CFR Timişoara, în jurul terenului “Hercules” erau doar 15 - 20 de persoane şi se părea că jocul urma să se dispute în faţa unui asistenţe reduse. Totuşi, în ultimele minute înaintea fluierului de început, spre arena din localitate s-au revărsat câteva sute de oameni, numărul de spectatori, aproape 600, concurându-l pe cel de la disputa cu Minerul Lupeni. Au fost şi suporteri veniţi din alte oraşe, dar majoritatea au constituit-o elevii de la şcoala din Herculane, care au chiulit de la ore pentru a putea viziona meciul Universităţii. Ei au fost nevoiţi să plece după o oră de joc, pentru a se întoarce în sălile de clasă.

Stoica, mulţumit de prima repriză
Antrenorul Universităţii Craiova, Ştefan Stoica, s-a declarat satisfăcut de stagiul de pregătire de la Herculane, iar ieri a fost mulţumit de evoluţia elevilor săi în prima repriză. “Mi-a plăcut modul cum au abordat prima parte a jocului, în care au luptat. De al doilea mitan nu sunt satisfăcut, dar o să-i fac în zilele următoare să înţeleagă că trebuie să trateze la fel toate cele 90 de minute ale unui meci. Contează să şi câştigi aceste amicale, dar nu acesta a fost ţelul nostru până acum. Am jucat binişor, dar mai sunt multe de pus la punct şi o vom face până la începutul campionatului”, a declarat principalul juveţilor. Tehnicianul oltean s-a arătat încântat şi de evoluţia achiziţiilor, care chiar i-au depăşit aşteptările: “Wobay este un jucător bun, dar şi spectaculos, de aceea am insistat să vină la Craiova, unde suporterii apreciază aceste calităţi. El şi Njock s-au integrat mai repede decât mă aşteptam şi este un lucru foarte bun.”
MesajMesaj postat: Tue Feb 06, 2007 7:16 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Wobay, în război cu stelele
de Răzvan PURCEA
Aparut in ziua de Marti 06 Februarie 2007
• Un fan al fotbalistului leonez al Universităţii i-a trimis acestuia, în cantonamentul din Cipru, o fotografie înfăţişându-l pe jucător în postura de cavaler Jedi

Generaţii întregi de oameni de pe tot mapamondul au rămas impresionate de opera lui George Lucas, Star Wars (Războiul Stelelor). Aşa s-a întâmplat şi cu un suporter al Universităţii, care ne-a trimis prin e-mail o surpriză pentru jucătorul Julius Wobay. O poză a unui cavaler Jedi din celebrul film SF îl înfăţişa pe leonez ţinând în mână o sabie laser, semn că nu este de glumă cu noul fotbalist al Craiovei. În momentul în care au văzut-o, Wobay şi Njock au izbucnit în râs, cei doi fiind surprinşi de ideea fanului respectiv. “Vreau să o fac mare de tot şi să o lipesc acasă în cameră”, a strigat atacantul. Acesta a ţinut să-i mulţumească suporterului care a avut această idee şi le-a transmis tuturor susţinătorilor că nu-i va dezamăgi şi îi aşteaptă la meciurile viitoare ale Universităţii. Wobay nu a uitat nici de Steaua Bucureşti şi a afirmat că: “Acum dacă sunt din filmul Războiul Stelelor, abia aştept să înceapă campionatul. Din păcate, nu ne mai putem lupta cu Steaua prea curând, pentru că acum ar fi fost momentul”. Nici Njock nu a stat departe şi a declarat că, împreună cu Wobay, va face un cuplu de şoc în Liga I. “Se vede că ne înţelegem foarte bine, sper să marcăm împreună cât mai multe goluri, fiindcă pentru asta am venit”, a spus Njock. Nici Ştefan Stoica nu a rămas impasibil la surpriza făcută lui Wobay şi a precizat: “Jucătorilor mei trebuie să le arătăm astfel de lucruri, pentru că este important pentru moralul lor”.

-A fost la coafor
Aparut in ziua de Marti 06 Februarie 2007

Wobay şi-a făcut din nou codiţe, după ce în ultimul timp a fost văzut purtând o bentiţă pe cap. Un prieten al său din Cipru, tot african, i-a făcut o nouă coafură leonezului, acesta fiind foarte încântat de ea. “Îmi place să-mi ţin părul în codiţe, dar din păcate am înţeles că în Craiova nu poate să mi le facă nimeni”, a încheiat Wobay.

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Tue Feb 06, 2007 10:30 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Ii dau eu cartea de vizita a d-lui Marian Cotoi, cel mai bun hair-stilist din Craiova si sigur o sa-i faca codite!!! (Na k facui si reclama!!! Ne amendeaza CNA-ul??!!)
MesajMesaj postat: Wed Feb 07, 2007 1:02 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Neaparat sa-i dai cartea de vizita!! Ca poate daca nu-i face nimeni codite, se supara si nu joaca bine!!!
MesajMesaj postat: Tue Feb 20, 2007 2:44 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

GAZETA DE SUD
Fanii olteni au cazut la „picioarele“ leonezului de 450 de mii de dolari
Wobay cuceritorul
Alexandru VIRTOSU

Julius Wobay are lipici la minge
Fane Stoica a demonstrat ca are „ochi“ la jucatori. Mijlocasul pe care a insistat sa-l aduca din Cipru a meritat toate eforturile, calitatile sale recomandându-l ca titular indiscutabil la Universitatea.

Adus in aceasta iarna la Universitatea, Julius Wobay era privit cu scepticism de suporterii olteni din pricina sumei de transfer, o suma record pentru Universitatea. Dupa ce l-au vazut jucând in meciurile amicale din pauza competitionala, au fost incântati de calitatile jucatorului. Fanii s-au lamurit destul de repede de ce Fane Stoica a insistat pentru cooptarea leonezului in lotul alb-albastru, dar si de ce transferul acestuia a costat 450 de mii de dolari. Acum, nimeni nu concepe „unsprezecele“ de baza fara Wobay, un jucator foarte tehnic si rapid, cu o viziune buna in teren, caruia ii place sa faca spectacol, adica exact tot ce-si doreste publicul craiovean.

„Mourinho“ stia ca se poate baza pe leonez

La finalul partidei cu Poli Timisoara, antrenorul Universitatii, Fane Stoica, a explicat de ce l-a preferat pe Julius Wobay, in detrimentul lui Artiom Karamian, jucator pe care patronul Stiintei l-a ofertat in prima faza. „Mourinho“ a marturisit ca l-a dorit mai mult pe leonez decât pe armean, iar acum nu regreta alegerea facuta. „Nu stiu daca trebuia adus Karamian, nu comentez. Noi l-am vrut pe Wobay... pe Wobay l-am luat. Intr-adevar, noi doar doi jucatori ni i-am dorit foarte mult si doi am luat. Stiam ca este un jucator care o sa placa publicului craiovean, un fotbalist care face si spectacol, insa care face si lucruri pentru echipa lui. Wobay este un câstig pentru Universitatea“, a spus Fane Stoica.

Mititelu se bucura ca armeanul a semnat cu Poli

Finantatorul Stiintei, Adrian Mititelu, a marturisit ca a fost primul care l-a contactat pe Artiom Karamian dupa ce a aflat ca acesta nu intentioneaza sa-si prelungeasca intelegerea cu Rapid. Cum oferta lui Marian Iancu a fost mult mai buna decât cea prezentata de olteni, jucatorul armean a semnat cu Poli Timisoara, fapt care s-a dovedit, in cele din urma, de bun augur pentru gruparea alb-albastra, valoarea lui Julius Wobay dovedindu-se net superioara lui Karamian.

„Pe Artiom l-am dorit foarte mult, cred ca am fost prima echipa care i-a facut o oferta concreta, dar ulterior lucrurile au evoluat asa cum stim cu totii si consider ca acum avem jucatori pe acel post care sa fie cel putin la fel de buni ca Artiom Karamian. Nu regret nici un moment ca l-am adus pe Wobay, este un jucator de mare valoare. E mai bun decât Karamian, iar echipa arata altfel cu el pe teren“, a spus Mititelu.