.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ANTRENORII » Zvonuri: Craioveanu, antrenor la Craiova
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 7:08 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Credeti ca va veni Craioveanu antrenor la Stiinta?
Da
33%
 33%  [ 2 ]
Nu
66%
 66%  [ 4 ]
Total Voturi : 6

Zvonuri: Craioveanu, antrenor la Craiova
MesajMesaj postat: Thu May 03, 2007 3:37 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Asa cum anul trecut Gica Craioveanu venea ca jucator la Craiova, acuma s-a lansat zvonul ca va veni ca antrenor. Asta desi Gica nu are carnet de antrenor, ii place in Spania si a mai si declarat ca nu are fibra nervoasa necesara pentru asa o stresanta meserie.
Mai jos articolul din Gazeta Sporturilor:

Craioveanu preia Ştiinţa din vară!
Marius Chiţu

Ştiinţa şi-a găsit antrenorul cu care vrea să atace Europa īn sezonul viitor. Patronul Adrian Mititelu le-a mărturisit ieri dimineaţă cītorva apropiaţi ai lui că echipa va fi preluată īncepīnd din această vară de Gică Craioveanu (39 de ani). "Spaniolul" a refuzat să spună dacă a fost contactat de boss-ul juveţilor, īnsă a mărturisit că e gata să vină īn Bănie cu primul avion. Īnţelegerea nu poate fi făcută publică deocamdată pentru că părţile nu au bătut īn cuie īncă multe dintre detaliile contractului.

- Gică, te īntorci la Craiova?
- Nu ştiu, să vedem ce īmi oferă viitorul. Craiova īnseamnă enorm. M-a format ca om şi mi-a adus satisfacţii cu care nu mulţi jucători se pot mīndri. Nu am să uit niciodată de unde am plecat, mai ales că ştiu cīt de mult mă iubesc suporterii īn Bănie.

- Vii să preiei echipa?
- Nu ştiu, nu am primit nici o ofertă concretă! Ar fi o mare bucurie pentru mine să ajung să pregătesc echipa căreia īi datorez cam tot ceea ce mi-a oferit viaţa. Cu Craiova am cīştigat campionatul şi Cupa Romāniei. Universitatea m-a propulsat īn Spania, unde trăiesc de unsprezece ani īmpreună cu soţia mea, Gema, şi cu fiul meu, Alejandro.

- Īn vara anului trecut spuneai că nu te atrage cariera de antrenor.
- Am spus asta, īntr-adevăr. Pe atunci nu īmi imaginam că pot antrena o echipă, dar mă gīndeam la o echipă oarecare. Dacă vine īnsă vorba de Craiova, atunci nici nu mai īncape discuţie. Să zică Adrian Mititelu Hai, Gică, vino! şi promit că sosesc cu primul avion. Numai să existe un proiect serios pentru echipă şi să se investească īn el.

- Mititelu te-a mai dorit şi īn vara anului trecut, dar l-ai refuzat.
- Atunci a fost altceva. Adrian voia să vin ca jucător. M-am gīndit bine, m-am consultat şi cu soţia mea, Gema, că e şefa la noi īn casă, şi pīnă la urmă am decis să pun capăt carierei mele de jucător şi să rămīnem īn Spania.

- Şi dacă nu te lasă Gema să vii nici acum?
- Dacă e vorba să vin ca antrenor la Craiova sīnt sigur că mă va īnţelege. Gema ştie ce īnseamnă Craiova pentru mine.

Nu are carnet de antrenor
Unul dintre motivele pentru care Adrian Mititelu nu a oficializat īncă īnţelegerea cu Gică Craioveanu este că fostul mare jucător al oltenilor nu are carnet de antrenor. Īn această situaţie, conducătorii Ştiinţei vor trebui să găsească o modalitate prin care Gică să poată sta pe banca echipei. Cel mai probabil se va recurge la o variantă īn care īn acte altcineva va fi antrenor principal.

Stīngă preşedinte, Gane secund
Dacă va bate palma cu Mititelu, Craioveanu va veni la Universitatea cu propria lui echipă: "Īn nici un caz nu voi veni singur. Sīnt plecat de 11 ani de acolo şi nu cunosc jucătorii actuali. Īl iau pe Balauru' (n.r. - Jerry Gane) secund şi īl vreau şi pe Ovidiu Stīngă līngă mine". Surse autorizate susţin că Ovidiu Stīngă are şanse foarte mari să devină preşedinte, din vară, cīnd clubul va avea o nouă organigramă, aşa cum a promis Mititelu.
MesajMesaj postat: Thu May 03, 2007 11:40 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Desi ar fi oportuna revenirea lui Gica la echipa, nu cred ca e inca pregatit pentru a antrena. Eu unul il vad pe Gica mai molcom, adica nu foarte autoritar.
Sunt de parere ca ar trebui cineva dur sa vina la echipa. Acum s-ar putea sa mai gresesc si eu Smile
MesajMesaj postat: Thu May 03, 2007 11:46 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vārsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

modelul craioveanu, stanga si gane nu suna deloc rau! sunt sigur ca cei trei ar putea conduce bine Universitatea! Sunt toti trei prieteni si se pot ajuta reciproc! Ar fi un mare castig pentru club achizitionarea celor trei! Very Happy
MesajMesaj postat: Fri May 04, 2007 12:51 am
Raspunde cu citat
Ady7zu
Suporter
Suporter

869 Lei grei
Items

Aderat28 Apr 2007
Mesaje93
LocatieDragasani

Gica desi nu are carnet de antrenor,are avantajul faptului ca stie cum sta treaba la fotbalul de nivel inalt la ora actuala.Este un om calculat ,inteligent shi car pune multa pasine in ceea ce face.....cred ca ar face o treaba buna.Ar fi o obtiune pt Craiova!!!Smile
Zvonuri: Craioveanu, antrenor la Craiova
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ANTRENORII
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO