Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Credeti ca va veni Craioveanu antrenor la Stiinta? |
| Da
|
|
33% |
[ 2 ] |
| Nu
|
|
66% |
[ 4 ] |
|
| Total Voturi : 6 |
|
 | Zvonuri: Craioveanu, antrenor la Craiova |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Asa cum anul trecut Gica Craioveanu venea ca jucator la Craiova, acuma s-a lansat zvonul ca va veni ca antrenor. Asta desi Gica nu are carnet de antrenor, ii place in Spania si a mai si declarat ca nu are fibra nervoasa necesara pentru asa o stresanta meserie.
Mai jos articolul din Gazeta Sporturilor:
Craioveanu preia Ştiinţa din vară!
Marius Chiţu
Ştiinţa şi-a găsit antrenorul cu care vrea să atace Europa īn sezonul viitor. Patronul Adrian Mititelu le-a mărturisit ieri dimineaţă cītorva apropiaţi ai lui că echipa va fi preluată īncepīnd din această vară de Gică Craioveanu (39 de ani). "Spaniolul" a refuzat să spună dacă a fost contactat de boss-ul juveţilor, īnsă a mărturisit că e gata să vină īn Bănie cu primul avion. Īnţelegerea nu poate fi făcută publică deocamdată pentru că părţile nu au bătut īn cuie īncă multe dintre detaliile contractului.
- Gică, te īntorci la Craiova?
- Nu ştiu, să vedem ce īmi oferă viitorul. Craiova īnseamnă enorm. M-a format ca om şi mi-a adus satisfacţii cu care nu mulţi jucători se pot mīndri. Nu am să uit niciodată de unde am plecat, mai ales că ştiu cīt de mult mă iubesc suporterii īn Bănie.
- Vii să preiei echipa?
- Nu ştiu, nu am primit nici o ofertă concretă! Ar fi o mare bucurie pentru mine să ajung să pregătesc echipa căreia īi datorez cam tot ceea ce mi-a oferit viaţa. Cu Craiova am cīştigat campionatul şi Cupa Romāniei. Universitatea m-a propulsat īn Spania, unde trăiesc de unsprezece ani īmpreună cu soţia mea, Gema, şi cu fiul meu, Alejandro.
- Īn vara anului trecut spuneai că nu te atrage cariera de antrenor.
- Am spus asta, īntr-adevăr. Pe atunci nu īmi imaginam că pot antrena o echipă, dar mă gīndeam la o echipă oarecare. Dacă vine īnsă vorba de Craiova, atunci nici nu mai īncape discuţie. Să zică Adrian Mititelu Hai, Gică, vino! şi promit că sosesc cu primul avion. Numai să existe un proiect serios pentru echipă şi să se investească īn el.
- Mititelu te-a mai dorit şi īn vara anului trecut, dar l-ai refuzat.
- Atunci a fost altceva. Adrian voia să vin ca jucător. M-am gīndit bine, m-am consultat şi cu soţia mea, Gema, că e şefa la noi īn casă, şi pīnă la urmă am decis să pun capăt carierei mele de jucător şi să rămīnem īn Spania.
- Şi dacă nu te lasă Gema să vii nici acum?
- Dacă e vorba să vin ca antrenor la Craiova sīnt sigur că mă va īnţelege. Gema ştie ce īnseamnă Craiova pentru mine.
Nu are carnet de antrenor
Unul dintre motivele pentru care Adrian Mititelu nu a oficializat īncă īnţelegerea cu Gică Craioveanu este că fostul mare jucător al oltenilor nu are carnet de antrenor. Īn această situaţie, conducătorii Ştiinţei vor trebui să găsească o modalitate prin care Gică să poată sta pe banca echipei. Cel mai probabil se va recurge la o variantă īn care īn acte altcineva va fi antrenor principal.
Stīngă preşedinte, Gane secund
Dacă va bate palma cu Mititelu, Craioveanu va veni la Universitatea cu propria lui echipă: "Īn nici un caz nu voi veni singur. Sīnt plecat de 11 ani de acolo şi nu cunosc jucătorii actuali. Īl iau pe Balauru' (n.r. - Jerry Gane) secund şi īl vreau şi pe Ovidiu Stīngă līngă mine". Surse autorizate susţin că Ovidiu Stīngă are şanse foarte mari să devină preşedinte, din vară, cīnd clubul va avea o nouă organigramă, aşa cum a promis Mititelu. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Triplefleosc
|
| Suporter infocat |

|
3303 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jul 2006 | | Mesaje | 120 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Desi ar fi oportuna revenirea lui Gica la echipa, nu cred ca e inca pregatit pentru a antrena. Eu unul il vad pe Gica mai molcom, adica nu foarte autoritar.
Sunt de parere ca ar trebui cineva dur sa vina la echipa. Acum s-ar putea sa mai gresesc si eu  |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vārsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
modelul craioveanu, stanga si gane nu suna deloc rau! sunt sigur ca cei trei ar putea conduce bine Universitatea! Sunt toti trei prieteni si se pot ajuta reciproc! Ar fi un mare castig pentru club achizitionarea celor trei!  |
|
|
|
|
|
Ady7zu
|
| Suporter |

|
869 Lei grei
Items |
| Aderat | 28 Apr 2007 | | Mesaje | 93 | | Locatie | Dragasani |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Gica desi nu are carnet de antrenor,are avantajul faptului ca stie cum sta treaba la fotbalul de nivel inalt la ora actuala.Este un om calculat ,inteligent shi car pune multa pasine in ceea ce face.....cred ca ar face o treaba buna.Ar fi o obtiune pt Craiova!!! |
|
|
|
|
|