.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » JUCATORII » Zvonuri
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:48 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Zvonuri
MesajMesaj postat: Thu Aug 23, 2007 3:21 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Dorel Stoica ar fi dorit de dinamo, iar Bornescu ar avea o oferta din Turcia...
MesajMesaj postat: Thu Aug 23, 2007 3:55 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

bun titlul Wink
MesajMesaj postat: Thu Aug 23, 2007 3:58 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

calin_emilian wrote:
bun titlul Wink

Atata timp cat starneste interesul... MrGreen
MesajMesaj postat: Thu Aug 23, 2007 4:40 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Ar fi o treaba sa-i scoata pe usa din dos Mititelu si sa-i vedem pe la dinamo sau steaua!!
Dupa ce-am trait atatea, nu ne mai mira nimic!! Sad(
MesajMesaj postat: Thu Aug 23, 2007 4:43 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Ba pe mine unul m-ar mira, mai ales dupa declaratiile cunoscute ale lui Mititelu si coalitia Miti-Penescu...
MesajMesaj postat: Thu Aug 23, 2007 4:57 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

Sti si u cum e......aparentele inseala!!
Vreau sa ma insel si sa nu fie asa!! Dar orice e posibil!!
MesajMesaj postat: Fri Aug 24, 2007 3:02 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Dina ar reveni la prima echipa dupa meciul cu urzicile...
MesajMesaj postat: Fri Aug 24, 2007 3:05 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

Stai sa-l vedem pe Parvu!! Poate ne inchide gura cu 2-3 goluri azi:))).....k tot l-am criticat noi in ultimul timp!!!
Problema mare este ca toti jucatorii au potential sa arate mai mult de la meci la meci, dar nu prea vor!!! Sad(
Re: Zvonuri
MesajMesaj postat: Fri Aug 24, 2007 3:20 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

Stiinta wrote:
Dorel Stoica ar fi dorit de dinamo, iar Bornescu ar avea o oferta din Turcia...

Se spune ca ar fi fost recomandat de Piturca cateilor!!! Si ca le-ar fi promis ca il convoaca la nationala!!!
MesajMesaj postat: Mon Aug 27, 2007 12:24 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

MITITELU: 'DOREL STOICA A FOST OFERTAT DE DINAMO'

Intr-o interventie telefonica la emisiunea Arena Sportiva de pe postul Radio Oltenia Craiova patronul Adrian Mititelu a recunoscut ca Dorel Stoica a fost ofertat de Dinamo prin Ilie Balaci.

„A venit Ilie la mine si mi-a spus înainte de meciul cu Unirea Urziceni sa-l dam pe Dorel Stoica la Dinamo ca ne dau un pret excelent. L-a sunat Mircea Rednic pe Balaci si i-a spus ca-l vrea pe Dorel. In clipa aceea i-am explicat lui Ilie ca niciun jucator de la Universitatea Craiova nu va pleca nicaieri în România, decât în strainatate si numai în cazul în care avem o oferta foarte buna. Mi-as calca o promisiune facuta în fata suporterilor si nu pot eu în primul rând sa dau fotbalistii Craiovei în Bucuresti. Gata, au plecat cu vagoanele de aici, de când am venit eu s-a închis gara. Nu mai pleaca niciun tren cu jucatori la Bucuresti”, a spus Adrian Mititelu.

Acesta s-a legat si de Dorel Stoica, declarând în premiera ca fundasul de 29 de ani al Stiintei a început din Austria cu fitele, iar la meciul cu Wisla Cracovia, dupa doar 20 de minute, a aruncat tricoul de pe el si a iesit nervos din teren, din cauza unei neîntelegeri cu antrenorul Florin Cioroianu.

„Poate nu stiati ca acest Dorel Stoica la fiecare discutie în contradictoriu ne spunea ca se lasa de fotbal si pleaca acasa. Acum ca tot m-am suparat pe el voi spune si cum marele Dorel a aruncat tricoul Stiintei de pe el si a iesit de pe teren la jocul cu Wisla Cracovia. Asa face un adevarat profesionist? El si cu Gargalie sunt singurii jucatori din cei exclusi care nu au dat un telefon sau un semn de viata. Saceanu si Dina ma sunau zilnic sa ma întrebe care este motivul pentru care i-am trimis la echipa a doua. Gargalie e ghidat de acest Dorel Stoica. Pentru mine Dorel este o dezamagire si mai mare decât Andrei Ionescu. Macar copilul îmi spunea ca vrea sa plece în Olanda, fusese încântat de PSV si de conditiile de acolo si nu mai dorea sa stea. Dar la Dorel chiar nu ma asteptam. Am crezut în el pâna în pânzele albe si sunt convins ca nu va mai fi ce a fost. Omul a ales alta cale. Va sta doi ani la echipa a doua cât mai are contract”, a încheiat Mititelu.

Sursa: ProSport, Editia de Oltenia
MesajMesaj postat: Mon Oct 15, 2007 2:43 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Mititelu: «Cine afirmă că pleacă Bornescu se bagă în seamă»
de Mario Morcov
Aparut in ziua de Luni 15 Octombrie 2007

Patronul Universităţii, Adrian Mititelu, a reacţionat dur la informaţia conform căreia ar fi vorbit cu impresarul Ana Maria Prodan şi i-a spus acesteia că este de acord cu transferul lui Mircea Bornescu la finele acestui tur de campionat. “Este o mare prostie! Cu Ana Maria Prodan nu am vorbit de cel puţin şase luni de zile. De fapt, nu văd ce aş putea discuta cu ea! În plus, ştiţi că nu mă interesează prea mult să vorbesc cu impresari, pentru că nu pleacă nimeni de la Universitatea. În ceea ce îl priveşte pe Mircea Bornescu, acesta nu este transferabil cel puţin timp de doi ani de acum înainte. Cine spune altceva se bagă în seamă. Eu sunt cel care va decide, aşa că Bornescu rămâne la Craiova”, a spus Mititelu.

Sursa: Editie Speciala
Zvonuri
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » JUCATORII
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO